Nieuw merk: Newton Revolution

into-the-wild

Op zoek naar stoere niet alledaagse kinderkleding? Dan zit je bij het nieuwe merk Newton Revolution zeker goed. Bij deze eerste collectie hebben de makers zich laten inspireren door de nieuwe generatie kinderen en de Japanse onderwaterwereld. De nieuwe generatie bestaat uit sprankelende kinderen van 3 t/m 12 jaar die vooral hun hart volgen. Daarbij willen ze kleding dragen die comfortabel zit en ook nog eens hun ondernemende persoonlijkheden onderstreept. Een generatie die barstensvol energie en fantasie zit en graag vooruit willen. Iedereen is gelijk, ze zijn origineel en revolutionair in hun doen en laten. Vandaar ook de naam van het merk. 

De collectie van Newton Revolution

De allereerste collectie bestaat uit zowel een jongens als meisjes collectie met kleuren in blauw en grijs tinten, afgewisseld met roze en groen. De prints zijn met de hand getekend en bevatten bijzondere details. De kleding is beschikbaar in de maten 98/104 tot en met 146/152. Toen ik de kleding bekeek op Kixx-online baalde ik echt ontzettend dat het pas vanaf maat 98 is. Want wat een gave unieke kleding zeg! Ik ben zowel bij de jongenscollectie als bij de meidencollectie gaan kijken en heb van beide wel een favoriet.

112940a

Zo vind ik voor de meisjes bovenstaande jumpsuit echt helemaal te gek. Ja ik geef toe, zoals hij hierboven afgebeeld staat moet je echt je best doen om te zien hoe hij echt is. Maar ik heb bij Shopaholiek foto’s gezien van een meisje met de jumpsuit aan en hij is echt fantastisch! Het zwarte is natuurlijk wel heel veilig, maar daardoor dus ook tijdloos. Daarnaast heb ik ook nog hele gave jurkjes gezien.

 

 

113190aBij de jongenscollectie twijfelde ik heel erg tussen een zwart jasje en het jasje wat hierboven staat. Maar omdat zwart gewoon zo zwart is en ik ook al de zwarte jumpsuit had uitgekozen besloot ik om deze als favoriet te bestempelen. Een heel mooi modelletje, met oog voor details en een hele stoere (onderwater) print. Doordat de kleuren niet zo uitgesproken zijn is het vrijwel tijdloos ook.

Wil je meer van de collectie zien? Kijk dan even bij Kixx-online.

testafbeelding

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

4 reacties

 1. Diana op 19 maart 2016 om 13:36

  ziet er erg leuk uit.ga eens neuzen!!

 2. MetMirjam op 19 maart 2016 om 14:03

  Wat een gave items! Dit merkje ga ik onthouden voor een volgend online shoprondje – echt weer even iets anders 😉

 3. Maike op 20 maart 2016 om 10:27

  Ziet er leuk uit, inderdaad weer eens wat anders dan anders!

 4. Marjolein op 20 maart 2016 om 20:02

  De catsuit vind ik niks, het jasje daarentegen weer wel! Ga eens neuzen!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje