Nieuwe denimcollectie Lief! + winactie

Ik kleed mijn dochter graag stoer gecombineerd met meisjesachtig. Ik hou zelf niet van dat hele zoete al vind ik het bij andere kindjes wel erg leuk staan. Maar mijn dochter met een wit jurkje en froezels? Nee dat is voor haar niet weggelegd. Daarom vond ik het ook zo gaaf om te horen dat Lief! Lifestyle in hun nieuwe zomercollectie een hoop denim verwerkt heeft. Ideaal om de outfit van je kind toch wat stoers mee te geven. Zo combineer ik graag een jurkje met een leuk spijkerjasje of een spijkerrokje met een roze shirtje. 

De denimcollectie

Om een idee te geven wat er allemaal te vinden is qua denim in de nieuwe zomercollectie van Lief! heb ik een tweetal collages gemaakt. Ook vertel ik wat mijn favorieten zijn en helemaal onderaan vind je het item wat ik mag weg gaan geven!

denim zomer collectie lief

Bol AlgemeenBol Algemeen

Als eerste de collectie voor de meisjes. Ik vind het spijkerbroekje echt super leuk en ook heel belangrijk: niet te kort. Vaak zie je namelijk van die broekjes waar amper pijpjes aan zitten en dat vind ik net iets té volwassen voor een kleine dame van twee. Dan het tuinbroekje wat ook echt een favoriet is van me, ik heb zelf nog helemaal geen tuinbroekjes voor Fay maar deze gaat er zeker wel komen. De jeans zijn ook altijd erg leuk en ik hou van details dus vandaar dat ik ook de achterkanten heb laten zien. Wat je niet in de collage ziet maar wat ook in de denimcollectie zit is een spijkerjurkje en spijkerblouse. Het jurkje heeft een donkere washing en als detail drie hartjes achterop.

denim zomer collectie lief

Dan de jongenscollectie. Je ziet duidelijk verschil doordat de vormen wat meer recht toe recht aan zijn, er meer gebruik wordt gemaakt van donkere washings en uiteraard door de kleur blauw. Hoe je bij de meisjes de knopen en stitching in het roze terug vindt is dat hier uiteraard in het blauw. Ook in deze collectie een stoere korte broek en een tuinbroek. Maar ook de baseball look-a-like jas is een favoriet bij mij. Ik zou hem zelfs bij mijn kleine dame aan durven doen.

De winactie

Zoals ik jullie al beloofde geef ik ook nog iets weg vandaag. Ik noemde hem al bij de collectie van de meiden, de spijkerblouse. Zelf ontving ik hem ook voor mijn kleine meid en ondanks dat ik er nog geen foto’s van heb gemaakt (deze komen nog, houd mijn Instagram en Snapchat maar in de gaten!) ben ik er wel helemaal blij mee en weg van. Hij past echt perfect en staat haar echt geweldig.

Untitled design-5

Wil jij deze blouse (in de maten 56 t/m 116) winnen dan moet je het volgende doen:

Laat een reactie achter op de blog. Ik zou het super vinden als je deze winactie ook liked op Facebook en delen is natuurlijk helemaal lief.

Ben jij net als ik ook helemaal weg van denim kleding?

38 reacties op “Nieuwe denimcollectie Lief! + winactie

 • Helemaal gek op denim. Het staat zo stoer. Leuk item om te winnen! Ik doe graag mee. Het bloesje zou een goede bestemming krijgen, een zwangere vriendin ?

 • Alicia Hofman-Voshol zegt:

  Wat een leuke collectie inderdaad, vind de spijkerbroekjes ook echt leuk!
  Ik doe graag mee voor mijn meiden!

 • Heb altijd veel lief lifestyle gehad maar na een paar jaar vond ik het te zoet worden. Mijn oudste dochter stond dat erf leuk maar mijn jongste dochter niet , die heeft meer Pit dus ook stoerdere kleding. Daar past dit blousje helemaal bij dus doe graag mee!

 • Vind jeans items altijd zo tof. Ook voor de kleintjes. Ik doe heel graag mee met de winactie voor de spijkerblouse!

 • liesbeth zegt:

  Oh die is echt superleuk! Ik doe graag mee voor mijn petekind! Met haar rode haren staat denim ook super leuk!

 • Nancy Laurensse zegt:

  Ook ik doe graag mee! Helemaal fan van denim! Ook onze lieve meid heeft van die stoere items, i love it!

 • Wat een stoere blouse! Ben erg benieuwd hoe hij fay staat. Aangezien hij tot maat 116 gaat, maak ik heel graag kans op de grootste maat voor mijn dochters.

 • Ik had deze collectie nog helemaal niet voorbij zien komen, wat een leukerds! ik doe niet mee aan de winactie want ik vindt dat niet helemaal eerlijk omdat ik ook wel eens wat van lief! krijg hihi. Liefs

 • Oooh wat een gave blouse!! Ik doe graag mee met de actie!
  FIene heeft een heel gaaf denim tuinbroekje – die staat ook zo stoer 🙂

 • Wat een lieve blouse! Ik doe heel graag mee voor mijn jongste dochter in maat 92!

 • melissa zegt:

  Heel stoer deze blouse dus ik doe graag mee voor dochter elise. ze heeft maat 116

 • Marleen zegt:

  Heel erg leuk deze blouse! Ik heb zelf geen kinderen maar doe graag mee voor het 3 jarig dochtertje van een vriendin.

 • Ik zou graag voor mijn nichtje mee willen doen,deze blouse zou haar erg leuk staan, ze heeft maat 104 🙂

 • Claudia zegt:

  Echt een super gave denim blouse. In maat 98 zou hij hier zooooooo welkom zijn.

 • Denim vind ik heel fijne stof. En op deze stoere manier er toch weer heel wat liefs van te maken… superleuk!
  Maat 74 zou vast straks passen bij mijn meiske!

 • Ah geweldig bloesje!
  Nu twee lieve meiden die hem aankunnen!
  Ik kies de 110-116 voor onze grote meid, dan kan onze kleine meid hem over een paar jaar ook weer aan ☺️ Super leuk!!!

 • Anneliese de Waal zegt:

  Ja, ik hou erg van Denim kleding, kinderen staat het ook zo leuk, ik doe graag mee voor mijn dochtertje Sam, maat 110.

 • Cool! I love denim! Het staat ons dametje ook echt heel cool! Maatje 104 zal haar perfect passen.

 • Bianca Fenna zegt:

  Kei leuke blouse voor mijn eigen eigenwijze meisje. Maat 116 zou perfect zijn

 • Nadia A. zegt:

  Superschattig! Denim is en blijft cool! Voor mijn meisje graag maat 92. Ik heb deze leuke actie op Facebook gedeeld en geliked.

 • Heel gave blousse. Denim past overal bij en dat maakt deze mama blij.
  Voor mijn dametje maatje 110

  • Je bent helaas te laat voor deze winactie, je kon tot gisteren nog meedoen. Vandaag wordt de uitslag bekend gemaakt. Wel stond er vanmorgen een nieuwe winactie online en komt er over 2 minuten weer eentje online.

Reageren is niet mogelijk.