Nûby: flessenwarmer/-sterilisator

DSC_0104

Wanneer je flesvoeding geeft is het erg handig om ook een flesverwarmer te hebben. Zo zorg je ervoor dat de voeding altijd op de juiste temperatuur is. Dus toen ik producten mocht uitkiezen en ook 2 flesjes van Nuby koos leek het me dan ook erg handig om ook de flessenwarmer erbij te vragen. Sowieso is dit een handig product omdat het naast een flessenwarmer ook een flessensterilisator is! Ik was dus erg benieuwd naar het product.

Normaal gesproken ben ik niet zo van het lezen van de gebruiksaanwijzing maar dit keer leek me dat toch wel handig. We wilden namelijk voordat we de flessen in gebruik namen ze eerst steriliseren maar dan moet je wel weten hoe. Ik las dus de gebruiksaanwijzing en er was al direct iets dat ik niet snapte. Er werd gesproken over een onderdeel waarvan ik niet wist wat ze bedoelden. Ze hadden namelijk dat onderdeel niet op dezelfde manier benoemd in de inhoudsopgave. Na logisch nadenken kwam ik er wel achter, maar ik vond het wel een minpuntje. Als je eenmaal weet hoe het werkt is het hartstikke makkelijk. Wel moet je goed kijken in het tabelletje achterin het boekje om te weten hoeveel water je erbij moet doen, want dat verschilt per fles!

DSC_0107Nadat we de flessen hadden gesteriliseerd was het ook tijd voor een voeding van Fay dus konden we ook gelijk het apparaat uitproberen als flessenwarmer. Ook hierbij moet je goed in het tabelletje achterin kijken omdat de inhoud verschilt en dan moet je ook weer een andere hoeveelheid water erin doen. Anders heb je kans dat de voeding te warm wordt.

Het apparaat werkt erg snel, je hoeft niet lang te wachten dus binnen no time hadden we de voeding op de juiste temperatuur. Erg handig dus! Als je dus Nûby flessen gebruikt dan is dit apparaat ideaal om als sterilisator en warmer te gebruiken. Ik raad het alleen niet aan wanneer je flessen van een ander merk gebruikt, zoals wij dus doen met difrax. Want die passen er niet volledig in en dan werkt het dus ook niet zoals het zou moeten.

Je kunt Nûby ook vinden op Facebook en Pinterest.

DSC_0114

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

7 reacties

 1. Jess op 3 mei 2014 om 14:25

  Ik heb nooit een flessenwarmer gehad omdat dat monster van ons dus niet uit een fles wilde drinken. Die enkele keer dat ik melk moest ontdooien voor hem, deed ik dat gewoon in de magnetron. Op zich lijkt zo’n warmer me wel handig als je continu flesjes moet opwarmen. Wel balen dat andere flessen er niet inpassen.

 2. Sas op 3 mei 2014 om 20:44

  Lijkt me een erg handige flessenwarmer.

 3. janske op 15 oktober 2015 om 14:38

  ik had er een van Avent van een vriendin geleend, maar die vond ik echt niet fijn…daarna gewoon de magnetron gebruikt…nu nog steeds

 4. Jonathan op 19 oktober 2015 om 23:19

  Hallo,

  Heeft er toevallig iemand nog de handleiding hiervan met bijhorend tabel? Ik heb namelijk zo een apparaat maar geen handleiding meer…

  Thx

  • Pauline op 1 november 2015 om 12:31

   Zelfde vraag, dus hoop op een reactie mee!

   • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 1 november 2015 om 13:03

    Ik heb zelf het apparaat niet meer dus de handleiding ook niet, ook is dit artikel vrij oud dus denk niet dat veel mensen het lezen..

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 1 november 2015 om 13:03

   Ik heb geen handleiding sorry.. Dit topic is ook vrij oud dus ik ben bang dat niet veel mensen het zullen lezen 😉

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje