NBFM lancering & familie tijd | ons weekend

Jeetje, hoe dichterbij het einde van het jaar, hoe drukker de weekenden worden. Ik merk aan mezelf dat ik een beetje uitgeblust raak en dat ik dus echt even pas op de plaats moet maken. Daarom heb ik ook een afspraak die ik afgelopen weekend had afgezegd om thuis even te rommelen. Een goede zet, want zo heb ik toch even wat dingen van de to do lijst kunnen strepen!

Familie tijd

Plus wat ik ook erg belangrijk vind, misschien zelfs het meest belangrijke.. Is dat ik door het afzeggen van die afspraak wel even familie tijd had. Echt even tijd voor en met mijn gezin en later op de zaterdag ook met een aantal andere familieleden. Dat was echt even fijn en stiekem ook hoog nodig!

Fay mocht vrijdagavond haar schoentje bij opa en oma zetten en de zaterdagavond thuis. Ze vindt dat zó leuk, vooral het maken van tekeningen en het zingen vindt ze volgens mij het leukste. De cadeaus ook hoor, maar geloof dat ze de gezelligheid eromheen nog leuker vindt. Net als ik overigens.

NBFM lancering

Op zondag was ik uitgenodigd door Kimberly van Newborn fit mama om bij haar lancering te zijn van het nieuwste programma/product. Ik voelde me erg vereerd en was enorm nieuwsgierig. Stiekem was ik ook een beetje zenuwachtig want er zouden best wat mensen komen en ik ben daar niet echt een held in. Toch is het volgens mij aardig gelukt om te socializen..

De lancering zelf was erg goed georganiseerd. Er was een cateringsbedrijf ingehuurd die echt heerlijke kaasplankjes had neergezet, hele mooie en lekkere bonbons serveerde en er was sushi! De tafel waar ik aan stond was telkens binnen no time leeg terwijl al het lekkers op de andere tafels bleef staan. Je begrijpt het wel, ik had mijn gelijken gevonden 😉

Gelukkig kwam HET moment al snel… de grote onthulling. En wat voor eentje!! Je moet eigenlijk echt even het filmpje kijken om te zien hoe het ging. Echt super leuk en ik ben ook mega trots op Kimberly dat ze dit in een redelijk korte tijd voor elkaar heeft gekregen 🙂

De weekendvlog

Mocht je nog een paar minuten over hebben, neem dan ook eens een kijkje op mijn Youtube kanaal. De nieuwste weekendvlog staat weer online en ik ben erg benieuwd wat je ervan vindt!

8 reacties op “NBFM lancering & familie tijd | ons weekend

Reageren is niet mogelijk.