Negenmaandenbeurs 2023 – voor (aanstaande) ouders

De Negenmaandenbeurs – het grootste consumentenevenement op het gebied van zwangerschap en baby’s – vindt dit jaar plaats van 15 tot en met 18 februari in RAI Amsterdam. De Negenmaandenbeurs is hét evenement waar aanstaande en kersverse ouders alles kunnen vinden op het gebied van zwangerschap en baby’s. Met informatie, inspiratie en goede aanbiedingen word je in één dag optimaal voorbereid op het ouderschap.

In deze blog vertel ik je meer over de Negenmaandenbeurs én mag ik ook 3x twee gratis kaartjes weggeven.

Het programma van de Negenmaandenbeurs 2023

Wie denkt dat een bezoekje aan de Negenmaandenbeurs alleen inspiratie op doen en shoppen betekent heeft het mis. Er is namelijk nog veel meer te doen! Zo kun je bijvoorbeeld een 3D- of 4D echo laten maken en meedoen aan diverse workshops zoals het maken van een dromenvanger. Ook kun je bakfietsen en kinderwagens testen, op de foto met Kikker en Nijntje én er is zelfs een heus beautyplein waar je jezelf in de watten kunt laten leggen.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Ook is er een kinderopvang aanwezig op de beurs en kun je ook je kinderen tot 4 jaar bij het KidsZoo speelplein laten spelen. Verder is zijn er ook verschoningsruimtes, een voedingslounge en een foodtruck terras met de lekkerste snacks en gerechten.

Meer over het programma is te vinden op www.negenmaandenbeurs.nl/programma.

Masterclasses volgen tijdens de Negenmaandenbeurs

Tijdens de Negenmaandenbeurs vinden er ook dit jaar diverse Masterclasses plaats. Denk hierbij aan onderwerpen zoals borstvoeding, pijnbehandeling tijdens de bevalling, het slaapritme van je kindje, sparen voor later, het dragen van je kindje en nog veel meer. Op de website van de Negenmaandenbeurs vind je welke Masterclasses er allemaal gegeven worden en wanneer.

Mijn ervaring met de Negenmaandenbeurs

Het is voor mij alweer even geleden (2018) dat ik voor het laatst naar de Negenmaandenbeurs ben geweest. En stiekem vind ik dat wel jammer. Alhoewel ik zelf dus geen baby’s meer heb en er ook geen meer komen, blijf ik zo’n beurs gewoon heel leuk vinden. Alle nieuwe innovaties op baby gebied die er zijn, de leuke merken die ik er tegenkom en de gezelligheid.

Ik vond het altijd een erg leuk uitje, al is het ook wel vermoeiend met alle prikkels. Dat is dan ook de reden dat ik ervoor kies om er dit keer niet heen te gaan. Ook niet als blogger. Het kost me op dit moment teveel energie en tijd. Maar ben jij er nog nooit geweest, ben je zwanger of heb je een baby? Dan is het echt leuk om daar samen met een vriendin, je (schoon)zus of je moeder heen te gaan. Samen met je partner kan natuurlijk ook, al heb ik dat dus nooit gedaan omdat mijn man daar echt niet blij van wordt.

Winactie Negenmaandenbeurs 2023

In samenwerking met de Negenmaandenbeurs mag ik weer een aantal (aanstaande) ouders blij maken met twee gratis kaartjes. Ik mag maar liefst 3x twee kaartjes weggeven!

Wat je moet doen om te winnen? Reageer hieronder met wie jij graag naar de Negenmaandenbeurs zou willen gaan (of voor wie jij wilt winnen) en laat daarbij ook je email adres achter.

Deze winactie delen op Instagram Stories geeft een extra kans! (Tag mij dan ook @meisje_eigenwijsje zodat ik kan zien dat je het gedeeld hebt)

Op 5 februari 2023 stuur ik de winnaars een mailtje.

8 reacties op “Negenmaandenbeurs 2023 – voor (aanstaande) ouders

 • Wat leuk! Ik zou heel graag met mijn moeder willen gaan.
  Ik ben nu 19 weken zwanger van de eerste en zou dit moment enorm graag met mijn moeder willen delen.

 • Zou hier graag naar toegaan met mijn zwangere dochter net als ik met mijn moeder 30 jaar geleden

 • jaa heel graag voor mij en mijn goede vriendinnetje💚 onze dochters (7 maanden) schelen 1week en hebben zelfs bijna dezelfde naam.

 • Marja Legius zegt:

  Lijkt me gezellig samen met mijn dochter die 6 maanden zwanger is. Lekker shoppen en inspiratie opdoen voor als straks de kleine er is. En gelukkig zit haar buik haar nu nog niet in de weg en zijn er voldoende toiletten want daar zal ze ook vaak een bezoek aan brengen

 • Froukje Laanstra zegt:

  Lijkt me erg leuk om daar rond te struinen en babykleding te shoppen met mijn vriend.

Reageren is niet mogelijk.