Nieuwsitem van de week

Af en toe kom ik zulke bizarre nieuwsberichten tegen. Ik kan dan niet anders dan mijn verbazing erover delen met anderen. Meestal doe ik dat met mijn man of bijvoorbeeld met mijn moeder. Maar ik heb besloten om zo af en toe een nieuwsitem met jullie te delen. Om te zien of jullie het net zo bizar vinden als ik. Uiteraard houd ik er wel rekening mee dat de media ook niet altijd alles correct vermeldt en er altijd meerdere kanten aan een verhaal zitten.

Maar zo af en toe mag je best een keer┬áspuien over vreemde nieuwsberichten… Vind ik.

Turkse kustwacht redt tien maanden oude baby

Een titel die op zich nog niet zo bizar is. Maar wel eentje die je triggert als moeder zijnde. Dus ik begin te lezen. En mijn mond valt open. Wil je weten waarom? Lees dan eerst even het artikel en kom daarna terug bij mij… (…) En? Viel jouw mond ook open? Ik kan er zelf gewoon met mijn hoofd niet bij.. Ten eerste leg ik zelf mijn 10 maanden oude kindje niet op een luchtbed op zee. Dat vind ik onverantwoord. De golven zijn sowieso enorm onvoorspelbaar en je weet nooit wat er kan gebeuren. Daarnaast snap ik niet hoe het heeft kunnen gebeuren dat zo’n kindje kan afdrijven. Hoezo laat je het luchtbed los? En uit het oog?

Ik ben enorm blij dat het goed is afgelopen met het kindje, maar als ouder zijnde vergeef je het jezelf toch nooit als zoiets gebeurd? Tenminste.. IK zou het mezelf niet vergeven.

Wat vind jij van dit bericht? Ik ben enorm benieuwd naar jouw mening hierover. Wellicht zie je het anders dan ik, dat zou ik graag willen horen ­čÖé Wie weet kom ik wel in een ander inzicht.

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorie├źn vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

9 reacties

 1. Patricia op 6 juli 2015 om 13:11

  Hoi Nicole,
  Jaaaa, ik had dit bericht ook gelezen en ook mijn mond viel van verbazing wagenwijd open! Hoe kan dat? Sowieso een baby op een luchtbed in zee lijkt me niet echt verantwoord, maar dat je dan ook nog het luchtbel loslaat en klaarblijkelijk vergeet? Daar kan ik met mijn pet niet bij!
  Net zoals die verhalen van een kindje in een bloedhete auto achterlaten…..

 2. Jenn op 6 juli 2015 om 13:16

  Idioot gewoon, uberhaupt je baby op een luchtbedje zetten, maar dan ook nog het water uit gaan?? Daar kan ik zelfs als niet-moeder met mijn hoofd niet bij.

 3. Tamara - Crazygreatlife op 6 juli 2015 om 13:24

  Bizar h├Ę! En zeggen dat je vergeten was dat ze op een luchtbedje in het water ligt. Kan er ook niet overuit!

 4. Northflix op 6 juli 2015 om 13:29

  Neeeeeeee! Ik las je titel en dacht “Voor mij was het dat bericht van die baby” en jij deelt hem gewoon!
  Ik heb het vol verbazing en woede gelezen! Je laat zo’n kleintje toch nooit uit het oog in de buurt van de zee?! En er waren nota bene een papa en een mama bij! ALs een een steek laat vallen, hoort de ander het toch te zien?! Zulke mensen… Pff! Ik word er woest om!

 5. janske op 6 juli 2015 om 13:46

  Ik zag hem ook voorbij komen afgelopen week…ik begrijpt dit echt niet…wat een raar verhaal…dit had echt zoooo anders kunnen aflopen…deze baby heeft echt een beschermengeltje op zijn schouders gehad…pffff

 6. Linda op 6 juli 2015 om 13:58

  Bizar dit verhaal inderdaad. Hoe kan je als ouders zo onnalatig zijn.

 7. Henny op 6 juli 2015 om 15:34

  Ik had het bericht ook gelezen en ik begrijp je verontwaardiging, ik dacht hetzelfde. Ik snaphet niet, zelfs in het meest ondiepe water verlies ik mijn kinderen niet uit het oog.

 8. Jeanine op 6 juli 2015 om 18:10

  Dit bericht had ik normaal niet voorbij zien komen. Bijna niet te geloven inderdaad! Gelukkig is alles goed gekomen. Ik zou het echt nooooit in mijn hoofd halen om dit te doen. Bizar!

 9. Kathleen op 6 juli 2015 om 21:25

  Aaah! Ik zag dit bericht ook passeren en kon mijn ogen niet geloven.

  Een bericht waar ik heel hard mee heb moeten lachen, was de vergissing van de NMBS waardoor er melding werd gemaakt van een kameel op de treinsporen:
  http://www.standaard.be/cnt/dmf20150704_01763078

Laat een reactie achter

┬ę 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje