New in: Fay in Mim-Pi

MG_9714

Wat is er toch veel leuke kleding te vinden voor kleine meiden zoals onze dochter. Er gaat echt een hele nieuwe wereld voor me open! Ik kom merken tegen waar ik nog nooit van gehoord had en leuke webshops die beheerd worden door echte powervrouwen! Zo ontving ik afgelopen week een enorm gaaf rokje van Mim-Pi in de brievenbus. Met dit rokje schoten ze direct in de roos, want ik hou enorm van donkerblauw als het gaat om kleding bij mijn dochter en dit dan gemixt met felroze. Ik hou eigenlijk helemaal niet van tule of bloemetjes op een rokje maar op dit rokje raakte ik direct verliefd. 
_MG_9716Zoals je ziet zit het rokje enorm goed. Het is een maatje 92, maar mijn smalle meisje kon hem toch goed aan. Ze vallen denk ik iets kleiner dus in dit geval. Wat ik vaak zie bij rokjes is dat het omhoog kruipt zodat het dus meer een onderbroekje lijkt in plaats van een rokje. Dat is bij dit rokje dus totaal niet het geval. Zelfs toen mijn dochtertje Fay op een springkoe ging zitten viel het rokje perfect. Ik hem echt niet zo neergelegd, hij viel zelf zo! mim-pi rokje

Ja dit rokje is echt een succes! Lekker kleurrijk, maar toch ook weer netjes en feestelijk! Ook is het makkelijk te combineren met andere kleding. Ik had zelf nog een legging en shirtje van in de juiste kleur en ook het vestje past perfect bij het rokje. Dat vind ik wel altijd fijn, leuke kledingstukken die enorm opvallen maar wel goed te combineren zijn.. Anders blijft het te veel in de kast liggen en dat is juist enorm zonde van zo’n rokje!IMG_9710

Je kunt de kleding van Mim-Pi onder andere kopen bij Kleertjes.com!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

4 reacties

 1. Marguerita op 9 november 2015 om 15:00

  Oh die is erg leuk! Staat haar mooi ook, wij houden ook erg van Mim-pi (nou ja , ik dan haha en ik shop de kleertjes)

 2. Tamara op 9 november 2015 om 18:17

  Wat een suuuuperschattig rokje! De kleurtjes staan haar echt ontzettend mooi!

 3. Mama van Vesper op 10 november 2015 om 11:54

  erg mooi hoor!

 4. Tamara op 10 november 2015 om 20:22

  wat een super schattig rokje. staat Fay erg leuk!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje