Nieuw kinderkleding label | No Colours

Afgelopen week werd ik via de mail benaderd door Laura van Bakel. Een twintigjarige student van de modeacademie die in februari 2016 gestart is met haar eigen kinderkleding label NO COLOURS. Ze vroeg me of ik het leuk vond om haar nieuwste collectie te lanceren samen met een aantal andere bloggers. Dat leek me wel wat.. Dus bij deze!

NO COLOURS staat symbool voor uniek, speels en kinderlijk zijn. In de online store vind je een collectie van handgemaakte kledingstukken die ook nog eens met de hand gezeefdrukt zijn. Hierdoor zijn alle items uniek. Laura laat de ontwerpen bewust in kleine oplages maken omdat zij het belangrijk vind dat er wordt stilgestaan bij de problemen die op dit moment heersen in de mode-industrie: kinderarbeid, milieu-impact door de katoenteelt en de slechte arbeidsomstandigheden die vaak gehanteerd worden in de kledingfabrieken.

‘’Ik vind het belangrijk dat klanten weten dat ze een bijzonder en handgemaakt item dragen die met liefde is gemaakt.’’

Bol AlgemeenBol Algemeen

Naast kinderkleding maken, wil Laura anderen inspireren met haar verhaal. Op haar negentiende begon Laura met haar label en maakte zij dus al vrij snel kennis met de harde modewereld. Helaas is het niet  altijd rozengeur en maneschijn. Echter probeert Laura hier zo positief mogelijk mee om te gaan want met positiviteit bereik je namelijk veel meer.

‘’Zet je angsten opzij, durf te dromen, durf te doen, aanvaard de hulp die je aangeboden wordt en geloof vooral in jezelf. Dan is alles mogelijk!’’

Nieuwe collectie van NO COLOURS

De collectie is te verkrijgen in de maten 50/56 tot en met 98/104 via de website van No Colours. Ook kun je dit leuke merk volgen via Facebook en Instagram.

11 reacties op “Nieuw kinderkleding label | No Colours

Reageren is niet mogelijk.