Bijzondere editie Negenmaandenbeurs (winactie)

Vanaf woensdag 11 t/m zaterdag 14 mei kan de Negenmaandenbeurs eindelijk weer uitpakken voor aanstaande en kersverse ouders. Naast shoppen voor de babyuitzet en een gezellige dag uit biedt de Negenmaandenbeurs ook een kwalitatief inhoudelijk programma. Met masterclasses, workshops en speeddates met deskundigen worden bezoekers van A-Z klaargestoomd voor het ouderschap.

Na drie verplaatsingen vanwege corona kan Event Director Daniëlle Meester niet wachten tot de deuren van de Negenmaandenbeurs weer open gaan. “De reguliere datum in februari was nog niet haalbaar, dus zijn we dit jaar doorgeschoven naar mei en voor het eerst niet gelijktijdig met de Huishoudbeurs. Met ruim 250 merken bieden we ouders (in spe) tijdens deze bijzondere editie in mei volop informatie en inspiratie. Wij zijn er klaar voor, de RAI is er klaar voor en ook de deelnemende bedrijven staan te trappelen om gedurende vier dagen de duizenden zwangeren en kersverse ouders te verwelkomen.”

Topinnovaties in de babymarkt

De 20e Baby Innovation Award met de beste babyproducten van 2022 én 2021 op het gebied van innovatie en design zijn te bewonderen tijdens de Negenmaandenbeurs, zoals een flexibele fietskar, een systeem om de slaapkamer van je baby slimmer te maken en culinaire babyvoeding met de beste superfoods. Bekijk hier alle genomineerde producten voor Baby Innovation Award 2022.

Negenmaandenbeurs als kennisbron

Behalve de ‘luchtiger’ aspecten zoals ideeën opdoen voor babykamer of geboortekaartje, het kunnen testen van kinderwagens en bak-/mamafietsen, het meedoen aan DIY workshops en het profiteren van mooie aanbiedingen, staan ook serieuze topics op de agenda. In het nieuwe Mattie Café kunnen bezoekers speeddaten met deskundigen, onder meer over het belang van hechting tussen ouders en kind, hypnotherapie bij de bevalling, een kansrijke start, slaaptips en kinder-EHBO. Ook zijn er dagelijks masterclasses en workshops te volgen op het gebied van pijnbestrijding tijdens de bevalling, veilig vervoer in de auto, gezonde voeding en meer.

Praktische informatie Negenmaandenbeurs

De Negenmaandenbeurs, het grootste consumentenevenement in Nederland voor aanstaande en kersverse ouders, vindt plaats van 11 tot en met 14 mei 2022 in RAI Amsterdam. Het biedt volop informatie en inspiratie; over verzorging, voeding, gezondheid, inrichting van de kinderkamer, leerzaam speelgoed, veiligheid, vervoer en nog veel meer. De beurs is dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur, op donderdag 12 en vrijdag 13 mei van 11.00 tot 21.00 uur. Tickets zijn t/m 10 mei te koop voor €17,95 op negenmaandenbeurs.nl/tickets. Tijdens de beurs betalen consumenten online €19,95 en aan de kassa €22,00.

Winactie Negenmaandenbeurs

Namens Meisje Eigenwijsje en de organisatie van de Negenmaandenbeurs mag ik maar liefst drie keer twee kaartjes weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is hieronder achterlaten met wie je zou willen gaan óf wie jij de kaartjes gunt.

Delen via social media waardeer ik zeer! Je kunt meedoen met deze winactie van 28 april t/m 8 mei. De winnaars stuur ik een email, dus zorg dat je een werkend email adres achterlaat.

* De foto’s in deze blog zijn afkomstig van Sprankelend fotografie en werden geleverd bij het persbericht. 

8 reacties op “Bijzondere editie Negenmaandenbeurs (winactie)

 • Wat gaaf! Er gaat voor mij een heel nieuwe wereld open haha
  Ik word voor het eerst moeder en ik zou graag mijn eigen moeder mee willen nemen :)! Zij is immers de ervaringsdeskundige die voor mij alle informatie een beetje kan filteren.

 • Wat een super gave winactie!
  Ik zou de kaartjes aan een vriendin geven. Voor haar was een zwangerschap niet zo vanzelfsprekend. Uiteindelijk toch gelukt en een prachtige dochter gekregen. Nu is haar verlof weer afgelopen en daar keek ze zo tegen op. Dus ik gun haar even zo’n dagje babyspullen kijken/shoppen!

 • Ik zou graag kaartjes willen win en voor mijn lieve collega… om meerdere redenen gun ik haar dit heel erg ❤️????

 • Kirsten zegt:

  Ik ga graag met mijn moeder! Na een lang traject nu zwanger van de eerste. Zou fijn zijn met haar mij te kunnen gaan oriënteren op alles wat ik moet gaan aanschaffen!

 • marie-louise zegt:

  zou hier heeel graag heen gaan met mijn schoondochter en zoon, die verwachten een jongetje in augustus. zou hier heel dankbaar voor zijn

Reageren is niet mogelijk.