My wishlist

naamloos-12

Naast dat ik uiteraard een lijst klaar heb liggen van de dingetjes die we nog willen hebben/aanschaffen voor onze kleine meid heb ik ook een aantal dingetjes voor mezelf nog die op mijn wishlist staan. Het valt mee qua hoeveelheid, echter liegen de prijzen er niet om. Tsjah, dure smaak? Nee eigenlijk niet, sommige items staan al vrij lang erop en ik heb gewoon telkens andere prioriteiten dus blijven ze op mijn wishlist staan. Vandaag maak ik ze kenbaar. Wie weet helpt het me om ze uiteindelijk toch aan te schaffen..

Als eerste de items die al lang op mijn lijstje staan…
naamloos (12)Een statief voor mijn Canon EOS 650D. Zoals jullie misschien weten fotografeer ik enorm graag en ik zou me er verder in willen verdiepen en een statief is dan een fijne eerste stap.
naamloos (13)Een 50mm lens (1.8mm versie) voor mijn camera. Dit omdat ik heb gelezen dat je met deze lens ook echt leert foto’s maken. Je kunt niet zoomen en moet dus juist je eigen standpunt verleggen. Deze lens wordt ook veel gebruikt voor portret fotografie en laat ik nu net binnenkort een mini model in huis hebben waar ik graag (portret) foto’s van wil maken! Eigenlijk wel een must dus, nog voor de bevalling.
fashioncheque-eur-10000Tsjah een fashion cheque. Waarvoor dat zou je zeggen? Nou omdat ik nú al liever kleding koop voor ons kleine prinsesje die er nog helemaal niet is in plaats van voor mezelf of voor manlief. Maar met een fashion cheque (die ik dan uiteraard krijg in plaats van zelf koop) zal ik toch voor mezelf gaan kijken. Is denk ik straks ook wel nodig want ik heb geen idee hoe het zit met mijn gewicht na de bevalling maar zal wel weer anders zijn als daarvoor! Plus heb ik uiteraard ook een wishlist qua kleding.. Maar die komt later wel een keer online!

Dan een aantal items die op mijn wishlist staan die te maken hebben met Project Life, mijn nieuwe hobby.
naamloos (15)Een corner rounder punch. Hiermee kun je de foto’s en kaartjes een mooi rond hoekje geven, wat ervoor zorgt dat het er nét wat leuker uitziet in het album. Vind ik zelf dan hé. Is kwestie van smaak *wink*.

IMG_3268Verder wil ik graag nog veel meer washi tape (zie hierboven), lintjes, stofjes, achtergronden zodat ik lekker kan freubelen!

naamloos (16)Een photo printer. Dat is toch wel ideaal. Met voldoende inkt natuurlijk. Hoef ik niet elke keer voor een paar foto’s naar de Hema om ze te laten afdrukken maar kan het gewoon thuis. Hoe handig!

Verder zijn er nog wel dingen die ik wil voor mijn nieuwe “scrap” hobby, maar dat zijn dingetjes die ik dan online bestel en dat wisselt elke keer omdat ik ook elke keer iets bestel en er steeds nieuwe dingen uitkomen. Maar goed, al met al best een goede wishlist vind je niet?

Wat staat er bij jou bovenaan op je wishlist?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

10 reacties

 1. Happy Lioness op 5 maart 2014 om 07:17

  Een spiegelreflexcamera staat op dit moment boven aan mijn lijstje. Ik wil zo graag mijn kinderen mooi kunnen vastleggen. Best een flinke uitgaven wat meteen camera alleen ben je er vaak niet. En het is best lastig te bepalen wat voor een camera.

  En verstandig die fashioncheque. HIer shopt ik meer voor de kids dan voor mijn zelf.

 2. Linda op 5 maart 2014 om 08:10

  Mooie lijst hoor, soms moet je gewoon even dromen.

 3. nandasdaily op 5 maart 2014 om 08:33

  Een camera, want ik ga 2 april beginnen met een fotografiecursus. Haha! Zie hierboven.

 4. Jess op 5 maart 2014 om 10:04

  Fijne lijst! Herkenbaar dat shoppen voor de kleine haha! Ik koop amper nog wat voor mezelf. Ben benieuwd naar de scrapjes! En naar de babygirl natuurlijk. Worden vast prachtige kiekjes met zo’n portretlens.

 5. Insoon op 5 maart 2014 om 10:53

  Dat is een mooie wishlist! Leuk die freubeldingen en ik denk dat er straks heel veel foto’s worden gemaakt van een bepaald klein meisje 😉 Eén van de dingen die nog op mijn lijstje staan: met de hele familie naar Z-Korea, maar dan mag er eerst wel een schip met geld langskomen, haha.. en verder een buffetkast!

 6. Amarins op 5 maart 2014 om 14:41

  O man ik moet ook maar eens een wishlist maken. Heb ook veel van die ‘ooit zou ik graag de volgende dingen hebben/ krijgen’. Heb zelfs een wishlist mapje in mijn bladwijzersmap!

 7. mamavanjenthe op 5 maart 2014 om 17:29

  Oooh wil ik ook! Een nieuwe camera (liefst een spiegelreflex dit keer) moet ik echt er zitten 2 rare vlekken in de lens 🙁

 8. CrazyGreatLife op 5 maart 2014 om 22:41

  ook hier het shoppen voor de kleine herkenbaar maar ook jezelf moet je verwennen. De scrapspulletjes herken ik natuurlijk wel! En eigenlijk zou ik graag nog een laptop willen, zo kan mijn pc verdwijnen uit de huiskamer, en een nieuwe spiegelreflex,

 9. jennn op 5 maart 2014 om 23:27

  Leuke dingen!

 10. Alissa op 6 maart 2014 om 07:21

  Hoe groot moeten de stofjes enzo zijn? Ik hou vaak restjes over waar ik niks mee kan, maar die wel leuk zijn om te scrapbooken.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje