Nûby: Natural Touch SoftFlex Flessen

dsc_0166

Ik testte de Nûby Natural Touch SoftFlex silicone fles van 150ml en voor de Nûby Natural Touch SoftFlex Standaard fles van 240ml. De silicone fles van 150ml hoort volgens Nuby bij stap 1 van het overgaan van borstvoeding naar flesvoeding. De fles zelf is soft (vandaar de naam ook) en je kunt erin knijpen om zo je kindje te helpen met het drinken. Verder zitten er in de bodem vier extra antikoliek ventieltjes die niet alleen het vacuüm trekken vermijden maar ook schuimvorming en de kans op reflux verminderen. De standaard fles van 240ml hoort bij stap 2, dit is voor kindjes die al helemaal gewend zijn om uit de fles te drinken.

DSC_0166 DSC_0169

Ik koos voor die twee flessen omdat Fay nog niet zo lang over gegaan was van de borst naar de fles en ik daarom dus bij stap 1 wilde beginnen en daarbij ook gelijk stap 2 in huis wilde hebben voor als ik merkte dat het wellicht te snel zou gaan met die eerste fles.

Review:
De flessen zijn erg handig in gebruik. De speen die erop zit moet een replica van een borst voorstellen en ik denk dat ze er goed in geslaagd zijn. Fay dronk er erg gretig uit en dat is niet bij alle flessen het geval. We hebben ook een Avent fles van Philips waar ze echt niet uit wil drinken. De speen van de Nûby fles is erg flexibel net zoals een tepel en ze dronk met gemak uit de flessen. Echter knoeide ze ook heel erg, op een of andere manier liep er steeds weer een stroompje naast haar mond. Ook merkten we dat ze na de flessen steeds bleef vragen om meer. Ontroostbaar was ze dan, dit waren we totaal niet van haar gewend. Toen we, om te vergelijken, onze ‘eigen’ fles weer pakten vroeg ze niet meer ernaar en leek ze meer verzadigd. Ook knoeide ze ook niet zo erg.

Al met al zijn de flessen van Nûby dus niet voor Fay weggelegd, echter zijn we wel van mening dat dit niet betekent dat ze niet van goede kwaliteit zijn maar dat het in dit specifieke geval gewoon geen goede match was.

Nieuwsgierig geworden naar Nûby en hun producten? Check dan niet alleen de website van Nûby, maar ook hun Facebook en Pinterest pagina!
Houd ook deze blog goed in de gaten de komende dagen want er komt een Nuby winactie aan!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

9 reacties

 1. Petra op 17 april 2014 om 06:50

  Leuk om te mogen testen. En elk kindje is anders dus logisch dat soms een andere fles beter bij je kindje past.

 2. Zoë-Amber op 17 april 2014 om 08:25

  Lijkt me echt moeilijk om de perfecte producten te vinden – maar goed dat je er zo bewust mee bezig bent!

 3. Miranda op 17 april 2014 om 08:34

  Duidelijke review! Leuk dat je dit mocht testen:)

 4. Mama van Jenthe (Kelly) op 17 april 2014 om 08:35

  Is altijd zo meten en pasen die melkflesjes. Heb 5 verschillende liggen haha. Mijn zus had nooit problemen met Avent terwijl het niks voor mijn meisje was.

 5. Jess op 17 april 2014 om 09:38

  Eindelijk heb ik je nieuwe website gevonden. Was even verdwenen in blogland. Klinkt als een bijzondere fles. Apart dat hij helemaal zacht is. Maar goed, zolang Fay er maar lekker uit kan drinken toch. Dat is het belangrijkste.

  • Nicole (misseagles) op 17 april 2014 om 10:03

   Haha Jess… je valt door de mand 😉 We gebruiken hem niet meer omdat ze knoeit en niet verzadigd raakt ermee.. Dus gebruiken de Difrax weer!

   • Petra op 17 april 2014 om 12:20

    Hier ook twee kids die het liefst uit de Difrax dronken.

 6. Gwen op 22 april 2014 om 07:33

  Klinkt goed, ik doe mee! Volgens mij volg ik je niet eens op BL, Oeps! Ga ik zo direct doen! 😉

  • Gwen op 22 april 2014 om 07:38

   Huh, mijn winactie comment die net niet in beeld kwam staat nu dus hier. Grr, het is wat net die telefoon die soms hun eigen leven leiden als je iets licht aanraakt 😉

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje