Newborn lookbook | 6x outfits baby Milo

Sinds ik een nieuwe camera heb film ik erg veel. Zoveel zelfs dat ik soms vergeet te fotograferen. Ik, degene die stiekem van fotograferen wel haar werk wil maken. Maar goed, ik maak dus vooral schattige filmpjes van mijn kinderen. En een aantal van die schattige filmpjes heb ik nu gecompileerd tot een Newborn Lookbook. In slechts drie minuten laat ik 6 verschillende outfits zien van baby Milo. 

Het zijn niet de meest stylish outfits, kom op mensen het kind is nog geen twee maanden oud! Maar het zijn vooral praktische outfits, die stiekem toch ook wel erg leuk zijn. Plus, kijken naar een filmpje met een baby.. en dan vooral MIJN baby.. is toch het allerleukste wat er is?!

Newborn Lookbook

Ga er dus gewoon maar even voor zitten. Wat zijn die drie minuten uit je leven nou (stiekem is het zelfs nog minder, 2.40 min). Ik beloof je, het smeltgehalte is enorm hoog en als je nog geen rammelende eierstokken had.. Dan heb je die na het zien van dit filmpje.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Ik ben enorm benieuwd wat jullie van dit filmpje vonden. Is het voor herhaling vatbaar? Want het lijkt mij zelf wel leuk om zo eens in de zoveel tijd nieuwe outfits vast te leggen van onze babyboy. Ook lijkt het me leuk om dit te doen met onze peuter, dus als hier animo voor is dan hoor ik het graag!

Welke outfit vind jij het leukst?

11 reacties op “Newborn lookbook | 6x outfits baby Milo

Reageren is niet mogelijk.