Nieuw binnen | Melk, crème en schoenen

nieuw-binnen

Het is alweer een tijd geleden dat ik deze nieuwe rubriek introduceerde. In de tussentijd heb ik eigenlijk ook niet zoveel meer gewonnen, eigenlijk helemaal niets zelfs. En qua perspakketten kwam er ook niet veel binnen. Dat is helemaal niet erg, maar daardoor had ik ook weinig input voor deze rubriek. Inmiddels heb ik toch weer wat leuke dingetjes binnen gehad en ook gekocht die wel in deze rubriek passen dus tadaaaa hij is er weer! Kijk mee naar wat wij allemaal ‘nieuw binnen‘ hebben. 

Limited edition van Nivea

Wie kent ze nu niet? De beroemde blikken Nivea crème! Het bestaat al meer dan 100 jaar en is in bijna ieder huishouden terug te vinden. De unieke geur van de Nivea crème haal je blindelings eruit en de milde verzorging maakt het product ook nog eens geschikt voor ieder huidtype. De crème heeft een intensief verzorgde en beschermende werking en kun je dus eigenlijk vrijwel overal voor gebruiken. Nivea heeft naast de standaard blikken nu ook de limited edition versie. Dit zijn vier verschillende blikken waarbij ook vier verhalen bij horen. Via de website Nivea Tales vind je de verhaaltjes, maar ook spelletjes die je kind kan spelen.

Ik heb zelf alle vier de blikken ontvangen waarvan ik er eentje al in gebruik heb, een ander gaf ik al weg aan Janske en dan heb ik er nog twee liggen die ook een nieuwe eigenaar zoeken.

IMG_2833

Campina Actieve Dag

Gevarieerde voeding en leefstijl zijn belangrijk voor een gezond en actief leven. Elke dag een variatie aan voedingsmiddelen zoals groente fruit, graanproducten, vlees en zuivel, levert alle benodigde voedingsstoffen. Campina Actieve Dag is een halfvolle melk die is verrijkt met ijzer en Vitamine D. Eén glas hiervan levert 80% van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid vitamine D en 17% ijzer. Dat is erg fijn want uit onderzoek is gebleken dat 33% van de schoolgaande kinderen een tekort aan vitamine D hebben en 10% een tekort aan ijzer (bron: Voedingscentrum).

Hier in huis vliegt de melk er echt doorheen. Mijn man drinkt zeker twee grote bekers en mijn dochter moeten we ook echt een limiet geven anders zou ze de hele dag door melk blijven drinken.

IMG_3175

New Balance schoenen

Iets wat we niet kregen maar zelf kochten zijn onderstaande schoenen van New Balance. Ze stonden eigenlijk niet op de planning om te kopen maar we zijn er wel erg blij mee. Fay heeft namelijk nog maar één paar schoenen die ze aan wil en aan kan en dat zijn de witte sneakers die ze van mijn vriendin kreeg op haar verjaardag. Daarnaast heeft ze nog een paar sandalen en dat was het. Dus deze sneakers komen heel goed van pas. Ze zijn heel smalletjes en vallen redelijk klein uit dus ze past ze dan ook nu precies. Hopelijk groeien haar voeten de komende weken niet al te snel.. Zou zonde zijn als ze al snel te klein zijn!

IMG_9682 IMG_9680

Ook nieuw binnen (nog in testfase)

Een pakket wat ik ook binnen kreeg (zelf aangeschaft uiteraard) was het pakket van Forever Living. Daar zat de Clean 9 bij die Bart heeft gedaan en de Clean 9 die ik aan Betty verkocht heb. Ook zaten er drie liter kannetjes van de Aloë Vera gel bij, maar dan de perzik variant. Maar er zaten ook nog een hoop andere dingen bij zoals supplementen, tandpasta en allerlei lotions, crèmes en gel. De tandpasta gebruiken wij eigenlijk al sinds Fay tandjes heeft voor haarzelf, maar nu hebben we hem ook voor ons. De heat lotion gebruik ik voor mijn rug, daar heb ik vaak last van en als Bart me daarmee in masseert dan kan ik er weer tegenaan.

Zijn er producten waar jullie benieuwd naar zijn? Dan kan ik daar wel een keer wat uitgebreider over schrijven.

IMG_2939

Zit er een product bij die je nog niet kende of die je graag zou willen uitproberen? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

handtekening

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

10 reacties

 1. Simpel, met een snufje liefde op 22 juni 2016 om 06:06

  Leuke schoenen, en ik ben wel benieuwd naar dat laatste pakket.

  • Nicole op 24 juni 2016 om 19:53

   Zal er binnenkort eens iets over schrijven 🙂

 2. Channa op 22 juni 2016 om 06:45

  Schattig die blikjes van Nivea! Daar ben ik heel gevoelig voor, zou ze zo kopen om het blik haha

  • Nicole op 24 juni 2016 om 19:54

   Ja erg he.. heb ik ook!

 3. Charlotte op 22 juni 2016 om 08:08

  Die schoentjes zijn echt gaaf! Lekker stoer!

 4. Nicole op 22 juni 2016 om 09:11

  Leuke schoentjes! Vind die beker met de foto van je meisje erop ook gaaf!

  • Nicole op 24 juni 2016 om 19:54

   Ja Moederdag cadeau.. leuk he!

 5. Malou op 22 juni 2016 om 12:26

  Die schoentjes zijn echt heel leuk!

 6. MetMirjam op 22 juni 2016 om 13:28

  Stoere schoenen! Ik hou daar ook wel van 🙂

 7. janske op 22 juni 2016 om 15:27

  nog bedankt voor de Nivea! En die sneakers…die zijn echt heeeeel erg cute!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje