Omdat je het verdiend #plukhetgeluk

P

Dit keer is het de bedoeling van het project #plukhetgeluk dat je iemand in het zonnetje zet. Omdat diegene het verdiend. Nu zijn er genoeg mensen die een plekje verdienen op mijn blog, in the spotlight, maar vandaag wil ik het toch echt houden bij 1 persoon.

Speciaal voor mijn lieve man, omdat je het verdiend.

5905_10151695061920977_1316814771_nJij kijkt nog steeds naar mij op dezelfde liefdevolle manier als tijdens onze eerste kus. Nog steeds genieten we samen van het kijken naar een serie en nog steeds laat je me voelen alsof ik de mooiste vrouw op aarde ben. Dat ik dat zelf totaal niet vind maakt dan niet uit, ik weet dat jij het meent.

Je bent nog steeds de enige man bij wie ik mezelf durf te zijn en de enige die tegen me in durft te gaan. Dit jaar zijn we 4 jaar samen en in mei 2 jaar getrouwd en ondanks dat alles in een sneltreinvaart is gegaan heb ik nog steeds geen seconde spijt gehad van de beslissingen die wij hebben genomen als stel.

Sinds we samen zijn zorgen we voor elkaar. Ik in eerste instantie voor jou, toen je geopereerd werd aan je knie en jij daarna voor mij, tijdens de zwangerschap en nu nog steeds. Elke dag laat je mij weer inzien dat we bij elkaar horen en dat ons gezin onbreekbaar is. Je doet me beseffen dat ik meer waard ben dan ik zelf af en toe denk.

Jij bent de man van mijn leven en de beste vader voor onze dochter. Met jou wil ik wel 100 van zulke jaren hoe moeilijk ze ook zijn, want ik weet.. met jou red ik het wel en kom ik overal weer bovenop!

Lieve schat, ik hou van je!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

8 reacties

 1. Diana Carlton op 11 februari 2015 om 07:42

  Wat prachtig geschreven! Wat is de liefde toch mooi he, als je zo iemand naast je mag hebben staan!

 2. Anita op 11 februari 2015 om 09:14

  Ontzettend mooi geschreven meis!!

 3. Sas op 11 februari 2015 om 09:28

  Wat een mooie tekst en wauw, die foto!
  Je hebt een mooie invullingen gegeven. Zo liefdevol & eerlijk. Mooi om te lezen

 4. Xaviera op 11 februari 2015 om 13:49

  Heel erg mooi geschreven, wat een liefde! Prachtige foto ook!

 5. Marion op 11 februari 2015 om 15:47

  ♥♥♥

 6. Tamara op 11 februari 2015 om 17:34

  wat lief geschreven <3

 7. je schatje op 11 februari 2015 om 17:45

  Nou schat ikben sins dat ik gestopt ben met het voetballen niet meer langer dan een dag van elkaar verwijderd geweest en nu met carnaval gaan we elkaar weer niet zien ik mis je nu al als ik er aandenk love you en zo als elke blog die je schrijft is deze ook schitterende

 8. Jenn op 12 februari 2015 om 15:38

  Heel mooi en liefdevol geschreven!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje