Nieuw op DVD: Paw Patrol – Pups volgen een mysterie (+ winactie)

Zijn jouw kinderen net als die van mij ook zo dol op Paw Patrol? Dan vind je het vast interessant om te weten dat vanaf woensdag 22 januari er weer een nieuwe Paw Patrol op DVD verschijnt. Paw Patrol: Pups volgen een mysterie. Mijn kinderen hebben deze dvd al mogen bekijken, maar ik mag er ook twee weggeven. Lees dus snel verder om te zien waar het dit keer over gaat én hoe je meedoet met de winactie.

Paw Patrol: Pups volgen een mysterie – 22 januari op DVD

Geen mysterie is te groot en geen aanwijzing is te klein in deze zeven spannende PAW Patrol zaken. Ga mee met Chase en de pups

als ze een telefoondief opspeuren, ga op een spannende zoektocht in de bergen en vind nét op tijd een gestolen telescoop terug om een speciale komeet te spotten. Ook geven de pups een geheime surprise party voor de verjaardag van Chase en jij bent uitgenodigd!

Dit zijn de zeven afleveringen die je op de DVD terug vindt:

  • Pups redden een wandelende sterrenkijker
  • Pups en de weerpuppy
  • Pups en het mysterie van de vermiste mobieltjes
  • Pups redden een kattendief
  • Pups redden het huis van Mevrouw Marjorie
  • Pups-a-doedel-dee
  • Pups doen het licht aan

In totaal duurt de DVD maar liefst 92 minuten. Fijn voor op een regenachtige zondag of woensdagmiddag.

Winactie Paw Patrol DVD

Met dank aan Universal Pictures en Triple P Entertainment mag ik twee dvd’s van deze kinderhelden weggeven.  Wil jij deze mysterieuze avonturen aan jouw collectie toevoegen? Geef dan hieronder in de reacties antwoord op de volgende vraag:

Wat is de favoriete pup van jouw kind(eren) en waarom?

Deze actie loopt tot en met 21 januari. Daarna neem ik contact op met de winnaars. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland. Je maakt extra kans wanneer je ook op Facebook reageert en anderen tagt.

22 reacties op “Nieuw op DVD: Paw Patrol – Pups volgen een mysterie (+ winactie)

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *