Nieuwste rage? Fidget stick (flip stick)

shutterstock_646634053

Er schijnt weer een nieuwe rage te zijn. Waren de meeste kinderen eerst gek van de fidget spinner is er inmiddels een opvolger. Deze opvolger lijkt wel enorm op de fidget spinner, maar is toch net iets anders. Het is namelijk de fidget stick, ook wel flip stick genoemd.

Vroeger waren het flippo’s

Ik moet toegeven dat ik me nog helemaal niet bezig houd met rages. Mijn kinderen gaan nog niet naar de basisschool dus ik loop vaak grandioos achter. Het is dat ik bij toeval ergens op Facebook iets las hierover en daarom me erin ging verdiepen. Nadat ik eerst een YouTube filmpje keek van iemand die zelf ook niet wist wat het was vond ik daarna een filmpje van iemand die 25 trucs ermee deed.. En ik moet zeggen dat het me best een leuke uitdaging lijkt haha..

Wel valt het me op dat tegenwoordig de rages zo kort duren. Heb je net van alles aangeschaft en zie je het in elke winkel opeens.. Is de rage al voorbij. Terwijl vroeger (hoor mij, oud wijf!) de flippo’s en het knikkeren toch echt langdurige rages waren. Maar goed, meegaan in deze tijd mag ook wel. De wereld draait ook gewoon sneller.. figuurlijk dan.

Waar koop je de fidget stick / flip stick?

Net zoals de fidget spinner is ook deze fidget stick op vele plekken te koop. De Action schijnt er een hele goedkope variant van te hebben inclusief lampje erin. Of deze net zo goed werkt weet ik niet. Daarnaast heb ik ze ook al gespot bij bol.com en AliExpress.

Doen jouw kinderen mee met de nieuwste rages?

* De uitgelichte afbeelding komt van Shutterstock

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

6 reacties

 1. MarjonS op 7 september 2017 om 06:29

  Ik heb ze ook al gespot, maar hoop van harte dat ze niet komen op de school waar ik les geef.
  Al die rages steeds…. vreselijk

 2. Lisette op 7 september 2017 om 06:51

  Wat een grappig dingetje weer. Mijn kindjes zijn hiervoor nog wat te klein. Maar zo blijf ik op de hoogte ?

 3. Natasja op 7 september 2017 om 07:16

  Normaal krijg ik rages op mijn werk natuurlijk mee, maar nu ik met verlof ben krijg ik er niks van mee. Rages duren idd maar kort als je het vergelijkt met onze tijd idd!

 4. Kimberly op 7 september 2017 om 07:57

  Ik zag het gisteren op de actionpagina en vroeg me al af wat het was. Geef steeds geen sjoege over dat soort dingen totdat ik E erover hoor. Met de spinner was ze ook laat, scheelde wel want dat ding kon ik voor een miniprijs kopen. ?

 5. Milou op 8 september 2017 om 05:04

  Ik ben totaal niet op de hoogte van al die rages omdat J. nog te klein is. Maar inderdaad de flippo’s en knikkers waren voor mijn gevoel echt jarenlang ‘in’. Toch lijkt me dit wel een grappig dingetje!

 6. Nathalie - Volgmama op 8 september 2017 om 12:21

  Dat gaan we binnenkort eens uitproberen.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje