Nieuw: Noppies Baby Home Collection

Noppies-Baby-Home-Collection-6

Ik krijg elke dag een heleboel persberichten in mijn mailbox en om eerlijk te zijn doe ik met de meeste niets. Vele hebben gewoon te weinig raakvlak met mijn doelgroep of het past op dat moment gewoon even niet. Maar soms komt er iets voorbij waar ik direct enthousiast over raak. En dat was precies zo met het persbericht van Noppies. 

Noppies introduceert namelijk een lijn met doeken, dekens, slaapzakken en aankleedkussen hoezen. En laat ik nu helemaal weg zijn van de kleertjes van Noppies (Milo heeft vrij veel van dit merk in zijn kast liggen). Je kunt je dus voorstellen dat ik ontzettend nieuwsgierig was naar deze nieuwe lijn.

Noppies Baby Home Collection

Zoals de intro al aangaf bestaat deze collectie uit een x aantal verschillende producten speciaal voor je baby. Mooie dekentjes voor in de wieg of het ledikantje, hoezen voor om het aankleedkussen, fijne slaapzakken en wikkeldoeken.

Noppies Baby Home Collection

Ze hebben gebruik gemaakt van zachte kleuren zoals mintgroen, lichtroze, lichtgrijs en wit. Daarnaast zitten er patroontjes in de zachte stoffen met hartjes, sterretjes, stipjes en streepjes.

Noppies Baby Home Collection

Groot fan!

Ik ben sowieso groot fan van de kleuren mint, donkergroen en grijs. Dus ik zou zeker deze kleuren willen toevoegen aan mijn eigen collectie van dekentjes, aankleedkussen hoezen en slaapzakken.

Noppies Baby Home Collection

Noppies Baby Home Collection

Noppies Baby Home Collection

Noppies Baby Home Collection

Het materiaal

De items zijn gemaakt van warme, zachte en ademende materialen die fijn aanvoelen op de gevoelige huid van je baby. Alle producten zijn GOTS-gecertificeerd, wat betekent dat ze zijn gemaakt van organisch katoen. Noppies gaat graag zorgvuldig om met de planeet: samen kunnen opgroeien op een vrolijke en gezonde manier, rekening houdend met anderen en de wereld om ons heen – dat is belangrijk.

Waar te koop?

Alle producten zijn sowieso te koop via de webwinkel van Noppies zelf. De prijzen variëren tussen €17,99 en €59,99.

Ik zet een aantal items (zoals slaapzakken en dekentjes) op mijn wishlist en hoop binnenkort te kunnen vertellen of de producten echt zo fijn zijn zoals ze ogen!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

1 reactie

  1. Natasja op 23 december 2017 om 10:34

    Jaaaaa mooi!!! Ik hou ook van die kleuren!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje