Not so Blue Monday!

In de krant, op tv,  via internet, overal zie je berichten verschijnen over Blue Monday. Het zou de meest depressieve dag van het jaar zijn en als ik naar buiten kijk.. Zou je haast denken dat het weer aan die ongein meedoet. Maar vandaag is voor mij eigenlijk meer een Pink Monday of Yellow Monday of wat voor een kleur jij ook maar vrolijk vindt, zeg het maar. Zo’n maandag is het gewoon!
blue_monday1_web

Want nadat de wekker vanmorgen om 5 uur (is eigenlijk meer vannacht he) afging omdat manlief moest werken, kon ik wonder boven wonder daarna gewoon weer slapen en werd ik even voor 9 uur wakker. Wauw, zo lang had ik al niet meer geslapen sinds de zwangerschap! Helemaal blij, dat ik nog steeds versleten het bed uit kruip maakt dan niet uit. Mijn dag begint goed!!

Daarna het besef dat de vriendin van mijn broertje, mijn schoonzusje dus, vandaag maar liefst 18 jaar wordt! Weer zo’n geweldig iets op deze dag. Nu mag ze (wéér) legaal drinken, ze mag eindelijk auto rijden zonder dat er iemand naast haar zit en vanaf nu mag ze ook het casino in. Een geweldige leeftijd toch, achttien jaar? Zeker wel! Daarom vanuit hier in ieder geval ook: GEFELICITEERD!! Veel succes ook op je nieuwe werk vandaag, maak er wat van en zondag proosten we erop!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Dan nóg iets, nee het houdt niet op vandaag.. Mijn ándere schoonzusje, oftewel het zusje van manlief, krijgt vandaag de sleutels van haar eigen nieuwe plekje! Het jaar startte niet erg leuk voor haar, maar ze vond gelukkig al snel iets voor haarzelf waardoor ze dadelijk gewoon haar eigen thuis krijgt!! Super fijn, nu kan ze echt een nieuwe start maken… Heel veel plezier lief zusje! Maak er wat van!!

Zoals je ziet… hoezo blauwe maandag? Maak van vandaag de dag die je ervan WILT maken! Draai een vrolijk muziekje, knuffel nog eens extra met je hond, maak van je lunch een feestmaaltijd, doe wat jou vrolijk maakt!
imagesCAEJ330U

9 reacties op “Not so Blue Monday!

Reageren is niet mogelijk.