Omdat je het verdiend #plukhetgeluk

Dit keer is het de bedoeling van het project #plukhetgeluk dat je iemand in het zonnetje zet. Omdat diegene het verdiend. Nu zijn er genoeg mensen die een plekje verdienen op mijn blog, in the spotlight, maar vandaag wil ik het toch echt houden bij 1 persoon.

Speciaal voor mijn lieve man, omdat je het verdiend.

5905_10151695061920977_1316814771_nJij kijkt nog steeds naar mij op dezelfde liefdevolle manier als tijdens onze eerste kus. Nog steeds genieten we samen van het kijken naar een serie en nog steeds laat je me voelen alsof ik de mooiste vrouw op aarde ben. Dat ik dat zelf totaal niet vind maakt dan niet uit, ik weet dat jij het meent.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Je bent nog steeds de enige man bij wie ik mezelf durf te zijn en de enige die tegen me in durft te gaan. Dit jaar zijn we 4 jaar samen en in mei 2 jaar getrouwd en ondanks dat alles in een sneltreinvaart is gegaan heb ik nog steeds geen seconde spijt gehad van de beslissingen die wij hebben genomen als stel.

Sinds we samen zijn zorgen we voor elkaar. Ik in eerste instantie voor jou, toen je geopereerd werd aan je knie en jij daarna voor mij, tijdens de zwangerschap en nu nog steeds. Elke dag laat je mij weer inzien dat we bij elkaar horen en dat ons gezin onbreekbaar is. Je doet me beseffen dat ik meer waard ben dan ik zelf af en toe denk.

Jij bent de man van mijn leven en de beste vader voor onze dochter. Met jou wil ik wel 100 van zulke jaren hoe moeilijk ze ook zijn, want ik weet.. met jou red ik het wel en kom ik overal weer bovenop!

Lieve schat, ik hou van je!

8 reacties op “Omdat je het verdiend #plukhetgeluk

Reageren is niet mogelijk.