New in: Fay in Mim-Pi

Wat is er toch veel leuke kleding te vinden voor kleine meiden zoals onze dochter. Er gaat echt een hele nieuwe wereld voor me open! Ik kom merken tegen waar ik nog nooit van gehoord had en leuke webshops die beheerd worden door echte powervrouwen! Zo ontving ik afgelopen week een enorm gaaf rokje van Mim-Pi in de brievenbus. Met dit rokje schoten ze direct in de roos, want ik hou enorm van donkerblauw als het gaat om kleding bij mijn dochter en dit dan gemixt met felroze. Ik hou eigenlijk helemaal niet van tule of bloemetjes op een rokje maar op dit rokje raakte ik direct verliefd. 
_MG_9716Zoals je ziet zit het rokje enorm goed. Het is een maatje 92, maar mijn smalle meisje kon hem toch goed aan. Ze vallen denk ik iets kleiner dus in dit geval. Wat ik vaak zie bij rokjes is dat het omhoog kruipt zodat het dus meer een onderbroekje lijkt in plaats van een rokje. Dat is bij dit rokje dus totaal niet het geval. Zelfs toen mijn dochtertje Fay op een springkoe ging zitten viel het rokje perfect. Ik hem echt niet zo neergelegd, hij viel zelf zo! mim-pi rokje

Ja dit rokje is echt een succes! Lekker kleurrijk, maar toch ook weer netjes en feestelijk! Ook is het makkelijk te combineren met andere kleding. Ik had zelf nog een legging en shirtje van in de juiste kleur en ook het vestje past perfect bij het rokje. Dat vind ik wel altijd fijn, leuke kledingstukken die enorm opvallen maar wel goed te combineren zijn.. Anders blijft het te veel in de kast liggen en dat is juist enorm zonde van zo’n rokje!IMG_9710

Je kunt de kleding van Mim-Pi onder andere kopen bij Kleertjes.com!

Bol AlgemeenBol Algemeen

4 reacties op “New in: Fay in Mim-Pi

Reageren is niet mogelijk.