Nijntjes kerstboom – leuk cadeau voor de kleintjes

Op zoek naar een kleinigheidje voor onder de kerstboom voor je kleintje? Dan is een Nijntje cadeau altijd goed. Wij ontvingen Nijntjes kerstboom, een leuk, klein en handzaam boekje in de vorm van een kerstboom! Super leuk om cadeau te geven en zo samen met je kleintje kerst te beleven door de ogen van Nijntje.

Vier kerst met Nijntjes kerstboom

Nijntjes kerstboom is een klein handzaam boekje waar je baby of dreumes makkelijk mee overweg kan. Wat doet Nijntje allemaal met kerst? Samen liedjes zingen, de kerstboom versieren en spelen in de sneeuw. Wat gezellig zeg!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Mijn zoontje Milo vindt het geweldig om ermee te spelen en te lezen. Wat het extra leuk maakt is dat je hem kunt openvouwen tot een echte kerstboom die je ergens neer kunt zetten. Alhoewel hij bij ons niet lang ergens staat, want zodra ons mannetje hem in het vizier krijgt dan gaat hij er alweer mee vandoor. Het leukste vindt hij misschien nog wel het in elkaar zetten van de boom. Open dicht, open dicht, en zo door.

Lees ook: Nijntje museum | peuter & kleuter uitje

Quote in Wij magazine

Wat ook super leuk is, is dat ik gevraag ben voor een quote in Wij magazine. Over het boekje uiteraard. Ze wilden vijf producten van Nijntje met kerst uitlichten en dit leuke boekje was er een van. Hieronder zie je de pagina zoals hij in Wij magazine staat. Had jij ons al gespot?

Nijntjes kerstboom - Wij jonge ouders

‘Nijntjes kerstboom’ is verkrijgbaar in de boekhandel en online voor slechts €6,95.

Winactie Nijntjes kerstboom

Omdat het bijna kerst is en ik mijn lezers graag blij maak met iets leuks mag ik drie boekjes van Nijntjes kerstboom weggeven.

Wat moet je doen om kans te maken?

  1. Laat een reactie onder de blog of op Facebook achter. Doe je dit op Facebook dan is het tof wanneer je ook anderen tagt.
  2. Vertel waarom jij wilt winnen en voor wie.

De actie loopt tot en met 16 december 2018. De winnaars worden bekend gemaakt in dit artikel, de link kom op Facebook te staan! (klik hier voor de winactie voorwaarden)

4 reacties op “Nijntjes kerstboom – leuk cadeau voor de kleintjes

  • Cindy Framke zegt:

    Ooohhh die is leuk zeg! Ik doe heel graag mee voor mijn kleine meisje van nu 3 weekjes oud. Dit wordt haar eerste kerst en we zijn dol op Nijntje.

  • Ohh zo tof! Nijntje is super 🙂
    Ik doe graag mee voor mijn dochtertje, die dit jaar haar eerste Kerst zal vieren!

  • Gaaf zeg! Als Faye iets graag doet is het boekjes lezen en bouwen! Super tof! Zou een leuk kerstcadeau zijn voor mijn kleine aap van 1,5 jaar!!

Reageren is niet mogelijk.