Nieuwjaarsdag: terugkijken met foto’s!

Als eerste wil ik jullie allemaal gelukkig nieuwjaar wensen! Ik hoop dat jullie een hele fijne en gezellige jaarwisseling hebben gehad. Ik maak toch nog even gebruik van deze dag om terug te blikken op het afgelopen jaar. Stiekem wilde ik dat gisteren al maar zoals je gemerkt heb is er niets online gekomen. Dit omdat ik gewoon echt even niet de zin en tijd had om het te doen haha. Kan gebeuren toch 😉 

Foto challenge

Op 17 december maakte ik de foto challenge bekend die ik wilde gaan doen. Ik ben er heel enthousiast aan begonnen, maar rond kerst is het mis gegaan. Ik vergat foto’s te plaatsen en had ook nog niet alles gesorteerd in mappen. Dus uiteindelijk besloot ik het maar even te laten zitten en de foto’s alleen hier nog te plaatsen. Aan de hand van deze twaalf foto’s (het moesten er eigenlijk 14 zijn maar ik pak gewoon 1 foto per maand nu) blik ik terug op een prachtig jaar…

Januari 2016

img_9725

Bol AlgemeenBol Algemeen

Januari begon erg leuk met een gezellige date. Samen met mijn blogvriendinnetjes hadden we een sinterkerstennieuwswap die enorm gezellig was! Verder ben ik die maand ook nog naar een beauty event in Amsterdam geweest samen met mijn vriendinnetje en was ik ook al bezig met de eerste voorbereidingen voor de tweede verjaardag van Fay. Ook was er weer een bonteavond van de Carnavalsvereniging waaraan mijn man meedeed. Ik startte ook met de Clean 9 en daarmee met het vele afvallen.

Februari 2016

img_0437

In februari had Fay een fotoshoot vlak voor haar verjaardag. Dit doen we elk jaar en ik wil dit ook zeker nog jaren zo blijven doen. Verder stond deze maand vooral in het teken van de vele feestjes. Carnaval was uiteraard het grootste feest haha maar we hadden ook een feestje met K3 in het beursgebouw. Ook ging ik met mijn moeder naar de huishoudbeurs, iets wat erg gezellig was maar we niet snel meer zullen doen. In ieder geval niet met de trein want wat een ramp was dat haha.. Dit jaar ga ik lekker naar de negenmaandenbeurs met mijn zwangere buik 😉

Maart 2016

img_0952

Maart was een hele belangrijke! Want niet alleen had ik de operatie aan mijn keelamandelen, ook werd onze dochter twee jaar. En dat moest natuurlijk groots gevierd worden met het thema “alle kleuren van de regenboog”. Ik moet zeggen dat ik nu nog niet nagedacht heb over haar verjaardag terwijl deze toch al over iets meer dan twee maanden is. Snel maar eens een thema bedenken! Ook zat ik aan de bloggerstafel van de feelgoodmarket, een erg leuk event!

April 2016

img_1744

Wat was ook dit weer een super leuke maand. Fay mocht model staan voor Zreefer maar we gingen ook naar de lancering van een nieuw merk: Cotton Ivy. Echt een brand waar ik verliefd op ben geworden. Ook gingen we naar 2 verschillende dierentuinen, verloor ik mijn eerste 7,5 kilo en zaten we in het zonnetje naar de wielerronde in ons dorp te kijken. Oh ja en ik werd ook nog een jaartje ouder!

Mei 2016

img_2233

In mei besloten we om een Efteling abonnement te nemen en wat een succes was dat zeg! Die maand gingen we er zo’n drie keer heen en telkens weer hadden we zo’n lol. Het was een heerlijke zonnige maand waarin we met zn drietjes gingen zwemmen in Weert, we ook weer een date hadden met de blogvriendinnetjes, we heerlijke dagen in de achtertuin hadden, PSV kampioen werd (geheel onverwacht!), we weer een keer naar de dierentuin gingen, er kermis was in ons dorp inclusief grote feesttent en we nog veel meer andere leuke dingetjes deden!

Juni 2016

img_3457

In juni gingen we heerlijk een week op vakantie naar Duitsland! Dat was echt zo genieten ook al was het weer niet altijd erg mooi. Lekker zwemmen, luieren, samen eten.. Echt geweldig! Verder was er weer een dagje Efteling, maar gingen we ook lekker terrasje pikken. Wat ook erg leuk was, dat was de lunch samen met mijn broertje bij Brownies en Downies. En de heerlijke lange wandeling die ik met Anita maakte.

Juli 2016

img_4119

Het klinkt misschien saai, maar er was wéér een bezoekje aan de Efteling. Maar dit keer met mijn moeder er ook bij. En saai was het zeker niet want elk bezoekje blijft anders, speciaal en leuk. Zo ook dit keer.. En vooral met het mooie weer wat we hadden! Ook sprak ik in juli wéér met de blogvriendinnetjes af. Nog even voordat Janske te zwanger zou zijn haha. Ook hadden we een BBQ bij vrienden waarbij Fay ook gezellig mee ging, ze stond zoals altijd weer in het middelpunt. Ook bakte ik samen met Fay een bananenbrood en gingen we naar een leuke picknick in het Vondelpark georganiseerd door pret a pregnant! Ook heel belangrijk, ik ontdekte de gezonde appeltaart, we hadden een BBQ ter ere van mijn man’s verjaardag EN mijn broertje en schoonzusje gingen officieel samenwonen.

Augustus 2016

img_5318

In juli ging ik gezellig met mijn kleine dame naar de kermis in Eindhoven en rara wie er ook kwam.. Tante Eline! Super gezellig dus.. Verder pasten wij op het huis van mijn ouders omdat zij op vakantie waren. Een gezellige boel met al die honden.. Er was weer een bezoek aan de Efteling maar nu tijdens de zomeravond wat altijd erg leuk is.. Lekker tot 12 uur ’s avonds het park in.. Genieten! Ook ging ik samen met IJlien en Anita naar Duitsland om te shoppen, wat een gezellige dag.. Moeten we echt nog eens plannen 😉 Mijn moeder werd 50 trouwens die maand, echter was ze toen op vakantie. Wij hadden daarom als verrassing een lekkere buffet geregeld bij thuiskomst. Verder ging ik samen met mn moeder en dochter zwemmen weer in Weert en was ik figurant bij een film.

September 2016

img_9528

September stond in het teken van Steptember. Elke dag liep ik minimaal 10.000 stappen voor het goede doel. En uiteraard om in conditie te komen/blijven. Voor Steptember deed ik ook een aantal minishoots waaronder voor het merk Zreefer. Deze foto was tijdens een spontaan speelmoment en vind ik zoooo leuk! Dani en Fay gaan trouwens later trouwen, wist je dat al haha. Ook mochten we voor het eerst ons nieuwste vriendinnetje Coco ontmoeten, gingen we naar de bierfeesten, had ik een fotoshoot bij beafitmom, ging ik weer naar Meet The Blogger maar ging ik ook naar de tuinen van Appeltern.

Oktober 2016

img_7959

Samen met lieve Geertje ging ik die maand naar een leuk event in Amsterdam, met de trein. Het was een hele trip maar wel gezellig zo samen. Zoals je ziet ben ik alweer flink afgevallen. Ik behaalde die maand de -34 kilo. Ook deed ik een aantal fotoshoots, van een cakesmash en van een bevriende fotograaf/blogger. Zij maakte ook stiekem al onze bekendmakingsfoto’s. Ze was de eerste die het wist buiten onze familie om haha. LEGO world stond ook al op het programma, net zoals Woezel en Pip.

November 2016

mh_042nicole

Deze maand maakte ik bekend dat ik zwanger ben van ons tweede kind! Eindelijk mocht de hele wereld het weten.. ik ben zo blij en trots! Ook startte ik bij mijn nieuwe baan. Voor het eerst sinds ik moeder ben ging ik eindelijk weer aan het werk. Ben daar zo blij mee he. Echt een leuke baan ook. Wel is het zo dat door het vele werken ik nog maar weinig dingen kan doen. Doordeweeks sowieso niet, dus alles komt op het weekend aan. Gelukkig heeft het weekend 2 dagen en komt hij wekelijks weer terug dus we zagen Sinterklaas weer in Nederland arriveren en hadden nog allerlei andere leuke uitjes.

December 2016

img_9784

December stond natuurlijk volop in het teken van Sinterklaas en Kerst. Maar ook het weekendje weg van mijn moeder en mij. Wat was dat fijn en leuk om te doen zeg. De vorige keer dat we zoiets deden was alweer vele jaren geleden dus het mocht wel weer. In december werd ook bekend dat ik zwanger ben van een jongetje en hadden we een gezellig feest van vrienden. We sloten december af met gourmetten en lekkere hapjes en drankjes voor de televisie. Lekker burgerlijk!

Hoe was jouw jaar? En welk moment staat jou nog het meeste bij?

10 reacties op “Nieuwjaarsdag: terugkijken met foto’s!

Reageren is niet mogelijk.