Nieuw bij Video van Sint (+ winactie)

Het is weer tijd voor de jaarlijkse Video van Sint blog. En winactie. Ik kijk altijd uit naar het mailtje waarin de samenwerking weer besproken wordt omdat ik het zo’n leuk concept vind. Onze kinderen kijken ook elk jaar met veel plezier naar de gepersonaliseerde boodschap van Sinterklaas en zijn Pieten. De foto’s in het grote boek, al die weetjes die de Sint vertelt over de kinderen en zelfs over papa en mama en natuurlijk het verhaal zelf. Want elk jaar is er wel weer een ander thema.

Nieuw bij Video van Sint

Dit jaar staat de Video van Sint helemaal in het teken van “Sinterklaas en de Supersonische Pietenhulp”. Dat het verhaal rondom de Video van Sint jaarlijks veranderd dat wist je misschien wel. Maar ook dit jaar zijn er nog veel meer nieuwe dingen. Elk jaar verbeteren ze de Video en breiden ze bepaalde dingen uit. Ze luisteren dus echt naar de feedback die gegeven wordt en kijken hoe ze het nóg leuker kunnen maken.

Je kon voorheen een Video van Sint maken voor maximaal acht personen, dit jaar is dat opgehoogd tot tien personen. Ook heb je de keuze uit ruim 300 nieuwe onderwerpen en is er voor volwassenen een ruime keuze. Wat ook uniek is dit jaar, is dat alle onderwerpen vooraf zijn te beluisteren voordat je besteld. Zo weet je zeker dat de Sint toch niet iets geks zegt wat niet bij jouw kind past bijvoorbeeld. Ook kun je dit jaar twee verschillende persoonlijke foto’s uploaden per persoon voor in het Grote boek, vorig jaar was dat er nog maar eentje. En je kunt drie algemene foto’s uploaden, denk bijvoorbeeld aan een vakantie foto of een foto van je huisdier of het hele gezin. Vorig jaar waren dat er nog maar twee.

Een van de dingen die onze kinderen het meest leuk vinden aan de Video van Sint is dat Sinterklaas op het einde vertelt waar de cadeaus liggen. Vorig jaar was het voor ons de eerste keer dat Sinterklaas niet vertelde waar de cadeaus lagen, dat kun je namelijk ook gewoon instellen. En dat vonden de kinderen dan ook erg vreemd. Totdat er opeens twee Pieten voor het raam stonden. Inclusief zakken cadeaus. Hoe je het grote kinderfeest ook viert, vrijwel alles is mogelijk met de Video van Sint. Dit zijn er er ook weer nieuwe verstop plekken toegevoegd. Ook hele grappige zoals bijvoorbeeld ‘in de koelkast’.

Wat blijft hetzelfde bij Video van Sint?

Naast dat er een heleboel nieuwe dingen zijn bij de Video van Sint zijn er ook een aantal dingen die gewoon fijn hetzelfde blijven. Zo kun je nog steeds kiezen tussen alleen de dvd, alleen de download of een compleet pakket. De tijdsduur zal nog steeds ongeveer 14 minuten zijn, alhoewel het bij meerdere personen natuurlijk iets langer is. Je kunt kiezen uit zes onderwerpen, waarvan 2 optioneel. De Sint verklapt de verstop plek of je kiest voor een neutraal einde. De prijs is hetzelfde gebleven en het verzenden gebeurd binnen 24 uur via Post.nl.


Al met al wordt het dit jaar dus een nog leuker feestje met de Video van Sint en raad ik je echt aan om deze voor de kinderen te maken. Het is het meer dan waard.

Winactie Video van Sint

Natuurlijk mag ik ook dit jaar weer een aantal gratis Videos van Sint weggeven! Dit keer geef ik drie vouchercodes weg waarmee jij datgeen kunt bestellen wat jij wilt.

Hoe maak je kans?

Het enige wat je hoeft te doen is een reactie achterlaten met een geldig en werkend email adres. Op dat email adres krijg jij namelijk van mij de vouchercode toegestuurd wanneer je gewonnen hebt.

Deel je deze winactie ook op social media? Dat vind ik extra fijn!

Deze winactie loopt tot en met 21 november.

32 reacties op “Nieuw bij Video van Sint (+ winactie)

 • elisabeth maria martina zegt:

  het blijft elk jaar weer een feest als de sint speciaal voor de kleinkinderen op tv is geweest

 • Ik doe graag mee. Toen mijn dochter die nu 12 is. Voor haar eerste echte bewust sinterklaas een video kreeg met haar nichtjes en neefjes maakte dit zo een indruk. Blijkbaar bij opa en oma ook. Want ze hebben gevraagd of ik dit haar de video van sint als afsluiter van de sinterklaas wil bestellen. Mijn kleine nichtje is de laatste gelovende. Dus ik doe graag mee om hen geld te besparen. Kan ik wat leuks voor de kinderen halen als een gezamelijk spel bij opa en oma.

 • Lizzy slingerland zegt:

  Ieder jaar weer een feest om de dvd’s te bekijken.
  We mochten 2 weken geleden al een voorproefje zien van de Sint. De kindjes hadden namelijk de dvd van 2 jaar geleden opgezet. Tante lizzy die Sint weet niet eens dat ik 6 ben en helemaal geen 4 jaar meer! Ook rende ze even hard weer naar de verstop plaats toe. Wat hebben we een kol gehad die middag om de mooie opmerkingen van de kindjes en mooie herinneringen mogen ophalen met de foto’s. Het allermooiste vond ik dat het nichtje toegaf dat ze toch nog steeds echt wel liever moest zijn voor haar kleine zusje! “ hoe weet die Sinterklaas dat toch tante lizzy”.
  Dit wil je toch gewoon voortzetten ????

 • Marlieke Karrmenas zegt:

  Wat super tof! Onze Faye is dit jaar 4, dus ik merk al dat ze er veel meer van mij krijgt:) zo leuk om te zien en in mee te gaan. En hoe tof is het dan als de Sint speciaal voor haar en haar zusje een persoonlijke boodschap heeft. Ik vind het vooral tof dat je ook foto’s kan insturen dat maakt het nog ‘echter’. Dus ik doe heel graag mee met de winactie!!

 • Sandra schuurman zegt:

  Oh dat zou leuk zijn voor mijn kleinkinderen !
  Samen de film kijken en dan kadootjes.. wat een feest ❤️

 • Mijn kinderen zijn helemaal in de ban van de Sint. Dit zouden ze geweldig vinden en het avontuur nog wat extra geven.

 • Lynn Mahieu zegt:

  Mijn kids van 2,5 en 4 zijn nu heel bewust bezig met de Sinterklaas periode en zouden zo’n persoonlijk filmpje fantastisch vinden!

 • Het lijkt me geweldig om dit jaar een video van Sinterklaas aan mijn dochter te kunnen laten zien. Het is waarschijnlijk het laatste jaar dat ze nog geloofd in Sinterklaas, Dit zou het feest compleet maken!

 • Een video van Sint maakt pakjesavond echt speciaal en bijzonder! Leuk om die gezichtjes te zien van de kinderen als ze zichzelf in de video terugzien en als Sint tegen ze praat. Ik loot graag mee, wij vieren het samen opa en oma en mijn zusje en haar kinderen. Dit is waarschijnlijk het laatste jaar dat ze allemaal nog geloven. Het zou leuk zijn om de avond te starten met deze video!

 • Doe heel graag mee zodat we pakjes avond nog leuker en spannender kunnen maken voor de kids????????????????

 • Niets zo leuk voor kinderen om persoonlijk door Sinterklaas te worden toegesproken..
  Ik doe graag mee voor mijn kleindochter.

 • Ik maak heel graag kans mijn zoontje Bart te mogen verrassen met zo’n leuke video om pakjesavond nog specialer te maken! ????❤️????????????????????

 • Iris Bakker zegt:

  Vorig jaar hebben de kids genoten van de video van de Sint en aangezien de beste man ook dit jaar geen huisbezoeken doet, zouden wij weer heel graag een video van de goedheiligman ontvangen

 • Leony Witwerts zegt:

  Wat een ontzettende leuke prijsvraag! Met deze prijs zal ik mijn zoontjes heel erg blij maken. Wat zullen ze verbaasd kijken…hoe weet de Sint dit allemaal over hun? 🙂 Ik ga heel hard duimen voor ze!

 • Oh dit is zo leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochter (4) die dit jaar voor het eerst helemaal into Sinterklaas is! ????

 • Lijkt me heel erg leuk, vooral omdat het nu het 2e jaar op een rij wordt dat we geen Sint kunnen inhuren.

 • Ivo Berkhout zegt:

  Als we niet naar de Sint mogen en/of als de Sint niet bij ons mag komen (door Corona) dan is de video van de Sint wel de oplossing.

 • Debby Koeman zegt:

  Ik hoop dat we ondanks de coronamaatregelen Sinterklaasavond met de hele familie kunnen vieren. Dat doen we al jaren, eerst alleen met surprises en nu er ook kleintjes bij zijn, maken we er een gezellige pakjesavond van. Een persoonlijke boodschap van de Sint, maakt het feest compleet!

Reageren is niet mogelijk.