Nûby: flessenwarmer/-sterilisator

Wanneer je flesvoeding geeft is het erg handig om ook een flesverwarmer te hebben. Zo zorg je ervoor dat de voeding altijd op de juiste temperatuur is. Dus toen ik producten mocht uitkiezen en ook 2 flesjes van Nuby koos leek het me dan ook erg handig om ook de flessenwarmer erbij te vragen. Sowieso is dit een handig product omdat het naast een flessenwarmer ook een flessensterilisator is! Ik was dus erg benieuwd naar het product.

Normaal gesproken ben ik niet zo van het lezen van de gebruiksaanwijzing maar dit keer leek me dat toch wel handig. We wilden namelijk voordat we de flessen in gebruik namen ze eerst steriliseren maar dan moet je wel weten hoe. Ik las dus de gebruiksaanwijzing en er was al direct iets dat ik niet snapte. Er werd gesproken over een onderdeel waarvan ik niet wist wat ze bedoelden. Ze hadden namelijk dat onderdeel niet op dezelfde manier benoemd in de inhoudsopgave. Na logisch nadenken kwam ik er wel achter, maar ik vond het wel een minpuntje. Als je eenmaal weet hoe het werkt is het hartstikke makkelijk. Wel moet je goed kijken in het tabelletje achterin het boekje om te weten hoeveel water je erbij moet doen, want dat verschilt per fles!

DSC_0107Nadat we de flessen hadden gesteriliseerd was het ook tijd voor een voeding van Fay dus konden we ook gelijk het apparaat uitproberen als flessenwarmer. Ook hierbij moet je goed in het tabelletje achterin kijken omdat de inhoud verschilt en dan moet je ook weer een andere hoeveelheid water erin doen. Anders heb je kans dat de voeding te warm wordt.

Het apparaat werkt erg snel, je hoeft niet lang te wachten dus binnen no time hadden we de voeding op de juiste temperatuur. Erg handig dus! Als je dus Nûby flessen gebruikt dan is dit apparaat ideaal om als sterilisator en warmer te gebruiken. Ik raad het alleen niet aan wanneer je flessen van een ander merk gebruikt, zoals wij dus doen met difrax. Want die passen er niet volledig in en dan werkt het dus ook niet zoals het zou moeten.

Je kunt Nûby ook vinden op Facebook en Pinterest.

DSC_0114

7 reacties op “Nûby: flessenwarmer/-sterilisator

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *