Na! Na! Na! Surprise Mini Dolls en Mini Backpacks

Na! Na! Na! Surprise Mini Dolls en backpack

Onze dochter is negen jaar maar nog steeds weg van de poppen van Na! Na! Na! Surprise. Ze heeft diverse modepoppen ervan en voor haar verjaardag kreeg ze vorig jaar ook een backpack bedroom speelset. Ze was dan ook erg verrast toen ze een mini backpack inclusief mini doll opgestuurd kreeg. In deze blog laten we zien wat ze precies gekregen heeft en vertellen we er meer over.

Na! Na! Na! Surprise Mini Dolls review

MGA Entertainment heeft de Na! Na! Na! Surprise Mini Dolls uitgebracht in de Benelux: twaalf schattige poppetjes om te verzamelen in compact formaat (zo’n 10 centimeter), die worden geleverd met een volledige outfit. De kledingstukken kunnen afzonderlijk worden uitgewisseld tussen de verschillende poppetjes en daardoor kunnen kinderen creatief aan de slag met het samenstellen van gevarieerde outfits voor hun favoriete personages.

De nieuwe Mini Dolls verschillen qua formaat van hun grotere tegenhangers. Verwacht dezelfde rijke details in het gezicht, een levensechte haardos en op dieren geïnspireerde kledingstukken, maar nu in een vorm die makkelijk om overal mee naartoe te nemen. Iedere pop heeft een hoofd dat kan worden gedraaid en beweegbare schouders en heupen, zodat kinderen zelf kunnen een pose kunnen kiezen die bij hun stijl past.

Na! Na! Na! Surprise Mini Dolls inhoud backpack

Mijn dochter Fay is mega enthousiast als het gaat om de Mini Dolls, het zijn net de kleine zusjes van de grote modepoppen maar deze zijn veel fijner om mee te nemen of om mee te spelen in een poppenhuis. Wat ze ook fijn vindt is de prijs van deze mini poppen. De adviesprijs ligt op €12,99 alhoewel ze momenteel bij de Intertoys voor €14,99 worden verkocht en bij Bol.com voor €13,99.

Na! Na! Na! Surprise Mini Backpack review

Deze kleurrijke rugzakjes springen niet alleen van de buitenkant in het oog, maar onthullen ook een compleet nieuw speelgebied wanneer ze worden geopend. Ze zijn gebaseerd op de welbekende, grote 3-in-1 backpacks uit het Na! Na! Na! Surprise-assortiment. Met deze handige Mini Backpacks kun je maar liefst vier mini dolls meenemen. Daarnaast zit er bij iedere Na! Na! Na! Surprise Mini Backpack een bijpassende pop, inclusief een stralende outfit en schoenen die matchen met de rugtas.

Na! Na! Na! Surprise Mini Backpack en dolls

Om heel eerlijk te zijn vond onze dochter de mini backpack in eerste instantie een beetje tegenvallen. Dat komt omdat er bij de grotere variant diverse spulletjes in zitten. Toch vindt ze het nu wel erg handig om dit kleine tasje mee te nemen en dan alsnog meerdere poppen bij te hebben. De adviesprijs van de rugzakjes zijn €29,99 maar ze worden zowel bij Intertoys als Bol.com voor €34,99 verkocht.

Na! Na! Na! Surprise Mini backpack