De nieuwste zomercollecties #1

De winter is nog niet eens in het hele land doorgedrongen en toch zijn er al nieuwe zomercollecties bekend van sommige merken. Hoe de een zich juist richt op hele fleurige kleuren, kan de ander het toch niet laten om de monochroom trend te gebruiken. Hoe dan ook, in de modewereld is de zomer al aangebroken. Ik laat jullie vandaag van een paar merken mijn favoriete persfoto’s zien. 

Mim-Pi zomercollectie

43-dress-7-shoes-54-cardigan-42-dress-64-shoes cardigan-35-skirt-47-shoes-144-dress-51-shoes-7Je ziet in deze collectie veel felle kleuren terug komen, maar ook leuke patronen. Zelf ben ik helemaal weg van bovenstaande rokjes en ik zie onze kleine meid daar straks ook wel in rond lopen.

Blue seven zomercollectie

BS_SS_16_Kids_Group_104 BS_SS_16_Minikids_Group_019Bij Blue Seven zie je niet echt een uitgesproken iets terug komen, maar juist het simpele is wat het zo leuk maakt. De korte spijkerbroekjes bijvoorbeeld bij zowel de jongens als de meisjes. Een dun truitje met bloemen en vlinders, een stoere hawai blouse, dat maakt Blue Seven eigen.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Bomba zomercollectie

1_DSCF7720 def 3_DSCF7892 defBomba is eigenlijk altijd wel kleurrijk. Zo ook deze zomer. Het meest opvallende kledingstuk vind ik zelf het gave giletje op de eerste foto. De kleuren zijn fel maar niet te fel en je ziet veel kleuren van vorig jaar terug komen, ook bij de jongens.

Funkie XS zomercollectie

_MG_8142-leak Little boyFunkie XS gaat deze zomer de jungle in! Gave prints met dieren erop, grote bloemen uit de jungle en ook die kleuren komen veel terug.

Kiezeltje zomercollectie

DSC_1165 DSC_1739DSC_0984Kiezeltje heeft een aantal verschillende kleurlijnen uitgebracht. Hele zachte blauwe, gele en groene kleuren gecombineerd met wat feller blauw en roze. Ook hier vergeten ze de prints niet en de verschillende patronen. Deze doen het al een aantal seizoenen goed.

Nu ik deze collecties heb mogen zien ben ik heel benieuwd naar alle andere collecties van verschillende merken. Plus van mij mag het snel lente/zomer zijn!

Zit er een collectie tussen waar jij warm van wordt?

10 reacties op “De nieuwste zomercollecties #1

Reageren is niet mogelijk.