Not so Blue Monday!

In de krant, op tv,  via internet, overal zie je berichten verschijnen over Blue Monday. Het zou de meest depressieve dag van het jaar zijn en als ik naar buiten kijk.. Zou je haast denken dat het weer aan die ongein meedoet. Maar vandaag is voor mij eigenlijk meer een Pink Monday of Yellow Monday of wat voor een kleur jij ook maar vrolijk vindt, zeg het maar. Zo’n maandag is het gewoon!
blue_monday1_web

Want nadat de wekker vanmorgen om 5 uur (is eigenlijk meer vannacht he) afging omdat manlief moest werken, kon ik wonder boven wonder daarna gewoon weer slapen en werd ik even voor 9 uur wakker. Wauw, zo lang had ik al niet meer geslapen sinds de zwangerschap! Helemaal blij, dat ik nog steeds versleten het bed uit kruip maakt dan niet uit. Mijn dag begint goed!!

Daarna het besef dat de vriendin van mijn broertje, mijn schoonzusje dus, vandaag maar liefst 18 jaar wordt! Weer zo’n geweldig iets op deze dag. Nu mag ze (wéér) legaal drinken, ze mag eindelijk auto rijden zonder dat er iemand naast haar zit en vanaf nu mag ze ook het casino in. Een geweldige leeftijd toch, achttien jaar? Zeker wel! Daarom vanuit hier in ieder geval ook: GEFELICITEERD!! Veel succes ook op je nieuwe werk vandaag, maak er wat van en zondag proosten we erop!

Dan nóg iets, nee het houdt niet op vandaag.. Mijn ándere schoonzusje, oftewel het zusje van manlief, krijgt vandaag de sleutels van haar eigen nieuwe plekje! Het jaar startte niet erg leuk voor haar, maar ze vond gelukkig al snel iets voor haarzelf waardoor ze dadelijk gewoon haar eigen thuis krijgt!! Super fijn, nu kan ze echt een nieuwe start maken… Heel veel plezier lief zusje! Maak er wat van!!

Zoals je ziet… hoezo blauwe maandag? Maak van vandaag de dag die je ervan WILT maken! Draai een vrolijk muziekje, knuffel nog eens extra met je hond, maak van je lunch een feestmaaltijd, doe wat jou vrolijk maakt!
imagesCAEJ330U

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

9 reacties

 1. jennn op 20 januari 2014 om 10:05

  Wat een heerlijk positief blogje!

 2. bernieadelaars op 20 januari 2014 om 10:38

  Blue monday hoezo!!!!!! nee hoor voor ons alleen maar positiviteit.

 3. Nicky op 20 januari 2014 om 11:02

  Ik geloof absoluut ook niet in Blue Monday. Het is een ‘gewone’ maandag en it’s up to you om te bepalen hoe fijn de dag zal verlopen.

 4. Saskia op 20 januari 2014 om 12:04

  Wat een super leuk artikel. Dan maak ik er vandaag maar een pink monday van! 😀

 5. CrazyGreatLife op 20 januari 2014 om 13:44

  Veelste mooie momenten op zo’n dag als vandaag inderdaad. Eens in de zoveel dagen ga je even zo’n uitslaap bijtank dag hebben heb ik ervaren.

  Gefeliciteerd voor beide schoonzusjes!

 6. Whitney op 21 januari 2014 om 00:30

  Ik had ook geen last van een blue monday hoor! Alleen jammer dat onze auto zoektocht weer verder moet, ach ja geniet nog extra van onze huidige auto.

 7. iliveformydreams op 21 januari 2014 om 09:51

  Wat een fijn blogje. Ik had wel een beetje een baaldagje, maar dat lag niet aan Blue Monday…

  • Misseagles op 21 januari 2014 om 09:56

   Oh das niet fijn om te horen.. knuffel!

   • iliveformydreams.com op 21 januari 2014 om 09:57

    Dankje! Had gewoon ff een baalavondje. Kan gebeuren. Dat Blue Monday is ook maar iets wat je aangepraat wordt vind ik haha 😉 *knuffel terug*

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje