Nieuwe zomer collectie van Louder!

Vorig jaar ontdekte ik in de herfst de webshop Mini & More waar ze onder andere hun eigen exclusieve merk Louder! verkopen. Voor ons zoontje schafte ik dan ook een aantal kledingstukken van Louder! aan en na ontvangst was ik direct enthousiast. De kwaliteit van de kleding is hartstikke goed, de pasvorm is super en ook de prijs is gunstig. Toen ik dus hoorde over de nieuwe zomer collectie van Louder! wist ik dat ik daar iets mee wilde. Hoe leuk is het dan ook dat ik voor beide kinderen een aantal items van deze collectie ontving..

Zomercollectie Louder! meisjes 2022

Alhoewel de vorige zomer collectie van Louder! voor de meisjes eigenlijk alleen uit jurkjes bestond is er dit jaar een veel uitgebreidere collectie. Naast de leuke fleurige jurkjes is er ook een hele toffe flared broek, een kort broekje én een stoere rok. En natuurlijk horen daar dan ook weer hele leuke shirtjes bij. Ik weet zeker dat zelfs de stoere meisjes hier iets leuks kunnen vinden. Onze dochter is een meisje wat de ene keer lekker in een jurkje rond loopt en een andere keer wil ze wat stoerder. Dat kan dus gewoon met deze collectie.

zomercollectie 2022 Louder meiden
zomer collectie 2022 Louder meiden

Zomercollectie Louder! jongens 2022

De zomercollectie van de jongens is een stuk kleiner, maar wel erg leuk. Er zit ook een sweatpants bij, fijn voor in de lente of op de wat frissere zomeravonden. En bij een sweatpants hoort natuurlijk ook een sweatvest. Het leuke van deze collectie is ook dat alles met elkaar matcht. Elk shirtje past op zowel de korte broek als de lange broek. En ook het vest past overal bij. Het enige wat ik wel jammer vind is dat er echt maar 1 korte broek is, maar wie weet bij een volgende collectie?

zomercollectie jongens louder 2022

Outfits Fay en Milo

De kinderen mochten uit de collectie zelf iets kiezen wat ze graag wilden hebben. Fay vond dat maar al te moeilijk want ze had wel vijf jurkjes gezien die ze wilde. En daarbij had ze ook de flared broek gezien die ze wel heel erg tof vond.

flared broek Louder kinderkleding

Hoe erg boffen was het dus dat ze zowel een jurkje als de flared broek kreeg! De flared broek zit echt als gegoten en alhoewel hij wellicht iets te lang is maakt dat niet uit als ze schoenen draagt. Ze ontving er ook dit leuke shirtje bij. Het fijne van de collectie is dat je eigenlijk alles kunt matchen. Dus ook de andere shirtjes uit de collectie passen hierbij.

jurkje Louder kinderkleding 2022

Tsjah en dan het jurkje. Daar is ze zo ontzettend blij mee, het liefst draagt ze hem elke dag. Voor buiten nog te fris, maar nu we in quarantaine zitten kan ze het mooi binnen dragen. We ontvingen er ook een mooie en fijne donkerblauwe legging bij.

Als er iemand gek is van vesten dan is dat dit mannetje wel. Het liefst draagt hij elke dag een vest. En een fijne joggingbroek is ook altijd welkom.

korte broek Louder kinderkleding

Het leuke is, is dat het vest en de shirtjes ook weer goed te matchen zijn met de korte broek. Dit broekje zit ook erg fijn volgens meneertje zelf, alleen deze mag hij van mij nog niet aan. Dat is echt iets voor wat warmer weer.

Mini and More

Louder! is een ontzettend tof Nederlands merk met leuke kleding voor jongens en meisjes. Je shopt Louder! exclusief bij Mini & More, een webshop waar je terecht kunt voor leuke baby- en kinderkleding tegen outletprijzen. Ze hebben een wisselend aanbod omdat ze van te voren nooit kunnen voorspellen wat ze binnen krijgen. Denk hierbij aan merken zoals B.Nosy, Legends22, Moodstreet, Vinrose en ook hun eigen merk Louder! De collectie van Louder! is verkrijgbaar vanaf maat 86 tot en met maat 164.

1 reactie op “Nieuwe zomer collectie van Louder!

Reageren is niet mogelijk.