Nieuwe baby denimbroeken van de Hema

Ik was aan het neuzen tussen de koopjes van de Hema op zoek naar een leuk truitje voor mijn zoontje. Tot ik opeens in mijn ooghoek geweldige baby denimbroeken zag hangen. Ik wilde nog wat denimbroeken voor hem hebben omdat dit gewoon zo schattig staat. Maar meestal zijn ze heel stug.

Baby jog denimbroeken

Doordat de kleurtjes van de broekjes me vooral opvielen  nam ik dus even een kijkje in het rek. En warempel. Dit waren geheel nieuwe broekjes. Denimbroeken voor baby’s maar dan met jogging comfort. Het beste van twee werelden dus. Ik pakte direct twee broekjes uit het rek, namelijk de okergele en lichtblauw.

baby jog denimbroeken hema

Bol AlgemeenBol Algemeen

Twee voor €25,-

De broekjes kosten namelijk per stuk €15,- maar koop je er twee dan zijn ze vijfentwintig euro. Een goed excuus dus om er direct twee te kopen. Ik twijfelde wel nog even over de maat want mijn zoontje heeft nu 68 maar kan soms al 74 aan, maar ik kocht toch de 68 met het idee dat ik ze direct aan wil doen. Het zou niet de eerste keer zijn dat ik iets koop in een maat groter en deze dan heel lang in de kast liggen voordat het past.

baby jog denimbroeken hema

Geweldige pasvorm

Bij thuiskomst ging mijn zoon eerst slapen maar na zijn slaapje heb ik een van de denimbroeken direct aangetrokken. Het broekje zit echt super mooi en sluit heel goed aan. En dat bij mijn michelin baby haha. Hij heeft namelijk vrij mollige beentjes en armpjes, maar zijn taille is wel smal. Maar dat is bij deze broekjes dus geen probleem.

baby denimbroeken hema

Koop tip!

Deze broekjes zijn dus echt wel een koop tip in mijn ogen. Een musthave voor alle baby mama’s die graag hun kroost in denimbroekjes zien, maar ook van comfort houden.

Deze super gave baby denimbroeken zijn onder andere te koop in de kleuren okergeel, lichtblauw, zand, zwart, grijs, groen en denimkleur. In de maten 62 tot en met 98. Ik ga in ieder geval nog wat kleuren bij halen (ook in een maat groter voor later) en wellicht ook nog maat 98 voor onze dochter.

baby denimbroeken hema

Heb jij deze leuke denimbroeken voor baby’s al gespot in de winkel?

8 reacties op “Nieuwe baby denimbroeken van de Hema

  • Wat een super leuke broekjes. Mijn jongste heeft ook lekker mollige beentjes en zou dit dus ideaal voor zijn. Ik ben benieuwd naar de pasvorm bij mijn oudste (hij en zijn anderhalf jaar jongere broer hebben bijna dezelfde maat). Hij is erg smal en zou een broek met aantrekkoord ideaal zijn. Binnenkort maar snel twee broekjes halen!

  • Bedankt voor deze tip. Onze zoon heeft 98 en gaat pas naar groep 1. Deze broekjes zijn dan ideaal. Dus ik ga heel snel naar Hema……

  • Geweldig wat een mooie broekjes! Een hele goede vondst. Mijn ervaring bij de Hema is dat de maten net wat groot uitvallen. Dus ik koop Mila’s kleding altijd precies op maat, dan weet ik dat ze er sowieso nog wel een tijdje mee kan doen. De Kerstman (lees: Oma) had een te lief vestje, legging en rokje voor de zekerheid in maat 122/128 gekocht (ze draagt nu net maat 116). En ze draagt het natuurlijk wel, maar eigenlijk is het echt te groot.

  • Ja die broekjes zijn zo fijn,wij hebben er 2 in de kast liggen voor Max. Denk dat ik er nog wel wat bij wil hebben, maar ergens heeft hij al zoveel broeken in de kast.

Reageren is niet mogelijk.