Filmpje: Nieuwe kleertjes

Fay komt om in de kleertjes. Telkens wanneer ik denk ‘ja nu heeft ze alles aangehad in deze maat’ kom ik weer iets tegen wat ze dus nog niet aangehad heeft. Of ik zie kleertjes liggen die veel te warm zijn om nu aan te trekken. Ook krijg ik veel tweedehands en laatst kwam er weer een lading die ik wel heb uitgezocht maar nog niet in de kasten heb gelegd. Dat moet ik dus binnenkort maar eens gaan doen! Ondanks dat ik dus omkom in de (tweedehands) kleertjes koop ik toch ook nog nieuwe kleertjes. Ik kan het gewoon niet laten, sommige dingen zijn zó leuk!

Omdat Fay nog niet alles past en aangehad heeft kon ik  geen Outfit of the Fay maken. Daarom heb ik vorige week, toen het nog echt zomers weer was, een filmpje opgenomen waarin ik een aantal kleertjes laat zien die ik voor Fay gekocht heb.

nieuw
Nieuwe kleertjes: neon roze jumpsuit
nieuw 1
Nieuwe kleertjes: rood witte jumpsuit

Aangezien ik nadat ik het filmpje heb gemaakt toch al 2 pakjes heb aangedaan bij Fay, hier toch nog 2 “outfit of the Fay” foto’s. Gewoon omdat ons meisje zo schattig en knap is en ik graag met haar pronk! Links het pakje wat ik heb gekregen van mijn peettante, er zit een roze rompertje onder en ze heeft haar enigste haarband in. Je hebt deze foto of in ieder geval eentje die erop lijkt vast al gezien in het artikel Fay 5 maanden. Aan de rechterkant het rood witte pakje, die ik dus ook in andere kleurtjes heb van de Hema. Ik vind die pakjes zo leuk en zo handig! Daar hoeft ook geen rompertje onder dus enorm handig voor op de warme zomerdagen!

Wat vind je van de kleertjes? Zowel in het filmpje als op de foto’s?

16 reacties op “Filmpje: Nieuwe kleertjes

Reageren is niet mogelijk.