Nieuwe schoenen nodig? Koel4Kids!

Ik dacht dat ik na drie jaar moeder zijn toch de meeste schoenmerken wel zou kennen voor mijn kroost. Echter ontving ik een tijdje terug een persbericht over een schoenmerk die ik nog helemaal niet kende: Koel4Kids! En dat terwijl dit Nederlandse schoenmerk al bestaat sinds 2006.

Dat kinderen goede stevige schoenen nodig hebben dat is denk ik wel algemeen bekend. Maar naast dat ze stevig zijn en comfort bieden wil je ook dat ze er een beetje leuk uit zien. Alle Koel4Kids schoenen worden uitgevoerd met een eerste kwaliteit uitneembaar voetbed, zijn geheel van leer en hebben slijtvaste rubberzolen. Daarnaast hebben ze een Never-Out-Of-Stock collectie die elk seizoen weer opnieuw wordt uitgebracht. Dit is een mooie collectie met schoenen die eigenlijk nooit uit de mode raken. Hoe handig!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Nieuwe schoenen nodig? Koel4Kids!

Wanneer je kind dus nieuwe schoenen nodig heeft, denk dan ook eens aan Koel4Kids. Zij hebben echt een hele grote collectie waar voor ieder wat wils bij zit. Zelf vind ik de vier bovenstaande schoenen echt super leuk, al had ik nog veel meer modellen uit kunnen kiezen. Elke model is ook in diverse kleuren te verkrijgen. De grijze laars (Fleur) heb je bijvoorbeeld ook in het roze en de groene schoen (Pascal) is er zelfs in zes kleuren waaronder cognac, blauw, geel en roze.

De schoenen van Koel4Kids zijn verkrijgbaar vanaf maat 18 t/m 40, vanaf €44,95 tot €99,95. De schoenen zijn te koop in Nederland, Duitsland en België bij de betere kinderschoen winkels.

Kende jij dit merk al?