Nieuw bij Video van Sint (+ winactie)

Het is weer tijd voor de jaarlijkse Video van Sint blog. En winactie. Ik kijk altijd uit naar het mailtje waarin de samenwerking weer besproken wordt omdat ik het zo’n leuk concept vind. Onze kinderen kijken ook elk jaar met veel plezier naar de gepersonaliseerde boodschap van Sinterklaas en zijn Pieten. De foto’s in het grote boek, al die weetjes die de Sint vertelt over de kinderen en zelfs over papa en mama en natuurlijk het verhaal zelf. Want elk jaar is er wel weer een ander thema.

Nieuw bij Video van Sint

Dit jaar staat de Video van Sint helemaal in het teken van “Sinterklaas en de Supersonische Pietenhulp”. Dat het verhaal rondom de Video van Sint jaarlijks veranderd dat wist je misschien wel. Maar ook dit jaar zijn er nog veel meer nieuwe dingen. Elk jaar verbeteren ze de Video en breiden ze bepaalde dingen uit. Ze luisteren dus echt naar de feedback die gegeven wordt en kijken hoe ze het nóg leuker kunnen maken.

Je kon voorheen een Video van Sint maken voor maximaal acht personen, dit jaar is dat opgehoogd tot tien personen. Ook heb je de keuze uit ruim 300 nieuwe onderwerpen en is er voor volwassenen een ruime keuze. Wat ook uniek is dit jaar, is dat alle onderwerpen vooraf zijn te beluisteren voordat je besteld. Zo weet je zeker dat de Sint toch niet iets geks zegt wat niet bij jouw kind past bijvoorbeeld. Ook kun je dit jaar twee verschillende persoonlijke foto’s uploaden per persoon voor in het Grote boek, vorig jaar was dat er nog maar eentje. En je kunt drie algemene foto’s uploaden, denk bijvoorbeeld aan een vakantie foto of een foto van je huisdier of het hele gezin. Vorig jaar waren dat er nog maar twee.

Een van de dingen die onze kinderen het meest leuk vinden aan de Video van Sint is dat Sinterklaas op het einde vertelt waar de cadeaus liggen. Vorig jaar was het voor ons de eerste keer dat Sinterklaas niet vertelde waar de cadeaus lagen, dat kun je namelijk ook gewoon instellen. En dat vonden de kinderen dan ook erg vreemd. Totdat er opeens twee Pieten voor het raam stonden. Inclusief zakken cadeaus. Hoe je het grote kinderfeest ook viert, vrijwel alles is mogelijk met de Video van Sint. Dit zijn er er ook weer nieuwe verstop plekken toegevoegd. Ook hele grappige zoals bijvoorbeeld ‘in de koelkast’.

Wat blijft hetzelfde bij Video van Sint?

Naast dat er een heleboel nieuwe dingen zijn bij de Video van Sint zijn er ook een aantal dingen die gewoon fijn hetzelfde blijven. Zo kun je nog steeds kiezen tussen alleen de dvd, alleen de download of een compleet pakket. De tijdsduur zal nog steeds ongeveer 14 minuten zijn, alhoewel het bij meerdere personen natuurlijk iets langer is. Je kunt kiezen uit zes onderwerpen, waarvan 2 optioneel. De Sint verklapt de verstop plek of je kiest voor een neutraal einde. De prijs is hetzelfde gebleven en het verzenden gebeurd binnen 24 uur via Post.nl.


Al met al wordt het dit jaar dus een nog leuker feestje met de Video van Sint en raad ik je echt aan om deze voor de kinderen te maken. Het is het meer dan waard.

Winactie Video van Sint

Natuurlijk mag ik ook dit jaar weer een aantal gratis Videos van Sint weggeven! Dit keer geef ik drie vouchercodes weg waarmee jij datgeen kunt bestellen wat jij wilt.

Hoe maak je kans?

Het enige wat je hoeft te doen is een reactie achterlaten met een geldig en werkend email adres. Op dat email adres krijg jij namelijk van mij de vouchercode toegestuurd wanneer je gewonnen hebt.

Deel je deze winactie ook op social media? Dat vind ik extra fijn!

Deze winactie loopt tot en met 21 november.

32 reacties op “Nieuw bij Video van Sint (+ winactie)

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *