Nieuwste rage? Fidget stick (flip stick)

Er schijnt weer een nieuwe rage te zijn. Waren de meeste kinderen eerst gek van de fidget spinner is er inmiddels een opvolger. Deze opvolger lijkt wel enorm op de fidget spinner, maar is toch net iets anders. Het is namelijk de fidget stick, ook wel flip stick genoemd.

Vroeger waren het flippo’s

Ik moet toegeven dat ik me nog helemaal niet bezig houd met rages. Mijn kinderen gaan nog niet naar de basisschool dus ik loop vaak grandioos achter. Het is dat ik bij toeval ergens op Facebook iets las hierover en daarom me erin ging verdiepen. Nadat ik eerst een YouTube filmpje keek van iemand die zelf ook niet wist wat het was vond ik daarna een filmpje van iemand die 25 trucs ermee deed.. En ik moet zeggen dat het me best een leuke uitdaging lijkt haha..

Wel valt het me op dat tegenwoordig de rages zo kort duren. Heb je net van alles aangeschaft en zie je het in elke winkel opeens.. Is de rage al voorbij. Terwijl vroeger (hoor mij, oud wijf!) de flippo’s en het knikkeren toch echt langdurige rages waren. Maar goed, meegaan in deze tijd mag ook wel. De wereld draait ook gewoon sneller.. figuurlijk dan.

Waar koop je de fidget stick / flip stick?

Net zoals de fidget spinner is ook deze fidget stick op vele plekken te koop. De Action schijnt er een hele goedkope variant van te hebben inclusief lampje erin. Of deze net zo goed werkt weet ik niet. Daarnaast heb ik ze ook al gespot bij bol.com en AliExpress.

Doen jouw kinderen mee met de nieuwste rages?

* De uitgelichte afbeelding komt van Shutterstock

6 reacties op “Nieuwste rage? Fidget stick (flip stick)

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *