De leukste kleding uit de nieuwe herfst- en winter collecties

De afgelopen weken kreeg ik vele persberichten binnen met daarin de nieuwe herfst- en winter collecties. Aangezien ik stiekem nog hoopte op een echte zomer liet ik deze vooral aan me voorbij gaan. Maar nu het toch echt al oktober is en deze maand de herfst qua weer ook begonnen is besloot ik om toch maar een kijkje te nemen. En oh wat maakte mij dat blij! Want er zitten weer een heleboel pareltjes tussen en ik deel graag de leukste items met jullie. 

Wanneer je op de foto’s klikt worden ze groter.

Dress Like Flo

Like Flo is een van de merken die ik eigenlijk altijd als eerste bekijk. Ik vind hun collecties altijd zo leuk en er zit altijd wel een must have bij. Zo vind ik het jasje met de diamond dit keer een echte must have, ze zeggen niet voor niets diamonds are a girls’ best friend! Maar ook het wish jurkje, of het jurkje met 76 en de roze winterjas zijn goede kanshebbers.

Kidz Art

Kidz Art is Funky Magic! Het merk waarbij je even goed moet kijken; is het nou kunst? Of is het nou een jurkje? Gewaagde kleurencombinaties, bijzondere details en lekker out of the box-thinking. Precies waar kinderen zo goed in zijn. En de collectie voor de winter 2016 is weer om heel blij van te worden!

B.Nosy

De wintercollectie van B.Nosy brengt voor de meisjes een unieke look door gebruik te maken van subtiele paillettentapes en glitters. Een beetje glamour, een beetje blingbling in een goede mix met speelse en vrolijke prints. Zoals je mag verwachten van de B.Nosy-collectie is ook deze lijn weer lekker vrolijk en ook wel een beetje gek. Zelf ben ik helemaal weg van het jurkje met de gekleurde driehoeken, maar het kleurrijke jasje lijkt me ook een mooie aanwinst in de kledingkast van mijn dochter.

NoNo

NoNo brengt deze winter een schitterende collectie voor fantasierijke en vastberaden meisjes. Geïnspireerd op het nachtleven en een lekkere dag thuis op de bank. Er is een prachtige selectie samengesteld voor meisjes die zich graag laten zien. Ook thuis chillend op de bank! – Shopaholiek

Ik houd wel van de combinaties die zij maken en laat me dan ook graag inspireren door hen.

Cotton Ivy

Cotton Ivy is een leuk nieuw merk waar ik al eerder over schreef. Ze staan bekend om hun reversible kleding en ik heb zelf dan ook een aantal items in de kledingkast van mijn dochter liggen. Vier stuks om precies te zijn. En ik kan je zeggen, ze heeft bijvoorbeeld haar peplum top al regelmatig gedragen maar hij oogt nog steeds zo goed als nieuw. Erg goede kwaliteit dus. Tijdens De Kleine Fabriek kletste ik weer even bij met een van de dames achter dit mooie merk en ontdekte ik dat hun wintercollectie weer een plaatje is. Geïnspireerd op sprookjes komen ze weer met een aantal geweldige items. Waarvan het meeste ook weer reversible is, dus aan twee kanten te dragen!

Binnenkort meer over dit mooie merk, want ik ontvang nog iets ter review..

Quapi

Om Quapi kun je niet heen wanneer je hun nieuwste collectie bekijkt. Felle kleuren die op mogen vallen deze winter. Wat me ook altijd opvalt bij Quapi is dat het kinderkleding is die je eigenlijk het hele jaar door wel kunt dragen. Daar houd ik van!

Welk kledingmerk spreekt jouw het meeste aan?

14 reacties op “De leukste kleding uit de nieuwe herfst- en winter collecties

Reageren is niet mogelijk.