Nog 1 nachtje slapen..

IMG_9538-e1415907320725

Jaren heb ik niet zo uitgekeken naar de komst van de goedheiligman als dit jaar. Ik heb me behoorlijk afzijdig gehouden van welke discussie dan ook. Hier geen discussie over mogelijk: de Sint komt met zijn Pieten! Nog 1 nachtje slapen en de grote dag is eindelijk aangekomen. De hele week zit ik klaar voor de tv om het Sinterklaasjournaal te zien.

Gelukkig zit ik niet alleen want ook mijn man is erg enthousiast en zelfs onze kleine meid van 8 maanden oud zit te klappen voor de tv als ze Sinterklaas ziet. Ze kirt het uit wanneer Paniek Piet weer eens in Paniek is en leunt helemaal naar voren om opa Sint een kus te geven. Ja ik noem hem maar even opa Sint want volgens mij denkt ze dat het een opa is. En opa’s zijn leuk!

In eerste instantie wilde ik niet veel doen met Sinterklaas en alles eromheen. Maar omdat ik Project Pepernoot tegenkwam en daarnaast nog heel veel leuke activiteiten vond voor Fay besloot ik om me gewoon lekker te laten gaan. Aangezien Fay ook nog eens enorm enthousiast is bij alles wat we doen gaan we haar gewoon heerlijk overal bij betrekken.

Ik heb een pietenpakje voor haar gekregen van mijn lieve vriendinnetje Brenda, ze gaat met haar opa mee naar Sinterklaas op zijn werk, we hebben eind november een Sinterklaasbrunch en zo zijn er nog wel meer dingen die we gezellig gaan doen. Ja, ik heb er super veel zin in..

Laat Sinterklaas maar komen!!

 

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

10 reacties

 1. Marina op 14 november 2014 om 06:35

  Ik hou ook zo van Sinterklaas! Wat een heerlijk feest!

  Liefs, Marina

 2. Daantje op 14 november 2014 om 07:46

  Allemaal leuke dingen om naar uit te kijken dus! Wij doen dit jaar nog weinig met Sinterklaas. Maar hij komt op 5 december wel langs, als het goed is. Mijn zwager is namelijk zwarte piet en zijn vader is hulp-sinterklaas. Dat doen ze voor een basisschool hier in de buurt. En daarna komen ze dan even bij ons langs 😀

 3. Marion op 14 november 2014 om 08:03

  Het sinterklaasfeest is toch het mooiste wat er voor kinderen. Tenminste, zo herinner ik het me wel. Geniet er maar van! En veel plezier!

 4. Miranda op 14 november 2014 om 08:47

  Wat leuk! Ik heb er ook wel zin in:) wij doen surprises met de hele familie op 5 dec en ik heb een aantal leuke artikelen gepland voor de komende weken, dus… Laat die beste man maar gauw komen!:)

 5. Simone op 14 november 2014 om 12:18

  Oh ik weet nog goed hoe blij ik was als klein meisje dat Sinterklaas weer kwam. Helemaal fantastisch vond ik het. En stiekem vind ik het nog steeds heel erg leuk (alleen de discussie om de pieten maakt het voor mij een feest met een wat grimmig randje :().

 6. Brenda op 14 november 2014 om 13:01

  Leuke plannen, gezellig! Mooi als herinnering voor later! Benieuwd hoe het pakje staat bij Fay!

 7. Patricia op 14 november 2014 om 13:20

  Jaaa, Sinterklaas! Heerlijk om die spanning te zien op die kleine gezichtjes. In vol verwachting van wat komen gaat. De jongste van mij is al een maand helemaal hyper, haha!

 8. Shanti op 14 november 2014 om 16:11

  Wat leuk dat je dochter zo lekker enthousiast is al 😀

 9. Petra op 14 november 2014 om 20:41

  Wij hebben hier een klein jongetje in huis dat loopt te stuiteren. Hij geniet van het Sinterklaas journaal en kijkt uit naar de intocht. En ik…ik geniet mee.

 10. Cyn op 20 november 2014 om 14:28

  Leuk dat je kleine al zo enthousiast is. Lekker van genieten!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje