Nieuwe denimcollectie Lief! + winactie

Ik kleed mijn dochter graag stoer gecombineerd met meisjesachtig. Ik hou zelf niet van dat hele zoete al vind ik het bij andere kindjes wel erg leuk staan. Maar mijn dochter met een wit jurkje en froezels? Nee dat is voor haar niet weggelegd. Daarom vond ik het ook zo gaaf om te horen dat Lief! Lifestyle in hun nieuwe zomercollectie een hoop denim verwerkt heeft. Ideaal om de outfit van je kind toch wat stoers mee te geven. Zo combineer ik graag een jurkje met een leuk spijkerjasje of een spijkerrokje met een roze shirtje. 

De denimcollectie

Om een idee te geven wat er allemaal te vinden is qua denim in de nieuwe zomercollectie van Lief! heb ik een tweetal collages gemaakt. Ook vertel ik wat mijn favorieten zijn en helemaal onderaan vind je het item wat ik mag weg gaan geven!

denim zomer collectie lief

Als eerste de collectie voor de meisjes. Ik vind het spijkerbroekje echt super leuk en ook heel belangrijk: niet te kort. Vaak zie je namelijk van die broekjes waar amper pijpjes aan zitten en dat vind ik net iets té volwassen voor een kleine dame van twee. Dan het tuinbroekje wat ook echt een favoriet is van me, ik heb zelf nog helemaal geen tuinbroekjes voor Fay maar deze gaat er zeker wel komen. De jeans zijn ook altijd erg leuk en ik hou van details dus vandaar dat ik ook de achterkanten heb laten zien. Wat je niet in de collage ziet maar wat ook in de denimcollectie zit is een spijkerjurkje en spijkerblouse. Het jurkje heeft een donkere washing en als detail drie hartjes achterop.

denim zomer collectie lief

Dan de jongenscollectie. Je ziet duidelijk verschil doordat de vormen wat meer recht toe recht aan zijn, er meer gebruik wordt gemaakt van donkere washings en uiteraard door de kleur blauw. Hoe je bij de meisjes de knopen en stitching in het roze terug vindt is dat hier uiteraard in het blauw. Ook in deze collectie een stoere korte broek en een tuinbroek. Maar ook de baseball look-a-like jas is een favoriet bij mij. Ik zou hem zelfs bij mijn kleine dame aan durven doen.

De winactie

Zoals ik jullie al beloofde geef ik ook nog iets weg vandaag. Ik noemde hem al bij de collectie van de meiden, de spijkerblouse. Zelf ontving ik hem ook voor mijn kleine meid en ondanks dat ik er nog geen foto’s van heb gemaakt (deze komen nog, houd mijn Instagram en Snapchat maar in de gaten!) ben ik er wel helemaal blij mee en weg van. Hij past echt perfect en staat haar echt geweldig.

Untitled design-5

Wil jij deze blouse (in de maten 56 t/m 116) winnen dan moet je het volgende doen:

Laat een reactie achter op de blog. Ik zou het super vinden als je deze winactie ook liked op Facebook en delen is natuurlijk helemaal lief.

Ben jij net als ik ook helemaal weg van denim kleding?

38 reacties op “Nieuwe denimcollectie Lief! + winactie

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *