Nieuwe telefoon: hoe kies je?

Ik ben eigenlijk altijd een Samsung meisje geweest. Tenminste vanaf het begin van de smartphones. Daarvoor had ik eigenlijk altijd een Nokia of HTC. Iphone daar had ik helemaal niets mee. Ik ben best wel zo’n meisje die juist tegen het gros ingaat. Iedereen een iphone? Ik iets anders!

Elke keer als ik dus een nieuwe telefoon uit mocht zoeken bij het verlengen van een abonnement koos ik voor de Samsung. Ik kende het merk, hij deed wat ik wilde dus het zoeken was al snel klaar. Toch begin ik een beetje van mijn geloof af te vallen en kijk ik meer om me heen.

Maar hoe kies je nu je nieuwe telefoon uit?

Zo zag ik de Nokia Lumia 735 langs komen en besefte me dat Anita van Mindjoy ook een Nokia Lumia heeft. Zij is er super tevreden mee en heeft ook een camera die echt super mooie scherpe foto’s maakt. Dat is in deze tijd wel erg handig.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Daarnaast heb je ook nog de Acer Liquid Z5 die ik persoonlijk ook erg mooi vind. Hij is ook nog eens vrij goedkoop vooral als je het vergelijkt met de andere merken. Dat kan ook de doorslag geven bij het kiezen van je nieuwe telefoon.

Toch zal ik denk ik voor de iphone gaan. Dit omdat ik het enorm handig vind hoe hij samenwerkt met mijn iMac. Alles is gesynchroniseerd en ik hoef niet meer met kabeltjes te werken om mijn foto’s over te zetten. Ze verschijnen vanzelf op mijn scherm. Ook vind ik het erg handig omdat mijn ouders ook een iphone hebben. Als het gaat om hoesjes heb je vaak ook de meeste keus. Kijk maar eens bij de iPhone 6 plus hoesjes, keus genoeg!Meisje eigenwijsje samenwerking hond

8 reacties op “Nieuwe telefoon: hoe kies je?

 • Zo lastig een nieuwe telefoon uitzoeken. Ik ben uiteindelijk gegaan voor de Huawei p7. Die viel binnen mijn budget en de camera is heel goed. Voor de telefoon zelf hoef je die niet te nemen. Ben er niet kapot van helaas.

 • Heel herkenbaar; als je een telefoon hebt gevonden wil je daar graag bij blijven. Ik ben begonnen met de samsung. Had je toen van die speciale lady telefoons van die je dicht kon klappen. Nu heb ik al een tijdje een htc. Jammer alleen van een groot beeldscherm is dat hij snel breekt.

 • Persoonlijk zou ik niet voor de Nokia Lumia gaan, Peter heeft deze gehad en was absoluut niet tevreden, voor bijna alle apps moest hij betalen omdat de telefoon op Windows draait en niet op Android of IOS. De foto’s waren inderdaad wel heel scherp van deze telefoon.

  Ik ben ook altijd een Samsung meisje geweest, maar bij het verlengen ben ik dit keer voor de LG G2 gegaan, ik vind het een super fijne telefoon, hij doet alles wat ik wil en maakt ook mooie foto’s.

  Succes met kiezen, het blijft altijd een lastig iets. 🙂

  • Ik heb nog nooit voor apps hoeven betalen en heb al 4 jaar lumia’s! Voor elke app is er altijd een super goede gratis app te vinden die hetzelfde doet.

 • Ik ga eigenlijk standaard voor de iPhone. Het enige minpuntje vind ik vaak de batterij, maar ik schijn mijn telefoons nogal te mishandelen hihi.

 • Tijdje terug moest ik ook plots een nieuwe telefoon kopen. Ik heb een Sony gekocht. Dat merk kende ik niet als telefoon zijnde, maar hij bevalt tot nu toe echt super. Ik hoop dat deze het langer volhoud als zijn voorganger.

Reageren is niet mogelijk.