Nieuwjaarsbloghop – Monopoly Geld Graaien

In 2017 was de laatste keer dat ik meedeed aan een bloghop. Sindsdien zijn er nog vele georganiseerd, maar daar deed ik niet aan mee. Omdat ik het weggeven van leuke prijzen altijd tof vind om te doen én omdat ik volgende week een winweek organiseer heb ik besloten om mee te doen met deze nieuwjaarsbloghop. Een goed begin van 2019, vind je niet?

Wat is een bloghop?

Ik gok dat je inmiddels weet wat een bloghop is, maar voor degene die dat nog niet weten:

Een Bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs. Om het voor jullie zo aantrekkelijk mogelijk te maken iedereen langs te gaan hebben we allemaal een winactie georganiseerd. De waarde van de te winnen producten ligt tussen de €15,- en €30,-.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Je hopt tijdens deze bloghop van de ene naar de andere blog doordat iedereen een linkje plaatst naar de volgende blog. Eindig je bij de blog waar je bent begonnen dan heb je de hele bloghop volbracht!

Via wie kom je hier?

Het kan zijn dat dit de eerste blog van de bloghop is die je vandaag bezoekt. Maar de kans is groter dat je via Judith van Lees Lees Lees komt. Judith heeft een hele leuke kinderboekenblog waarbij ze alle kinderboeken die zijn goedgekeurd door haar en haar zoontje te zien krijgt. Ben je dus op zoek naar een leuk kinderboek, kijk zeker even op haar blog. Daarnaast geeft ze vandaag ook een leuk boek weg. Namelijk ‘mijn eerste natuurboek’ van Lemniscaat.

De vrouw achter de blog

Voor degene die mij nog helemaal niet kennen en hier terecht komen via de bloghop stel ik mezelf graag nog even voor. Mijn naam is Nicole, ik ben 33 lentes jong en moeder van twee jonge kinderen. Een dochter van 4 (bijna vijf hoor mama) en een zoontje van anderhalf. Ik ben getrouwd met mijn man Bart en samen met onze twee golden retrievers wonen we in een Brabants dorpje.

Ik blog al sinds mijn achttiende en deze blog bestaat ook al sinds 2013. Mijn blog is van een hobby naar een bedrijf uitgegroeid en daarnaast heb ik nog een ander bedrijf. Met mijn andere bedrijf help ik ondernemers met hun content & content strategie. Ik fungeer als een soort coach, maar ook als tekstschrijver en als blogexpert. Super tof om te doen en daar haal ik veel voldoening uit.

Meisje Eigenwijsje

Meisje Eigenwijsje is een echte lifeblog waarbij je dus vooral veel over mijn leven terug zult zien. Over het moederschap, het ondernemerschap, gezondheid, lekkere recepten, uitjes die ik maak, producten die ik tof vind, enzovoort. Ik vertel veel over mezelf en mijn gezin, maar vind het ook leuk om tips en handvaten mee te geven. Daarnaast heb ik nog twee vaste gastbloggers, die beide hun eigen expertise hebben. Namelijk Bonny over hoogbegaafdheid en Jisca over planning, balans en dat soort fijne en handige zaken.

Een aantal goed gelezen artikelen zijn:

9 tips ter voorbereiding van een no buy maand

Ik voelde geen liefde voor de baby

50x ik ben zo’n moeder die.. 

Wappeltaart | een gezonde appeltaart

Monopoly geld graaien

Voor deze bloghop mag ik het toffe nieuwe spel van Hasbro weggeven. Namelijk: Monopoly geld graaien. Dit spel is compleet anders dan wat je gewend bent bij Monopoly. Al draait het dus wel om zoveel mogelijk geld bij elkaar zien te krijgen. Het is een heel actief spel, waarbij je niet op de bank blijft zitten maar juist zo snel mogelijk naar het geld moet graaien wat uit de Geldknaller komt. Een hilarisch spel wat de geldwolf in je naar boven brengt.

Met de Geldknaller schiet je de biljetten en kanskaarten de lucht in. Aan de deelnemers zaak om zo snel mogelijk en zoveel mogelijk geld en kanskaarten bij elkaar te grijpen. Aangezien het een spel is voor 8+ kunnen wij hem niet spelen met onze kinderen. Maar we gaan binnenkort zeker eens een bevriend stel uitnodigen voor een spelavond.

Winactie Monopoly Geld Graaien

Uiteraard maak je in deze bloghop ook kans op een tof product. Bij mij kun je het spel Monopoly geld graaien winnen.

Wat moet je doen om kans te maken?

 1. Laat een reactie onder de blog of op Facebook achter. Doe je dit op Facebook dan is het tof wanneer je ook anderen tagt.
 2. Vertel waarom jij dit spel graag wint!

De actie loopt tot en met 12 januari 2019. De winnaars worden bekend gemaakt in dit artikel, de link kom op Facebook te staan! (klik hier voor de winactie voorwaarden)

De volgende hop

Nu wil je natuurlijk graag naar de volgende blog doorhoppen. De blogger die na mij komt is Anne-Margriet van MomAmour. Een blog die ik voor deze bloghop ook nog niet kende. Zij heeft een (moeder)blog over haar perikelen als moeder, echtgenote, vrouw, dochter en vriendin. Ze is een thuisblijfmoeder voor haar drie kanjers en vertelt graag over haar ervaringen, teleurstellingen, frustraties en meer..

Bedankt voor het lezen en hopelijk tot ziens!

(Maandag start mijn winweek waarbij je elke dag kans maakt op leuke prijzen..)

42 reacties op “Nieuwjaarsbloghop – Monopoly Geld Graaien

 • Marange Krouwel zegt:

  Ohhh ik doe graag mee, we houden van gezelschapspellen. Quality time met mijn gezin

 • Cobi Van braak zegt:

  Nu de jongens wat ouder zijn hebben we regelmatig een spelletjes avond dus dit kijkt me wel wat.

 • Wendy Van De Reyd zegt:

  Dit jaar minder tablet spellen en meer familie spellen, leuker en er word meer gelachen, de dames zouden het alvast geweldig vinden , duimen omhoog ????????

 • Wat leuk. Zijn gek op spelletjes en onze dochter al helemaal wanneer ze lekker kan bewegen tussendoor. Hier zal ze heel blij van worden 🙂

 • Anna Wienen zegt:

  ik doe heel graag mee. lijkt me super leuk om met mijn nichtje te gaan spelen als ze komt logeren..

 • Lijkt me echt zo’n leuk spel om met zijn allen als familie te spelen! Ik denk dat mijn neefje het helemaal fantastisch vindt dus ik doe graag mee.

 • Michael Bouwman zegt:

  Super leuk om met het gezin te spelen 🙂 Wat dat betreft houden wij wel van geld graaien en met dit spel kan dat op een verantwoorde manier 🙂

 • GerlindeIJ zegt:

  We spelen hier graag diverse spelletjes in huis en vinden het ook leuk om weer eens wat nieuws uit te proberen.

 • Heidie van der Steeg zegt:

  Ik wist helemaal niet dat je 2 golden retrievers hebt, al ben ik al lange tijd volger. Ze staan volgens mij niet vaak op de foto dan.
  Leuk dat je meedoet aan de nieuwjaarshop. Ik zou het jaar natuurlijk graag goed beginnen en het Monopoly Geld Graaien spel voor mijn zoon winnen, die wordt over een 2 maanden al weer 9 jaar. En naar geld graaien, dat is weer heel iets anders dan we gewend zijn van ons Monopoly junior.

 • Wij zijn dol op spelletjes en houden van een beetje variatie. Dit lijkt wat levendiger te zijn dan de meeste spelletjes die we hebben.

 • Nu het weer zo somber is, doen we veel spelletjes binnen. Dit klinkt als een hilarisch spel voor urenlang speelplezier met onze dochters!

 • Mechelina van lonkhuijzen zegt:

  Dit zouden onze meisen geweldig vinden. Ze willen dolgraag een nieuw spel in de spellenkast.
  Ze willen eena een ander spel als skipbo

 • Leuk weer een Nieuwjaarsbloghop.
  En wat een hilarisch spel dat ‘ Monopoly Geld graaien’ .
  Dat wordt dus deze winter hebberig graaien naar geld.
  Daar hebben mijn kleinkinderen en ik wel zin aan.
  Ik heb geen facebook, maar heb geliked en geloved op Bloglovin.
  Nog een fijn 2019 gewenst.
  Graag waag ik een kansje.
  En nu hop ik maar weer verder .

 • Leuk!! Ik doe graag mee! Ik wil winnen, omdat ik een broertje heb die echt van geld houdt 😉

 • Ik doe graag mee voor mijn gierige zoon :). Hoop alleen dat dit spel wel een goede invloed heeft (oops).

 • Ik doe graag mee voor dit spel. Spelletjes spelen is hier hobby nr 1. En wat is er leuker om je papa en mama naar de gevangenis te sturen in het spel

 • Jeej Wat een leuke variant op het originele spel! ❤❤ Wij zijn blij met het slechte weer want dat betekent lekker veel speeltjes doen! ????????Maar nu de vakantie bijna voorbij is hebben we de meeste toch wel gehad! Hopelijk mogen we binnenkort dit spel spelen ❤❤

 • Claudia Diependaal zegt:

  Hoi hoi,

  Ik doe heel erg graag mee voor onze kleinzoon! Ik vraag me alleen af of je zo niet ineens een spel hebt met allemaal verkreukeld geld? Dat het spel niet meer netjes is bedoel ik? Maar dat ligt misschien dan aan mij? Yuano zal het geweldig vinden! En daar gaat het om!

  Groetjes Claudia!

 • Dit is leuk zeg! Ik zie al heel wat hilarische taferelen in gedachten voorbij komen. We hebben wel al laatst de valsspelers editie van monopoly gekocht, dat was ook al leuk. Ik loot heel graag mee. Alhoewel ik ook bang ben dat er in de strijd wel wat geld zzal sneuvelen.

 • Haha hilarisch! Mijn twee mannen zijn dol op spelletjes doen, ik iets minder. Maar hoe leuk is het als juist ik nu eens met een nieuw spel kom? Ik maak graag kans.

 • Viv Schobben zegt:

  Heel anders dan de andere Monopoly varianten en dat maakt ons juist nieuwsgierig! We zijn nl fanatieke Monopoly spelers haha en iedereen (groot of klein) wil graag winnen. Graag proberen we ook deze versie!

 • Lijkt me een leuk spel. Doe graag mee om mijn jongste zoon hier mee te kunnen verrassen. Hij speelt het liefst elke dag spelletjes, maar hij houdt niet van spelletjes die heel lang duren en waarbij hij alleen maar op zijn stoel zit.
  Dit spel zou hij dus geweldig vinden.

 • geweldig spel om samen met mijn gezin te spelen. Onze kinderen zijn vaak bij opa en oma na school als wij langer moeten werken. Daar spelen ze graag spelletjes, maar omdat wij altijd op verschillende tijden de kinderen komen halen, zitten ze vaak aan een lang spelletje, zoals mens erger je niet. Blijft leuk natuurlijk, maar ze zijn ook wel toe aan een hedendaags en sneller spelletje!. Dit is ook handig om mee te nemen!!.l

 • erika panjer zegt:

  De beste wensen en wat fijn om zo het nieuwe jaar te beginnen
  super leuk hoor die bloghop ik doe zeker mee
  ik maak dan ook graag kans en ben erg benieuwd naar dit spel ken het namelijk nog niet en het woord hilarisch maakt mij des te nieuwsgieriger dus daarom doe ik mee

 • De beste wensen voor jou en voor je fijne gezin 🙂 Ik hoop dat je alle doelen die je hebt in het aankomende jaar zult bereiken:) Ik doe graag mee aan deze leuke winactie 🙂

 • Mientje Lok zegt:

  We zijn dol op spelletjes en met name monopoly! ik ben benieuwd of deze versie ook zo’n succes is!

 • Allereerst de beste wensen voor 2019! Dit lijkt mij een leuke versie ik zie ons wel geld graaien 😉

 • Linda Smeets zegt:

  Dit lijkt mij een erg lachwekkend spel! Ons gezin is dol op spelletjes spelen én lachen. Ik doe daarom dan ook graag mee.

 • Lynn Mahieu zegt:

  Wij spelen de laatste tijd heel graag en vaak spelletjes en merken dat allemensen rondom ons dat tegenwoordig ook graag doen. Wat is er dan leuker dan een nieuw spel te kunnen uittesten?

 • Annabel de Ruiter zegt:

  Super leuk! Ik speelde vroeger heel graag monopoly! Onze dochter is nog te jong, maar leuk om dit straks met Mn nichtje te spelen. Voor lieve Lynn doe ik graag mee!

 • Patricia Paling zegt:

  Super leuk, zeg!!! Onze 9-jarige kanjer zou dit geweldig vinden! Hij is dol op spelletjes, maar ook op Nerf! Dus een pistool dat geld schiet is natuurlijk helemaal geweldig! En dat je bij dit spel niet de hele tijd stil hoeft te zitten, maakt het nog mooier voor hem! ????????

 • kempenaers anita zegt:

  wat leuk, wij spelen regelmatig spelletjes met de kleinkinderen wanneer ze op bezoek komen en een andere variant van de monopoly is altijd plezant

 • Wat klinkt dat leuk zeg!! Wij zijn dol op spelletjes spelen en monopoly wordt hier ook regelmatig gespeeld! Ons oudste meisje is alweer 9 en voor haar zou dit dus helemaal leuk zijn! Ik doe heel graag mee, superleuk, zo’n bloghop!

 • Femke Dekker zegt:

  Mijn dochter Sara is dol oo Monopoly. Het lijkt me leuk om haar te mogen verrassen met deze leuke versie van haar geliefde spel ????

Reageren is niet mogelijk.