Nieuw binnen: 3D kaarten, Magformers en Frozen

Nieuw binnen is een nieuwe rubriek waarin ik vertel over producten die ik gewonnen, ontvangen of gekocht heb. Dit kunnen producten zijn voor je kind, maar ook voor jezelf. Wel valt het allemaal onder het thema lifestyle of ouderschap. Al is lifestyle natuurlijk wel erg breed. Maar dat is niet erg, dat zijn de onderwerpen op Meisje-Eigenwijsje ook. Van DIY tot recepten, van gezondheid tot speelgoed, het passeert allemaal de revu. Wanneer ik een product ontvangen heb voor de blog zal ik dit vermelden, dit beïnvloed echt niet mijn mening erover. Ik word er dan ook niet voor betaald om erover te schrijven, of dat moet vermeld staan onderaan de blog. 

Suikervrije snoep

Laten we eerst maar eens beginnen met het pakketje van Food2Smile dat ik ontving namens de Plus. Daarin zaten drie producten die ik uit mocht proberen. Deze drie producten zijn te koop bij de Plus supermarkt en passen heel goed in een suikervrij huishouden. Ons huishouden is dan wel niet suikervrij, maar we proberen hier wel zoveel mogelijk op te letten. Vooral voor onze dochter kijken we wel naar wat we haar geven, al krijgt ze ook wel eens dingen waar suiker in zit zoals bepaald snoepgoed, koekjes en met Pasen chocolade. Maar daarom is het suikervrije snoep van Food2smile juist zo handig, snoep kunnen geven maar dan wel verantwoord! Ik moet wel toegeven, ik heb het zelf niet geprobeerd omdat ik geopereerd werd aan mijn keel op het moment dat het binnenkwam. Maar onze dochter heeft de twee zakjes bovenop het krukje getest en zij was er weg van. De fruitvingers heeft ze met geen vinger aangeraakt, die wilde ze niet.

IMG_0976

Voor meer informatie over de ingrediënten, Voormijnkleintje heeft wat dingen op een rij gezet.

Soep creatie van Honig

Vanuit het pr bureau van Honig kreeg ik de vraag of ik interesse had om de soep creaties uit te proberen. Deze zijn namelijk nog niet zo bekend bij het grote publiek. Iedereen kent wel de bouillonblokjes en de zakjes met soep, maar dit zit er eigenlijk tussenin. Tenminste, dat is wat ik te horen kreeg. Zelf zie ik weinig verschil met een bouillonblokje of eigenlijk is het meer bouillonpoeder. Nu moet ik zeggen dat ik de laatste tijd regelmatig zelf soep maak, alleen gebruik ik toch vaak nog een bouillonblokje. Dus ben ik niet beroerd om ook deze variant uit te proberen. Zodra straks de asperges betaalbaar zijn wil ik de aspergesoep maken en het lijkt me ook wel wat om een keer pittige kippensoep te maken. Of ik ook iets ga doen met het potje voor de tomatensoep weet ik niet, want daar houd ik niet zo van.

IMG_0977

Lekker kweken doe je thuis – BIJT

Af en toe doe ik wel eens mee met een winactie die ik echt leuk vind en dat was dit keer bij Healthy Kelly. Zij verlootte de kiemzaden van BIJT en warempel, ik won! Kweken is leuk om te doen wanneer je niet zoveel hoeft te doen. Vind ik tenminste. En dat is ook zo met de kweeksetjes van BIJT. Je hoeft namelijk alleen maar de pot te vullen met water en daar bovenop de zaadpad te plaatsen. Na 7-20 dagen kun je de kiemen oogsten en gebruiken als smaakmaker in salades, op brood of als garnering. Ze hebben mosterd-, basilicum- en broccolikiemen.

IMG_1009

Geef wel het advies om niet alledrie de potten tegelijk neer te zetten, want het was echt teveel voor ons. Heb helaas dus heel wat kiemgroenten weg moeten gooien.

Lunchtrommel en bekers – Rosti Mepel

Opeens kwam er een pakketje dat ik niet verwachtte. Meestal krijg ik van te voren wel een mailtje met de vraag om een adres omdat ze iets willen sturen, maar dit keer dus geheel onverwachts. Aangezien ik niet wist wat erin zat wilde ik hem samen met mijn dochter open maken en dat was achteraf maar goed ook. Want wat was ze blij met haar prinsessen! Ze haalde Elsa en Anna wel door elkaar en Olaf uitspreken lukt haar nog niet zo goed, maar dat mag de pret niet drukken. Ze wilde meteen drinken uit haar beker, al zat er nog niets in. Het zorgde in ieder geval voor hele leuke foto’s.

Het pakketje wat we kregen was namens Rosti Mepal en bevatte de Frozen Sisters Forever collectie. Je snapt nu dus wel dat het fruit wat we mee moeten nemen naar de peuterspeelzaal perse in de broodtrommel moet. En dat ze nu thuis ook uit deze bekers drinkt. Ook hebben we de broodtrommel en de beker zonder tuit meegenomen naar de dierentuin afgelopen weekend. Echt ideaal want de beker lekt niet door de afdichtring.

IMG_1105

De magnetische magie – Magformers

Toen wij de vraag kregen om een aantal leuke kinderspellen uit te proberen, zeiden we natuurlijk volmondig ja! Daar zat ook Magformers bij. Magformers is hét magnetische speelgoed dat de creativiteit en ontwikkeling van de hersenen stimuleert. Wij ontvingen de 30 delige set speciaal voor meisjes. En het leuke is, deze set sluit gewoon volledig aan bij alle andere Magformers sets. Dus heb je ook de andere variant met de standaard kleuren dan kun je ze combineren. Met dit speelgoed creëer je allerlei gave figuren. Van een bal tot een huis, van een camera tot een kasteel.

Het speelgoed is voor 3+ en ondanks dat Fay natuurlijk nog niet helemaal snapte hoe het werkt met de magneten heeft ze er zeker een uur lang mee gespeeld. Eerst samen met mama en daarna samen met papa. Ze vond het enorm fascinerend om te zien hoe de losse figuren aan elkaar bleven ‘plakken’ en bouwde met haar eigen fantasie de mooiste dingen. IMG_1030

Make your own 3D greeting card – Action

Soms zie je iets bij een andere blogger met een enorm hoog heb gehalte. Vaak zijn dat van die heerlijke hebbedingetjes die je bijvoorbeeld bij de Xenos, Hema of Zeeman koopt. Dit keer zag ik iets voorbij komen bij LisanneLeeft. Namelijk hele leuke kaartsetjes om zelf je eigen 3D kaarten te maken. Ik hou enorm van creatief bezig zijn alleen ben het zelf gewoon niet. Daarom vind ik dit soort vondsten erg leuk, omdat je zo creatief kunt zijn maar wel gewoon voorbeelden hebt hoe je het moet doen.

Naast dat deze sets echt geweldig zijn om kaarten te maken. Kun je ze ook voor ander doeleinden gebruiken. Om je agenda mee te pimpen bijvoorbeeld of om te gebruiken in je Project Life album!

IMG_1021

Zit er een product bij die je nog niet kende of die je graag zou willen uitproberen? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

handtekening

26 reacties op “Nieuw binnen: 3D kaarten, Magformers en Frozen

Reageren is niet mogelijk.