Nieuw binnen | Melk, crème en schoenen

Het is alweer een tijd geleden dat ik deze nieuwe rubriek introduceerde. In de tussentijd heb ik eigenlijk ook niet zoveel meer gewonnen, eigenlijk helemaal niets zelfs. En qua perspakketten kwam er ook niet veel binnen. Dat is helemaal niet erg, maar daardoor had ik ook weinig input voor deze rubriek. Inmiddels heb ik toch weer wat leuke dingetjes binnen gehad en ook gekocht die wel in deze rubriek passen dus tadaaaa hij is er weer! Kijk mee naar wat wij allemaal ‘nieuw binnen‘ hebben. 

Limited edition van Nivea

Wie kent ze nu niet? De beroemde blikken Nivea crème! Het bestaat al meer dan 100 jaar en is in bijna ieder huishouden terug te vinden. De unieke geur van de Nivea crème haal je blindelings eruit en de milde verzorging maakt het product ook nog eens geschikt voor ieder huidtype. De crème heeft een intensief verzorgde en beschermende werking en kun je dus eigenlijk vrijwel overal voor gebruiken. Nivea heeft naast de standaard blikken nu ook de limited edition versie. Dit zijn vier verschillende blikken waarbij ook vier verhalen bij horen. Via de website Nivea Tales vind je de verhaaltjes, maar ook spelletjes die je kind kan spelen.

Ik heb zelf alle vier de blikken ontvangen waarvan ik er eentje al in gebruik heb, een ander gaf ik al weg aan Janske en dan heb ik er nog twee liggen die ook een nieuwe eigenaar zoeken.

Bol AlgemeenBol Algemeen

IMG_2833

Campina Actieve Dag

Gevarieerde voeding en leefstijl zijn belangrijk voor een gezond en actief leven. Elke dag een variatie aan voedingsmiddelen zoals groente fruit, graanproducten, vlees en zuivel, levert alle benodigde voedingsstoffen. Campina Actieve Dag is een halfvolle melk die is verrijkt met ijzer en Vitamine D. Eén glas hiervan levert 80% van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid vitamine D en 17% ijzer. Dat is erg fijn want uit onderzoek is gebleken dat 33% van de schoolgaande kinderen een tekort aan vitamine D hebben en 10% een tekort aan ijzer (bron: Voedingscentrum).

Hier in huis vliegt de melk er echt doorheen. Mijn man drinkt zeker twee grote bekers en mijn dochter moeten we ook echt een limiet geven anders zou ze de hele dag door melk blijven drinken.

IMG_3175

New Balance schoenen

Iets wat we niet kregen maar zelf kochten zijn onderstaande schoenen van New Balance. Ze stonden eigenlijk niet op de planning om te kopen maar we zijn er wel erg blij mee. Fay heeft namelijk nog maar één paar schoenen die ze aan wil en aan kan en dat zijn de witte sneakers die ze van mijn vriendin kreeg op haar verjaardag. Daarnaast heeft ze nog een paar sandalen en dat was het. Dus deze sneakers komen heel goed van pas. Ze zijn heel smalletjes en vallen redelijk klein uit dus ze past ze dan ook nu precies. Hopelijk groeien haar voeten de komende weken niet al te snel.. Zou zonde zijn als ze al snel te klein zijn!

IMG_9682 IMG_9680

Ook nieuw binnen (nog in testfase)

Een pakket wat ik ook binnen kreeg (zelf aangeschaft uiteraard) was het pakket van Forever Living. Daar zat de Clean 9 bij die Bart heeft gedaan en de Clean 9 die ik aan Betty verkocht heb. Ook zaten er drie liter kannetjes van de Aloë Vera gel bij, maar dan de perzik variant. Maar er zaten ook nog een hoop andere dingen bij zoals supplementen, tandpasta en allerlei lotions, crèmes en gel. De tandpasta gebruiken wij eigenlijk al sinds Fay tandjes heeft voor haarzelf, maar nu hebben we hem ook voor ons. De heat lotion gebruik ik voor mijn rug, daar heb ik vaak last van en als Bart me daarmee in masseert dan kan ik er weer tegenaan.

Zijn er producten waar jullie benieuwd naar zijn? Dan kan ik daar wel een keer wat uitgebreider over schrijven.

IMG_2939

Zit er een product bij die je nog niet kende of die je graag zou willen uitproberen? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

handtekening

10 reacties op “Nieuw binnen | Melk, crème en schoenen

Reageren is niet mogelijk.