Newborn lookbook | 6x outfits baby Milo

IMG_0453

Sinds ik een nieuwe camera heb film ik erg veel. Zoveel zelfs dat ik soms vergeet te fotograferen. Ik, degene die stiekem van fotograferen wel haar werk wil maken. Maar goed, ik maak dus vooral schattige filmpjes van mijn kinderen. En een aantal van die schattige filmpjes heb ik nu gecompileerd tot een Newborn Lookbook. In slechts drie minuten laat ik 6 verschillende outfits zien van baby Milo. 

Het zijn niet de meest stylish outfits, kom op mensen het kind is nog geen twee maanden oud! Maar het zijn vooral praktische outfits, die stiekem toch ook wel erg leuk zijn. Plus, kijken naar een filmpje met een baby.. en dan vooral MIJN baby.. is toch het allerleukste wat er is?!

Newborn Lookbook

Ga er dus gewoon maar even voor zitten. Wat zijn die drie minuten uit je leven nou (stiekem is het zelfs nog minder, 2.40 min). Ik beloof je, het smeltgehalte is enorm hoog en als je nog geen rammelende eierstokken had.. Dan heb je die na het zien van dit filmpje.

Ik ben enorm benieuwd wat jullie van dit filmpje vonden. Is het voor herhaling vatbaar? Want het lijkt mij zelf wel leuk om zo eens in de zoveel tijd nieuwe outfits vast te leggen van onze babyboy. Ook lijkt het me leuk om dit te doen met onze peuter, dus als hier animo voor is dan hoor ik het graag!

Welke outfit vind jij het leukst?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

11 reacties

 1. Angela - Mama met passie op 24 juli 2017 om 08:26

  Wat leukfijn gedaan! I love Tumble!?

 2. D. op 24 juli 2017 om 08:46

  Wat een schatje!

 3. Debbie op 24 juli 2017 om 08:47

  Smelt gehalte is hoog

 4. Essma op 24 juli 2017 om 09:32

  Zo schattig! Zonde dat ze zo snel groeien he?

 5. Rachel op 24 juli 2017 om 18:55

  Ik ben gesmolten! Wat een rust straalt het uit. En wat een leuke pakjes. Die broekjes van de hema zien er echt lekker uit. Mijn knul is alweer ukt een maat gegroeid (wat gaat het ongelooflijk snel), dus weer een goede rede om te shoppen!

 6. Marieke op 24 juli 2017 om 21:04

  Wat ik van dit filmpje vindt? Mijn eierstokken beginnen er spontaan van te rammelen. Wat een heerlijk jochie heb je toch! En wat lijkt hij op Fay!
  En de outfits zijn harstikke leuk!! <3

 7. Esther op 24 juli 2017 om 21:36

  Leuk die outfits van Milo! En uiteraard ook Milo zelf ? Comfortabele kleding is hier ook een must..voor de kleine man maar ook voor mama die de kleertjes aan moet doen ?
  Ik hou zelf meer van foto’s maar dit filmpje is wel heerlijk rustgevend.

 8. Janske op 24 juli 2017 om 22:22

  Wat leuk gedaan! Wat lijkt hij toch op zijn zus 🙂 laatste rompertje van je schoonmoeder is erg leuk!

 9. Shirley op 25 juli 2017 om 16:37

  Jaaa, erg leuk! Liefde voor Tumble ’n Dry <3

  • Nicole op 26 juli 2017 om 22:32

   Ah dank je Shir, en jaa.. love that brand!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje