Nieuwe outfit: nu al mijn favoriet!

nieuwe outfit favoriet

Alhoewel ik niet zo heel veel verstand heb van mode vind ik het wel leuk om toffe blogs te delen zoals de leukste zwemkleding of een toffe budget tip qua kinderkleding. Maar je zult mij niet dagelijks in een andere outfit zien paraderen waarmee ik duizenden anderen inspireer. Ik laat mij liever inspireren. En dat gebeurde dus ook met deze nieuwe outfit, die nu al mijn favoriet is.

Inspiratie voor plussize mode

Sinds ik volledig heb geaccepteerd dat ik een maatje, of twee, meer heb ben ik op zoek gegaan naar leuke en vooral fijne inspiratie voor plussize mode. Voorheen volgde ik vooral (Instagram) accounts over afvallen en alhoewel ik echt wel wat kilo’s kwijt zou willen ligt daar niet mijn focus. Mijn focus ligt bij gezond leven, genieten van het leven en daar dan de balans in vinden.

Dus ik heb al die accounts ontvolgd en ben op zoek gegaan naar leuke inspirerende vrouwen die genieten van het leven, die body positief zijn en die vooral zichzelf zijn. Uiteraard kwam ik daarbij onder andere HetisMarg tegen. Margo ‘ken’ ik echt al heel erg lang, eerst door haar blog en nu door haar Instagram account. Ik identificeer me enorm met Margo omdat ze net als ik moeder is plus ook ongeveer dezelfde maat heeft. Het grote verschil zit hem in het feit dat zij veel meer mode gevoel heeft dus ik haal bij haar regelmatig mijn inspiratie.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Daarnaast volg ik ook Josine en ben ik lid van haar Facebookgroep TheBiggerClub, daar zijn dames in alle maten welkom en kun je met je vragen terecht en delen vele vrouwen ook hun outfits ter inspiratie. In deze groep zag ik dus een hele toffe jumpsuit van de H&M voorbij komen op een lichaam die erg lijkt op die van mij. Dat deed me dus beseffen dat ik zoiets wellicht ook kan dragen.

Nieuwe outfit: de jumpsuit van de H&M

Snel zocht ik in de app van de H&M de desbetreffende jumpsuit erbij en kwam ik helaas tot de ontdekking dat mijn maat uitverkocht was. Gelukkig waren er nog andere kleuren van de jumpsuit en was de roze variant er in mijn maat (xxl). Met een druk op de knop bestelde ik hem. Normaal twijfel ik altijd dagen om iets voor mezelf te kopen, maar ik was in een aardige bui richting mezelf en dus kocht ik hem gewoon. Het scheelde ook wel dat ik nog een cadeaubon van €15 had liggen voor de H&M.

jumpsuit maatje meer

Toch bleef de jumpsuit met een print in mijn hoofd zitten en dus keek ik elke dag een paar keer in de app of ze mijn maat inmiddels weer op voorraad hadden. Na een paar dagen was het zover, zowel de wit/bruine print was weer op voorraad als de beige kleur. Beide heb ik dan ook meteen besteld, al wist ik nog helemaal niet of de jumpsuit me wel zou passen/staan. De jumpsuits kwamen bijna tegelijk binnen en na een korte passessie was ik helemaal verkocht. Ik heb dan ook alledrie de kleuren gehouden.

jumpsuit H&M plussize

Ze zitten namelijk heel lekker. Het voelt heel luchtig aan en ik voel me er ook gewoon happy in. Je kunt ze ook heel leuk combineren met een jasje of zelfs een trui als het wat frisser is. En qua schoenen kun je er een fijn sneakertje onder doen, sandaaltjes of je Birkenstocks als je daar net zoals ik elke zomer in woont. Ik ben er in ieder geval helemaal heppiedepeppie mee. Mocht jij nu ook denken “wil ik ook”! Check dan even deze link naar de jumpsuits, is jouw maat uitverkocht kijk dan gewoon net als ik af en toe in de app of hij er alweer is. Je kunt ook een melding aanzetten echter werkt dat niet altijd even goed.

plussize outfit of the day

*De foto’s zijn gemaakt door mijn dochter, vandaar dat mijn voeten af en toe ontbreken. Maar ze werkt eraan haha.

1 reactie op “Nieuwe outfit: nu al mijn favoriet!

Reageren is niet mogelijk.