De nieuwste zomercollecties #1

DSC_1461

De winter is nog niet eens in het hele land doorgedrongen en toch zijn er al nieuwe zomercollecties bekend van sommige merken. Hoe de een zich juist richt op hele fleurige kleuren, kan de ander het toch niet laten om de monochroom trend te gebruiken. Hoe dan ook, in de modewereld is de zomer al aangebroken. Ik laat jullie vandaag van een paar merken mijn favoriete persfoto’s zien. 

Mim-Pi zomercollectie

43-dress-7-shoes-54-cardigan-42-dress-64-shoes cardigan-35-skirt-47-shoes-144-dress-51-shoes-7Je ziet in deze collectie veel felle kleuren terug komen, maar ook leuke patronen. Zelf ben ik helemaal weg van bovenstaande rokjes en ik zie onze kleine meid daar straks ook wel in rond lopen.

Blue seven zomercollectie

BS_SS_16_Kids_Group_104 BS_SS_16_Minikids_Group_019Bij Blue Seven zie je niet echt een uitgesproken iets terug komen, maar juist het simpele is wat het zo leuk maakt. De korte spijkerbroekjes bijvoorbeeld bij zowel de jongens als de meisjes. Een dun truitje met bloemen en vlinders, een stoere hawai blouse, dat maakt Blue Seven eigen.

Bomba zomercollectie

1_DSCF7720 def 3_DSCF7892 defBomba is eigenlijk altijd wel kleurrijk. Zo ook deze zomer. Het meest opvallende kledingstuk vind ik zelf het gave giletje op de eerste foto. De kleuren zijn fel maar niet te fel en je ziet veel kleuren van vorig jaar terug komen, ook bij de jongens.

Funkie XS zomercollectie

_MG_8142-leak Little boyFunkie XS gaat deze zomer de jungle in! Gave prints met dieren erop, grote bloemen uit de jungle en ook die kleuren komen veel terug.

Kiezeltje zomercollectie

DSC_1165 DSC_1739DSC_0984Kiezeltje heeft een aantal verschillende kleurlijnen uitgebracht. Hele zachte blauwe, gele en groene kleuren gecombineerd met wat feller blauw en roze. Ook hier vergeten ze de prints niet en de verschillende patronen. Deze doen het al een aantal seizoenen goed.

Nu ik deze collecties heb mogen zien ben ik heel benieuwd naar alle andere collecties van verschillende merken. Plus van mij mag het snel lente/zomer zijn!

Zit er een collectie tussen waar jij warm van wordt?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

10 reacties

 1. Loes | Hyggelig Mama op 11 januari 2016 om 14:54

  Ik vind FunkyXS altijd een mooi merk. De shirtjes blijven altijd zo mooi! Nu we ook een kleine man hebben, kan ik er ook eens bij de jongenscollectie kijken, yay! Voor de meisjes vind ik Kiezeltje leuk. Die foto van die meisjes op het huisje, en dan het voorste meisje: prachtig! Dat zou ik zo kopen voor m’n dochter.

 2. Malou op 11 januari 2016 om 15:36

  Ik krijg helemaal zin in de zomer als ik dit zie 🙂

 3. Kirsten op 11 januari 2016 om 16:32

  De collectie van Mim-Pi is echt helemaal mijn stijl zo te zien!
  Leuk, die persfoto’s!

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 11 januari 2016 om 20:24

   Ja super leuk he!

 4. haia op 11 januari 2016 om 19:06

  Wat leuk. Behalve de jungle outfit vind ik alles mooi. Laat dat warme weer maar komen.

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 11 januari 2016 om 20:24

   Hmmm kijk er ook al naar uit!

 5. Maai op 11 januari 2016 om 19:06

  Ik zou met allemaal kunnen slagen zie ik al. Hou van de felle kleuren en surf uitstraling 🙂

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 11 januari 2016 om 20:24

   Me too! Die van de boys zijn ook allemaal zo leuk 😀

 6. Mandy op 11 januari 2016 om 20:04

  Wat een leuke kleertjes allemaal! Ik heb zelf nog geen kinderen, maar als ik dit zo zie vind ik het wel erg schattig allemaal 🙂

 7. Birgit op 11 januari 2016 om 20:29

  Oooh wat een leuke collectie! Ik heb nu al zin in de zomer!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje