Nieuw merk: Newton Revolution

Op zoek naar stoere niet alledaagse kinderkleding? Dan zit je bij het nieuwe merk Newton Revolution zeker goed. Bij deze eerste collectie hebben de makers zich laten inspireren door de nieuwe generatie kinderen en de Japanse onderwaterwereld. De nieuwe generatie bestaat uit sprankelende kinderen van 3 t/m 12 jaar die vooral hun hart volgen. Daarbij willen ze kleding dragen die comfortabel zit en ook nog eens hun ondernemende persoonlijkheden onderstreept. Een generatie die barstensvol energie en fantasie zit en graag vooruit willen. Iedereen is gelijk, ze zijn origineel en revolutionair in hun doen en laten. Vandaar ook de naam van het merk. 

De collectie van Newton Revolution

De allereerste collectie bestaat uit zowel een jongens als meisjes collectie met kleuren in blauw en grijs tinten, afgewisseld met roze en groen. De prints zijn met de hand getekend en bevatten bijzondere details. De kleding is beschikbaar in de maten 98/104 tot en met 146/152. Toen ik de kleding bekeek op Kixx-online baalde ik echt ontzettend dat het pas vanaf maat 98 is. Want wat een gave unieke kleding zeg! Ik ben zowel bij de jongenscollectie als bij de meidencollectie gaan kijken en heb van beide wel een favoriet.

112940a

Bol AlgemeenBol Algemeen

Zo vind ik voor de meisjes bovenstaande jumpsuit echt helemaal te gek. Ja ik geef toe, zoals hij hierboven afgebeeld staat moet je echt je best doen om te zien hoe hij echt is. Maar ik heb bij Shopaholiek foto’s gezien van een meisje met de jumpsuit aan en hij is echt fantastisch! Het zwarte is natuurlijk wel heel veilig, maar daardoor dus ook tijdloos. Daarnaast heb ik ook nog hele gave jurkjes gezien.

 

 

113190aBij de jongenscollectie twijfelde ik heel erg tussen een zwart jasje en het jasje wat hierboven staat. Maar omdat zwart gewoon zo zwart is en ik ook al de zwarte jumpsuit had uitgekozen besloot ik om deze als favoriet te bestempelen. Een heel mooi modelletje, met oog voor details en een hele stoere (onderwater) print. Doordat de kleuren niet zo uitgesproken zijn is het vrijwel tijdloos ook.

Wil je meer van de collectie zien? Kijk dan even bij Kixx-online.

testafbeelding

4 reacties op “Nieuw merk: Newton Revolution

Reageren is niet mogelijk.