Filmpje: nieuw binnengekomen

Afgelopen week ontving ik regelmatig een pakketje. Ik had online wat dingen besteld dus die verwachtte ik ook, maar er kwamen ook wat pakketjes binnen waar ik niet meer aan had gedacht of die volledig een verrassing waren! Omdat er in een zeer korte periode nogal wat binnenkwam leek het me leuk om jullie via een filmpje te laten zien wat er allemaal nieuw binnengekomen is. Kijken jullie mee?

 Klik hier om je te abonneren voor mijn YouTube kanaal!

Ik heb overigens ook nog kleertjes gekregen van Petra, daar ben ik ook echt enorm blij mee! Nogmaals bedankt lieve Peet!! Wat vonden jullie van dit filmpje? Vind het wel balen dat ik wat wazig ben en dat de producten niet altijd even goed te zien zijn. Maar goed, daar leer ik weer van he! Volgende keer wellicht toch de camera wat dichterbij zetten en het schermpje naar mij toe gedraaid, dan zie ik precies wat jullie ook zien!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

6 reacties

 1. Petra op 10 juli 2014 om 07:17

  Met dat wazige viel het echt wel mee hoor. Heb het eerlijk gezegd niet kunnen ontdekken.Fijn dat je blij bent met de kleertjes.

 2. Miranda op 10 juli 2014 om 08:51

  Wat een leuke spulletjes heeft de postbode gebracht:)
  Veel plezier ermee!

 3. Joyce op 10 juli 2014 om 17:52

  Leuke spullen allemaal!
  Als je je draagdoek even een aantal keer gaat ‘vingerhaken’ wordt ie lekker zacht. Ik vond de Little Frog in het begin zo stug, maar na 2 keer wassen en 10 keer vingerhaken is hij lekker zacht en soepel. Fijne doek!

  En ben je lid van de ‘Draagpraat’ groep op Facebook? 🙂

 4. Gwen op 10 juli 2014 om 22:12

  Leuk leuk! Die doek is, ik zei het op IG al, echt mooi met dat blauw! Dat jullie er maar veel plezier van mogen hebben 😀

 5. Tamara op 10 juli 2014 om 22:24

  Filmpje is weer hartstikke leuk hoor! Niks onscherp. Genoeg leuke spullen gekregen en gekocht.

 6. Lief meisje op 2 augustus 2014 om 09:49

  Wat een veel en leuke spullen heeft de postbode bij jullie bezorgd. Leuk dat de carnavalsvereniging ook nog langs kwam.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje