Nog 1 nachtje slapen..

Jaren heb ik niet zo uitgekeken naar de komst van de goedheiligman als dit jaar. Ik heb me behoorlijk afzijdig gehouden van welke discussie dan ook. Hier geen discussie over mogelijk: de Sint komt met zijn Pieten! Nog 1 nachtje slapen en de grote dag is eindelijk aangekomen. De hele week zit ik klaar voor de tv om het Sinterklaasjournaal te zien.

Gelukkig zit ik niet alleen want ook mijn man is erg enthousiast en zelfs onze kleine meid van 8 maanden oud zit te klappen voor de tv als ze Sinterklaas ziet. Ze kirt het uit wanneer Paniek Piet weer eens in Paniek is en leunt helemaal naar voren om opa Sint een kus te geven. Ja ik noem hem maar even opa Sint want volgens mij denkt ze dat het een opa is. En opa’s zijn leuk!

In eerste instantie wilde ik niet veel doen met Sinterklaas en alles eromheen. Maar omdat ik Project Pepernoot tegenkwam en daarnaast nog heel veel leuke activiteiten vond voor Fay besloot ik om me gewoon lekker te laten gaan. Aangezien Fay ook nog eens enorm enthousiast is bij alles wat we doen gaan we haar gewoon heerlijk overal bij betrekken.

Ik heb een pietenpakje voor haar gekregen van mijn lieve vriendinnetje Brenda, ze gaat met haar opa mee naar Sinterklaas op zijn werk, we hebben eind november een Sinterklaasbrunch en zo zijn er nog wel meer dingen die we gezellig gaan doen. Ja, ik heb er super veel zin in..

Laat Sinterklaas maar komen!!

 

11 reacties op “Nog 1 nachtje slapen..

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *