Nieuw in webshopland: Paperbaby! + winactie!

Al een behoorlijke tijd volg ik Channah, moeder van twee, via haar blog Body after Baby en Instagram. Channah zat in dezelfde babyboom als ik zelf en daardoor hebben we best veel contact. Op het moment dat ik het concept van Paperbaby voorbij zag komen raakte ik enthousiast en wilde ik er wat mee doen. Niet alleen omdat ik Channah ‘ken’, maar vooral ook omdat het hele idee gewoon echt erg leuk is! 

Daarom wil ik jullie vandaag ook kennis laten maken met Paperbaby en mag ik in samenwerking met deze leuke nieuwe webshop ook nog wat weggeven!

Waar moeten we aan denken bij Paperbaby?

Het idee om Paperbaby te beginnen kwam heel erg spontaan, ik ben altijd al heel erg veel met design bezig geweest, in de vorm van websites, maar liep met duizend en een ideeën in mijn hoofd. Tijdens mijn zwangerschap besloot ik ineens wat met een van die ideeën te doen en zo ontstond eigenlijk Paperbaby. De webshops met posters en kaarten vliegen je om de oren, maar juist met mijn unieke onderwerpen probeer ik me te onderscheiden.

Bijzondere mijlpaalkaarten

Bijzondere mijlpaalkaarten is echt iets waarmee ik mijn winkeltje bekend wil maken. Je koopt geen hele set met duizend-en-een verschillende onderwerpen, maar je kunt het juist helemaal zelf bij elkaar zoeken. Of een losse kaart kopen. Alles kan, alles mag. Ook maak ik ontwerpen op maat, van geboorteposters tot kaarten. Alles! Er zijn standaard prijzen, of iets nou gepersonaliseerd moet worden of niet en dat is €2,95 voor een kaart (waarbij wel de actie 5 halen = 4 betalen geldt!) en €4,95 voor een A4-poster. De levertijd is 1 werkdag voor producten op voorraad en 1-5 werkdagen voor gepersonaliseerde producten.

Winactie Paperbaby

Om het ontstaan van deze nieuwe webshop te vieren en omdat ze sinds afgelopen weekend live is gegaan met haar Paperbaby website mag ik iets leuks weggeven aan een van mijn volgers.

Je kunt kiezen tussen 2 (gepersonaliseerde) kaarten of 1 (gepersonaliseerde) poster!

Dus dat betekent dat je of een bestaande poster/kaart kunt kiezen of er eentje laat maken die helemaal bij jou past. Hartstikke leuk toch?! Het enige wat je hoeft te doen is een reactie achter laten hieronder.

Wel zouden we het leuk vinden als je zowel Meisje Eigenwijsje als Paperbaby volgt op Instagram. Op 17 juli 2017 maak ik de winnaar bekend!

15 reacties op “Nieuw in webshopland: Paperbaby! + winactie!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *