My Little Pony Stralende vriendjes | Winactie

Sinds wij naar de My Little Pony film zijn geweest is onze peuterdame echt helemaal weg van deze stralende vriendjes. Haar favorieten zijn dan ook Pinkie Pie en Rainbow Dash. En laten deze twee nu onderdeel zijn van een heel leuk speelset (die je overigens wel apart moet kopen).Β 

Pinkie Pie

Deze aardpony is de vrolijkheid zelve. Pinkie Pie houdt enorm van feestjes geven, is een tikkeltje hyperactief en altijd goedlachs. Daarnaast is ze ook nog eens roze, dus ik snap heel goed dat dit een van de favorieten van Fay is.

Rainbow Dash

Rainbow Dash is een hippe pegasus pony die echt snapt hoe belangrijk vriendschap is. Ze kan enorm hard vliegen, zo hard zelfs dat ze een sonic rainboom maakt. Met haar geweldig mooie kleurtjes is ze zeker een favoriet van onze peuter.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Stralende vriendjes

Deze stralende vriendjes kun je per stuk kopen. Ze zijn al erg leuk apart, want geef je ze een high-five dan knippert ze van geluk. Maar zet je ze samen neer, dan kunnen ze met elkaar high-fiven en gaan beide lijfjes van top tot teen gloeien.

Ik kan je zeggen.. onze dochter straalde bijna net zo hard toen ze de twee vriendinnetjes kreeg. En ze is er ook uren zoet mee want ze verzint er hele verhalen mee. Ze speelt de film half na en beleefd de wildste avonturen. Wel moet ik eerlijk zeggen dat ik niet weet of ik ze ook beide gekocht had mocht ik ze niet gekregen hebben. Ik vind ze toch aan de prijzige kant voor wat ze kunnen. Maar leuk zijn ze in ieder geval wel!

Winactie

Is jouw kind nou helemaal weg van deze stralende ponyvriendjes? Doe dan mee met deze winactie! Ik ga namelijk één iemand blij maken met zowel Rainbow Dash als Pinkie Pie. Heeft Sinterklaas meteen iets om in de zak te stoppen πŸ˜‰

Hoe doe je mee?

Vertel welk karakter van My Little Pony de favoriet is van jouw kind en ook waarom.

Deze winactie loopt van 27 oktober t/m 17 november. De winnaar wordt via email/privΓ© bericht op de hoogte gesteld. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Wil je de winactie liever niet afwachten? Dan kun je hem onder andere hier kopen:

37 reacties op “My Little Pony Stralende vriendjes | Winactie

 • Oh leuk, Fenna is gek op my little pony’s. En als ze ook nog eens licht geven dan gaan ze zeker weten mee naar bed, haha. Ze heeft overigens geen favoriet, speelt met verschillende.

 • Kelly Aarts zegt:

  Rainbow Dash vinden ze hier thuis de leukste, omdat die het mooiste haar heeft! ?
  Duimen dus maar voor mijn meiden!

 • Dit zou zo leuk zijn om voor mijn dochter te winnen. De laatste paar weken loopt speelt ze regelmatig met de twee oude little pony paarden die ik van een rommelmarkt had. Nooit naar omgekeken en nu pakt ze erbij. Ze neemt ze ook mee naar opa en oma als ze daar een dagje is. Een kast met speelgoed daar, maar deze neemt ze mee.
  De pony’s ze alleen wel wat vies en sneu en oud omdat er al met een ander kindje is mee gespeeld. Dus hoe leuk is het als ik haar kan verblijden met twee nieuwe voor eventueel Sinterklaas!!

 • Wat tof Nicole! Evi is gek op fluttershy (de gele) en daarna op rainbow dash. Pinky Pie schreeuwt altijd zo zegt ze. Vorig jaar voor haar verjaardag moest alles in mlp thema maar volgens mij nu weer. Ze zou het dus supercool vinden zo’n rainbow dash. .

 • Toevallig zaten we gistermiddag nog op Netflix te kijken naar My Little Pony! Rainbow Dash is Nomi’s favoriet, en we doen graag mee! Nomi vindt alles met regenboogkleurtjes leuk, en dat komt dan weer door K3 haha!

 • Mijn eigen favoriet was vroeger Applejack. Denk niet dat deze nog bestaat. Mijn dochtertje houdt erg van regenbogen en lichtblauw valt ons op, RAINBOW DASH is dus zeker haar favoriet. Al vind ik haar meer een Pinky Pie omdat ze veel lacht, altijd vrolijk is en soms ook wel wat hyperactief πŸ˜‰

 • Oh wat gaaf! Ik liet ze aan Giulia zien en ze griste meteen mijn telefoon uit mijn handen πŸ˜‰ Wij doen dus graag mee aan de winactie πŸ™‚

 • Wat stom, vergeet ik gewoon helemaal te vermelden welke ze het allerleukste vindt.
  Uiteraard Pinkie Pie.!! Waarom? Roze is mijn lievelings mama! Kreeg ik als antwoord πŸ™‚

 • Ons nichtje Tess is dol op Pinkie Pie omdat ze er een pyjama van heeft en deze natuurlijk roze is. Superleuk voor haar nu ze voor het eerst grote zus gaat worden πŸ˜€

 • Claudia Diependaal zegt:

  Mijn kleindochter heeft alleen hier alleen roze spullen. Pinkie pie zegt ze steeds. Dus geen taart maar pies hihi. Ze zou er zo blij mee zijn. Mijn kleindochter mag niet op Facebook. Dus ik schrijf t hier omdat je het toch in n PB of mail krijgt. Ze zijn even oud va 21 oktober is zij 3 en heet Faye met E ?

 • Mijn eigen kind is nog te klein voor My little Pony maar mijn twee lieve nichtjes zijn dol op Pinkie Pie! Lekker roze, lekker zoet!

 • Oei, die zijn inderdaad wel vrij prijzig. Mijn dochter zou een gat in de lucht springen als ik dit zou winnen, want ze kijkt erg graag naar My Little Pony. Rainbow Dash is hier favoriet, net zo competatief als mijn kleine meid πŸ˜‰ Lotte zelf is vooral gek op het stuntvliegen van Rainbow Dash

 • Wat een schattige pony’s!
  Voor mijn kleindochter is de Little Pony Rainbow Dash echt de favoriet.
  Die is loyaal en dat is mijn kleindochter ook, vind ik. Vooral in de vriendschappen die ze heeft.
  Voor haar doe ik graag mee en zou het niet leuk zijn, als ze de Little pony stralende vriendjes , bij ons onder de Kerstboom vindt.
  Ik volg je op bloglovin en waag graag een kansje.

 • Anna knapen zegt:

  Pinkie pie, omdat onze dochter dol is op alles wat rose is. Ze heeft zelf gekozen en ze koos inderdaad voor de rose pony..

 • Rainbow Dash is favoriet. ze weet nu ook al dat ze zo verkleed gaat met carnaval en aangezien ze met carnaval jarig is heeft ze zowel haar sinterklaasverlanglijst als verjaardagsverlanglijst klaarliggen met daarop op verschillende dingen van my little pony. ze vindt rainbow dash het leukste om de mooie flitsende kleuren maar ook omdat die zo grappig en lief is.

 • Ik doe graag mee voor mijn nichtje. Ze heeft nog geen favoriet, want nog geen pony. Dit wordt dan vast haar nieuwe favoriet. Haar moeder speelde er zelf vroeger ook uren mee πŸ™‚

 • marij brand zegt:

  Dan gaan we voor Pinkie Pie omdat mn dochtertje helemaal dol is op My Little Pony en dol is op roze

 • Wat geweldig zeg! Ik doe mee voor mijn nichtje, zij is enorm dol van Pinkie Pie! Het is een echt meisje-meisje en helemaal verzot op roze!

 • Nancy van Heck zegt:

  Pinkie pie vindt mijn kind heel erg leuk want er wordt hier ook vaak naar Pinkie Pie op de tv gekeken.

 • Ohhh wat gaaf zeg! Ook hier in huis een grote My Little Pony fan! Jongste dochter Hannah (6) is bijna dagelijks met haar My Little Pony knuffels bezig. Al heel wat avonturen maakte ze met hen mee?. Haar favoriet is Fluttershy, omdat ze een zorgzame en kalme pony is. Vaak is ze ook een beetje verlegen bij anderen, iets wat onze dochter zelf ook is. Een beetje herkenbaar dus!

 • Joke Dezijn-Oosterling zegt:

  De favoriet van mijn dochter Aimy is Pinkie Pie, omdat deze zo lekker druk en vrolijk is en mooi roze. Inderdaad een mooi cadeau voor Sinterklaas, maar ook voor haar verjaardag, want op 17 november wordt mijn grote My Little Pony fan 7 jaar.

 • Anneliese de Waal zegt:

  Mijn dochtertje Sam vind Rainbow Dash helemaal geweldig.
  Ik doe graag voor haar mee, zou ze helemaal geweldig vinden πŸ™‚

  Groetjes Anneliese

 • Jolien Versluis zegt:

  Onze dreumes heeft een shirt van Pinkie Pie waar ze helemaal.blij van wordt. Als ze het plaatje ziet verschijnt er een grote lach op haar snoetje. Een exemplaar om echt mee te spelen zal ze denk ik erg leuk vinden.

 • janny kroezen zegt:

  Mijn nichtjes van 2 en 5 zijn gek op my little pony en vooral op rainbow dash omdat ze heel erg van de regenboog houden door alle kleurtjes die daarin zitten. Dus ik hoop zo dat ze winnen! ?

 • Tessel is gek van Rainbow Dash, regenbogen voor alles! πŸ˜€ En stiekem vind ik dat ook wel leuk haha!

 • Rainbow Dash is hier favoriet, eigenlijk alles met regenboogkleuren. Mijn dochtertje zou dit geweldig vindne!

 • Hier is Rainbow Dash toch ook favoriet. Ik denk door de kleuren, leuke variatie en regenboog is altijd mooi. Ik doe graag mee.

Reageren is niet mogelijk.