Nooit meer een verjaardag vergeten met deze verjaardagskalender

Alhoewel ik op Facebook vaak wel een herinnering krijg wanneer iemand jarig is, is dat meestal wel te laat. Ik zie pas op de dag zelf dat iemand jarig is, dus een kaartje sturen zit er dan niet meer in. Daarom hebben wij altijd een verjaardagskalender in huis. Eerst was het een kalender gemaakt door onze dochter op tweejarige leeftijd. Deze wilde zij echter niet meer ophangen en verdween tussen het oud papier. Gelukkig ontving ik van de dames van Leukigheidjes.nl een hele mooie nieuwe verjaardagskalender mét zes kaarten om op te sturen.

Nooit meer een verjaardag vergeten

Eigenlijk zou ik twee kalenders moeten hebben. Eentje voor privé waar alle familieleden, vrienden en kennissen in staan die ik niet wil vergeten. En eentje voor mijn bedrijfsnetwerk. Er zijn namelijk genoeg klanten en andere ondernemers die ik graag verras met een kaartje, ik vergeet alleen altijd de verjaardagen op te schrijven. En als ik ze opschrijf, dan op een plek waar ik het niet meer terug kan vinden of te laat. Het is dus zoveel fijner om alles op één plek te hebben zodat je nooit meer een verjaardag vergeet.

De verjaardagskalender van Leukigheidjes.nl

Alhoewel er natuurlijk heel veel verschillende verjaardagskalenders zijn ben ik toch echt wel blij met deze kalender. Het is namelijk een hele rustige kalender en vooral tijdloos. Over het kleurgebruik en de inhoud van de kalender is echt goed nagedacht. Er zijn namelijk ook een heleboel kalenders op de markt die misschien NU leuk zijn, maar over een jaar niet meer. Bij deze kalender zul je dat niet zo snel hebben. En maar goed ook want aangezien hij niet jaar gebonden is kun je hem eindeloos blijven gebruiken en aanvullen.

Bol AlgemeenBol Algemeen

De kalender is in A4 formaat en heeft een ringband en ophang haakje. Ideaal want op die manier kun je hem makkelijk op een andere maand zetten (ik heb ze ook wel eens met een touwtje gehad, dat is niet zo handig). En je kunt zelf kiezen waar je hem neerhangt. Of dat nu in de keuken, de woonkamer, het toilet of op kantoor is dat maakt niet uit. Hij past overal. Wat ik ook zo leuk vind aan de kalender is dat elke maand haar eigen (inspirerende) quote heeft. Zo staat er bij deze maand (oktober) “Just do what works for you. Because there will always be someone who thinks differently”. Deze quote is van Michelle Obama.

Andere producten van deze webshop

Naast de kalender ontving ik als verrassing ook hun gezinsplanner. We hebben er al eentje die we een tijd terug veelvuldig gebruikten, maar ergens stopte dat. Misschien dat we het met deze planner weer makkelijk kunnen oppakken.

Naast planners en kalenders hebben ze ook nog hele leuke invulboeken, speciaal voor alle dierbare herinneringen. Denk bijvoorbeeld aan een negen maanden invulboek voor tijdens de zwangerschap, maar ook een opa & oma invulboek of een ‘bij mijn tante’ invulboek. Ook voor kaarten en toffe sterrenbeeld posters kun je bij deze webshop terecht. Alle producten in deze webshop worden door henzelf ontworpen en geïllustreerd. Echt uniek dus.

Kende jij deze leuke webshop al?

1 reactie op “Nooit meer een verjaardag vergeten met deze verjaardagskalender

Reageren is niet mogelijk.