Nationale Mamablogger Dag (véél winacties!)

Je hebt de aankondiging vast al voorbij zien komen. Is het niet via mij dan wel via een van de andere mamabloggers die meedoen met deze Nationale Mamablogger Dag. Tijdens deze dag maak je door middel van een bloghop kennis met meer dan 50 verschillende mamabloggers. Sommige kende je wellicht al en anderen leer je kennen. En tijdens het leren kennen van al deze leuke blogs maak je ook nog eens kans op een heleboel prijzen! Elke blogger geeft namelijk ook nog eens iets weg via een winactie waardoor je in totaal kans maakt op ongeveer €850,- aan prijzen. Tof toch?

De Nationale Mamablogger Dag bloghop

Wat houdt deze #NMBD bloghop nu eigenlijk in?

Een bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs, in dit geval mamablogs. Je bent hier terecht gekomen via Yvonne van Kidzblogger (initiatiefneemster van deze dag) of je bent direct op mijn blog terecht gekomen. In ieder geval is het de bedoeling om van blog naar blog te hoppen. En het leuke van die bloghop is dat je niet alleen nieuwe bloggers leert kennen maar ook bij elke blogger die meedoet kans maakt op een leuke prijs! Ik verwijs je dadelijk door naar een andere blogger, zij verwijst je weer door, diegene ook en ga zo maar door. Uiteindelijk kom je weer uit bij degene waar je de bloghop begonnen bent en dan is het rondje compleet!

Nog even puntsgewijs waarom je de volledige bloghop wilt volgen:

  • Je ontdekt nieuwe blogs en bloggers
  • Je maakt kans op vele mooie prijzen (een verzamelde prijzenpot ter waarde van ± €850,-)
  • Door de bloghop vergeet je niemand en mis je dus ook geen winactie

Waarom zou je mijn blog (blijven) volgen?

Wellicht ben je al bekend op deze blog, maar misschien kom je hier voor het eerst. In het laatste geval lijkt het me leuk om eerst even te lezen wie ik ben en wat je allemaal kunt vinden op Meisje-Eigenwijsje. Mijn naam is Nicole en ik ben deze specifieke blog ongeveer 2,5 jaar geleden begonnen doordat ik een uitlaatklep zocht voor alle trammelant rondom de bevalling en de (toen) ziekte van mijn dochter. Het beviel me zo goed dat ik er niet meer mee wilde stoppen en de blog is dan ook uitgegroeid tot een persoonlijke lifestyle mamablog.

Zo schrijf ik regelmatig over mijn afvallen en zoals je kunt lezen in mijn Weight Watchers update | verschil in gewicht en foto’s kunt zien gaat het erg goed. Ook heb ik een leuke rubriek genaamd Nieuw Binnen waarin ik om de zoveel tijd vertel over producten die ik heb ontvangen, gekocht en gewonnen. Het laatste artikel uit die rubriek kwam pas geleden online en daarin kon je allerlei Beauty & Fashion items terug vinden. Daarnaast komt er (normaliter) elke zaterdag een blogfeestje online en op de zondag vind je elke week weer een “Eigenwijs de week door – weekoverzicht“. Natuurlijk vind je ook genoeg artikelen over het moederschap zoals bijvoorbeeld een budget outfit van mijn dochter en 10x de leukste kindersneakers.

Hopelijk heb ik je interesse gewekt en kom je ook na deze nationale mamabloggers bloghop nog eens terug!

Winactie – Wat kun je op mijn blog winnen?

Je kunt op de andere bloggers dingen voor je kinderen winnen zoals speelgoed, boekjes, cadeaubonnen en nog veel meer. Maar ook aan de moeders is gedacht! Ik mag namelijk in samenwerking met Utsukusy (die je wellicht kent van de Bijin Facial Cleanser Cream en de Aurum Home Care Kit) namelijk een leuk klein pakketje (twv €16,25) weggeven!

img_9252

Miracle instant tensor flash.

Geïnspireerd op regeneratieve wetenschap is de Miracle Instant Tensor Flash een corrigerend serum geschikt voor alle huidtypes. Vermindert zichtbaar rimpels in diepte, lengte en maakt grove rimpels en lijnen fijner van structuur. De resultaten houden ongeveer 10 uur aan. Meer informatie hierover vind je hier.

After sun masker van Tatiana’s

Een hydraterende en verkoelend after sun gezichtsmasker boordevol anti-oxidanten om de huid te herstellen na een zonnebad. Met aloe vera gel en fruitextracten, zoals kiwi, papaya, komkommer, aarbeien, perzit, appel en framboos. Meer informatie hierover vind je hier.

Laat hieronder een reactie achter als je deze producten wilt winnen!

Verder geen extra voorwaarden. Al waardeer ik het enorm als je op mijn Facebookpagina ook een reactie wilt achterlaten…

Verder met de bloghop!

Wanneer je hieronder een reactie hebt achtergelaten om mee te doen met de winactie kun je weer verder gaan met de bloghop. Nog even een bedankje aan Yvonne van Kidzblogger die haar lezers vandaag doorstuurt naar mijn blog EN voor het organiseren van deze leuke mamabloggers dag.

En dan stuur ik je graag weer verder naar BregBlogt! Bregje is een “Boergondische” jonge dame die echt heerlijk kan schrijven. Haar verhalen zijn doordrenkt van de humor en roepen altijd om meer! Ook haar roodharige hunk en schattige peuterzoontje komen regelmatig voor op de blog en wil je ook gewoon niet missen. Ook Bregje heeft een hele gave winactie voor jullie, dus mocht je nog iets ‘leuk verpakt’ willen hebben dan is dit je kans!

Veel plezier tijdens deze bloghop en ik hoop dat je flink gaat winnen! (vergeet niet te reageren om mee te doen met mijn winactie!)

42 reacties op “Nationale Mamablogger Dag (véél winacties!)

Reageren is niet mogelijk.