Nieuw seizoen – nieuwe tas!

De herfst komt eraan en dat betekent dat ik ook al bezig ben met mijn kleding- en accessoire kast uitzoeken. Ik besefte me dat er nog een hoop te kopen valt als het gaat om het nieuwe seizoen. Want ik pas niet zo heel veel meer of het is kapot. Daarom kocht ik onlangs ook al een paar toffe laarzen en ging ik op zoek naar een leuke nieuwe tas. Mijn huidige tas is toch iets te klein en ik wil wel weer eens wat anders.

Nieuw seizoen

Ondanks dat de lente en zomer mijn favoriete seizoenen zijn vind ik de herfst ook enorm leuk. Ik houd enorm van de gekleurde blaadjes, de geur van de herfst, pompoenen, de frisse herfstwind en nog veel meer. Maar wat ik eigenlijk het allerleukste vind aan de herfst zijn de herfstkleuren. Want deze staan mij qua kleding namelijk enorm goed en dus heb ik in de herfst veel minder moeite om iets leuks te vinden.

Nieuwe accessoires

Maar naast kleding vind ik het ook leuk om te wisselen qua accessoires. Sommige sieraden, sjaaltjes en andere accessoires horen heel erg bij de zomerse dagen. Denk bijvoorbeeld aan een strandtas, daar loop ik regelmatig mee in de lente en zomer. Maar dat past dan weer niet zo goed bij de herfst. Daarom ben ik op zoek naar een nieuwe accessoires…

Nieuwe tas

Wat betreft sieraden ben ik nog niet echt geslaagd, maar ik heb wel een hele mooie nieuwe handtas gevonden. Wat tassen (en schoenen) betreft ben ik waarschijnlijk wat anders dan andere vrouwen. Ik heb namelijk geen hele voorraad aan tassen in huis. Meestal heb ik één of twee tassen en die gebruik ik dan totdat hij is op. Best stom eigenlijk want ik houd van tassen, maar op een of andere manier gaat het meestal zo.

Al moet ik wel toegeven dat ik die tassen die eigenlijk op zijn vaak niet weg gooi. Dat kan ik dan niet haha. Maar mijn man wel, dus onlangs is er een hele lading naar de kringloop en vuilnis gegaan.

Voor mijn zoektocht naar een nieuwe tas ben ik gaan kijken bij Brandfield. Ik ben daar een tijd terug ook geslaagd voor zonnebrillen voor de hele familie en ze hebben geweldige merken. Zo wil ik al tijden een cowboysbag maar dan wel een crossbody tas. Dit omdat ik het gewoon veel praktischer vind met kinderen. Zo heb ik altijd mijn handen vrij…

Mijn nieuwste aanwinst!

Op de website ben ik dus gaan zoeken op merk en op een crossbody tas en toen werd ik verliefd.. Hij is niet te klein maar ook niet te groot. Heeft een hele toffe kleur en hij past perfect bij de herfst. Wat wil je nog meer..?!