Nieuwsitem van de week

Af en toe kom ik zulke bizarre nieuwsberichten tegen. Ik kan dan niet anders dan mijn verbazing erover delen met anderen. Meestal doe ik dat met mijn man of bijvoorbeeld met mijn moeder. Maar ik heb besloten om zo af en toe een nieuwsitem met jullie te delen. Om te zien of jullie het net zo bizar vinden als ik. Uiteraard houd ik er wel rekening mee dat de media ook niet altijd alles correct vermeldt en er altijd meerdere kanten aan een verhaal zitten.

Maar zo af en toe mag je best een keer spuien over vreemde nieuwsberichten… Vind ik.

Turkse kustwacht redt tien maanden oude baby

Bol AlgemeenBol Algemeen

Een titel die op zich nog niet zo bizar is. Maar wel eentje die je triggert als moeder zijnde. Dus ik begin te lezen. En mijn mond valt open. Wil je weten waarom? Lees dan eerst even het artikel en kom daarna terug bij mij… (…) En? Viel jouw mond ook open? Ik kan er zelf gewoon met mijn hoofd niet bij.. Ten eerste leg ik zelf mijn 10 maanden oude kindje niet op een luchtbed op zee. Dat vind ik onverantwoord. De golven zijn sowieso enorm onvoorspelbaar en je weet nooit wat er kan gebeuren. Daarnaast snap ik niet hoe het heeft kunnen gebeuren dat zo’n kindje kan afdrijven. Hoezo laat je het luchtbed los? En uit het oog?

Ik ben enorm blij dat het goed is afgelopen met het kindje, maar als ouder zijnde vergeef je het jezelf toch nooit als zoiets gebeurd? Tenminste.. IK zou het mezelf niet vergeven.

Wat vind jij van dit bericht? Ik ben enorm benieuwd naar jouw mening hierover. Wellicht zie je het anders dan ik, dat zou ik graag willen horen 🙂 Wie weet kom ik wel in een ander inzicht.

9 reacties op “Nieuwsitem van de week

 • Hoi Nicole,
  Jaaaa, ik had dit bericht ook gelezen en ook mijn mond viel van verbazing wagenwijd open! Hoe kan dat? Sowieso een baby op een luchtbed in zee lijkt me niet echt verantwoord, maar dat je dan ook nog het luchtbel loslaat en klaarblijkelijk vergeet? Daar kan ik met mijn pet niet bij!
  Net zoals die verhalen van een kindje in een bloedhete auto achterlaten…..

 • Idioot gewoon, uberhaupt je baby op een luchtbedje zetten, maar dan ook nog het water uit gaan?? Daar kan ik zelfs als niet-moeder met mijn hoofd niet bij.

 • Neeeeeeee! Ik las je titel en dacht “Voor mij was het dat bericht van die baby” en jij deelt hem gewoon!
  Ik heb het vol verbazing en woede gelezen! Je laat zo’n kleintje toch nooit uit het oog in de buurt van de zee?! En er waren nota bene een papa en een mama bij! ALs een een steek laat vallen, hoort de ander het toch te zien?! Zulke mensen… Pff! Ik word er woest om!

 • Ik zag hem ook voorbij komen afgelopen week…ik begrijpt dit echt niet…wat een raar verhaal…dit had echt zoooo anders kunnen aflopen…deze baby heeft echt een beschermengeltje op zijn schouders gehad…pffff

 • Ik had het bericht ook gelezen en ik begrijp je verontwaardiging, ik dacht hetzelfde. Ik snaphet niet, zelfs in het meest ondiepe water verlies ik mijn kinderen niet uit het oog.

 • Dit bericht had ik normaal niet voorbij zien komen. Bijna niet te geloven inderdaad! Gelukkig is alles goed gekomen. Ik zou het echt nooooit in mijn hoofd halen om dit te doen. Bizar!

Reageren is niet mogelijk.