My Little Pony Stralende vriendjes | Winactie

My-Little-Pony-Stralende-vriendjes

Sinds wij naar de My Little Pony film zijn geweest is onze peuterdame echt helemaal weg van deze stralende vriendjes. Haar favorieten zijn dan ook Pinkie Pie en Rainbow Dash. En laten deze twee nu onderdeel zijn van een heel leuk speelset (die je overigens wel apart moet kopen). 

Pinkie Pie

Deze aardpony is de vrolijkheid zelve. Pinkie Pie houdt enorm van feestjes geven, is een tikkeltje hyperactief en altijd goedlachs. Daarnaast is ze ook nog eens roze, dus ik snap heel goed dat dit een van de favorieten van Fay is.

Rainbow Dash

Rainbow Dash is een hippe pegasus pony die echt snapt hoe belangrijk vriendschap is. Ze kan enorm hard vliegen, zo hard zelfs dat ze een sonic rainboom maakt. Met haar geweldig mooie kleurtjes is ze zeker een favoriet van onze peuter.

Stralende vriendjes

Deze stralende vriendjes kun je per stuk kopen. Ze zijn al erg leuk apart, want geef je ze een high-five dan knippert ze van geluk. Maar zet je ze samen neer, dan kunnen ze met elkaar high-fiven en gaan beide lijfjes van top tot teen gloeien.

Ik kan je zeggen.. onze dochter straalde bijna net zo hard toen ze de twee vriendinnetjes kreeg. En ze is er ook uren zoet mee want ze verzint er hele verhalen mee. Ze speelt de film half na en beleefd de wildste avonturen. Wel moet ik eerlijk zeggen dat ik niet weet of ik ze ook beide gekocht had mocht ik ze niet gekregen hebben. Ik vind ze toch aan de prijzige kant voor wat ze kunnen. Maar leuk zijn ze in ieder geval wel!

Winactie

Is jouw kind nou helemaal weg van deze stralende ponyvriendjes? Doe dan mee met deze winactie! Ik ga namelijk één iemand blij maken met zowel Rainbow Dash als Pinkie Pie. Heeft Sinterklaas meteen iets om in de zak te stoppen 😉

Hoe doe je mee?

Vertel welk karakter van My Little Pony de favoriet is van jouw kind en ook waarom.

Deze winactie loopt van 27 oktober t/m 17 november. De winnaar wordt via email/privé bericht op de hoogte gesteld. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Wil je de winactie liever niet afwachten? Dan kun je hem onder andere hier kopen:

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

37 reacties

 1. Channa op 27 oktober 2017 om 06:49

  Oh leuk, Fenna is gek op my little pony’s. En als ze ook nog eens licht geven dan gaan ze zeker weten mee naar bed, haha. Ze heeft overigens geen favoriet, speelt met verschillende.

 2. Kelly Aarts op 27 oktober 2017 om 06:57

  Rainbow Dash vinden ze hier thuis de leukste, omdat die het mooiste haar heeft! ?
  Duimen dus maar voor mijn meiden!

 3. Lisette op 27 oktober 2017 om 07:05

  Dit zou zo leuk zijn om voor mijn dochter te winnen. De laatste paar weken loopt speelt ze regelmatig met de twee oude little pony paarden die ik van een rommelmarkt had. Nooit naar omgekeken en nu pakt ze erbij. Ze neemt ze ook mee naar opa en oma als ze daar een dagje is. Een kast met speelgoed daar, maar deze neemt ze mee.
  De pony’s ze alleen wel wat vies en sneu en oud omdat er al met een ander kindje is mee gespeeld. Dus hoe leuk is het als ik haar kan verblijden met twee nieuwe voor eventueel Sinterklaas!!

 4. Patricia de crom op 27 oktober 2017 om 07:44

  Pinky pie want ze is altijd heel
  Vrolijk en zo is ons meisje ook

 5. Kimberly op 27 oktober 2017 om 07:52

  Wat tof Nicole! Evi is gek op fluttershy (de gele) en daarna op rainbow dash. Pinky Pie schreeuwt altijd zo zegt ze. Vorig jaar voor haar verjaardag moest alles in mlp thema maar volgens mij nu weer. Ze zou het dus supercool vinden zo’n rainbow dash. .

 6. Malou op 27 oktober 2017 om 10:05

  Toevallig zaten we gistermiddag nog op Netflix te kijken naar My Little Pony! Rainbow Dash is Nomi’s favoriet, en we doen graag mee! Nomi vindt alles met regenboogkleurtjes leuk, en dat komt dan weer door K3 haha!

 7. Anna op 27 oktober 2017 om 11:57

  Pinkie pie is hier favoriet omdat ze die zo schattig vind ?

  Facebook: An Na

 8. Marian B op 27 oktober 2017 om 12:42

  Mijn eigen favoriet was vroeger Applejack. Denk niet dat deze nog bestaat. Mijn dochtertje houdt erg van regenbogen en lichtblauw valt ons op, RAINBOW DASH is dus zeker haar favoriet. Al vind ik haar meer een Pinky Pie omdat ze veel lacht, altijd vrolijk is en soms ook wel wat hyperactief 😉

 9. Brenda op 27 oktober 2017 om 12:48

  Pinkie Pie omdat ze helemaal roze is en mijn meisje is dol op roze?

 10. Denise op 27 oktober 2017 om 13:18

  Rowa haar favoriet is Pinkie Pie, omdat ze haar heel lief vind en omdat ze roze is!

 11. Marieke op 27 oktober 2017 om 13:41

  Oh wat gaaf! Ik liet ze aan Giulia zien en ze griste meteen mijn telefoon uit mijn handen 😉 Wij doen dus graag mee aan de winactie 🙂

 12. marieke op 27 oktober 2017 om 14:05

  Wat stom, vergeet ik gewoon helemaal te vermelden welke ze het allerleukste vindt.
  Uiteraard Pinkie Pie.!! Waarom? Roze is mijn lievelings mama! Kreeg ik als antwoord 🙂

 13. Linda Raaijmakers op 27 oktober 2017 om 21:34

  Ons nichtje Tess is dol op Pinkie Pie omdat ze er een pyjama van heeft en deze natuurlijk roze is. Superleuk voor haar nu ze voor het eerst grote zus gaat worden 😀

 14. Claudia Diependaal op 28 oktober 2017 om 00:14

  Mijn kleindochter heeft alleen hier alleen roze spullen. Pinkie pie zegt ze steeds. Dus geen taart maar pies hihi. Ze zou er zo blij mee zijn. Mijn kleindochter mag niet op Facebook. Dus ik schrijf t hier omdat je het toch in n PB of mail krijgt. Ze zijn even oud va 21 oktober is zij 3 en heet Faye met E ?

 15. Lyn op 28 oktober 2017 om 22:04

  Fluttershy vindt mijn nichtje helemaal geweldig. Ik weet niet precies waarom 🙂

 16. Liesbeth op 29 oktober 2017 om 20:41

  Mijn eigen kind is nog te klein voor My little Pony maar mijn twee lieve nichtjes zijn dol op Pinkie Pie! Lekker roze, lekker zoet!

 17. Iris op 30 oktober 2017 om 09:16

  Oei, die zijn inderdaad wel vrij prijzig. Mijn dochter zou een gat in de lucht springen als ik dit zou winnen, want ze kijkt erg graag naar My Little Pony. Rainbow Dash is hier favoriet, net zo competatief als mijn kleine meid 😉 Lotte zelf is vooral gek op het stuntvliegen van Rainbow Dash

 18. Thomas Geurts op 30 oktober 2017 om 15:37

  Pinky Pie. Roze en hyper: net een Spiegel voor mijn dochter 😉

 19. Will op 30 oktober 2017 om 16:55

  Wat een schattige pony’s!
  Voor mijn kleindochter is de Little Pony Rainbow Dash echt de favoriet.
  Die is loyaal en dat is mijn kleindochter ook, vind ik. Vooral in de vriendschappen die ze heeft.
  Voor haar doe ik graag mee en zou het niet leuk zijn, als ze de Little pony stralende vriendjes , bij ons onder de Kerstboom vindt.
  Ik volg je op bloglovin en waag graag een kansje.

 20. Anna knapen op 31 oktober 2017 om 00:47

  Pinkie pie, omdat onze dochter dol is op alles wat rose is. Ze heeft zelf gekozen en ze koos inderdaad voor de rose pony..

 21. melissa op 31 oktober 2017 om 11:06

  Rainbow Dash is favoriet. ze weet nu ook al dat ze zo verkleed gaat met carnaval en aangezien ze met carnaval jarig is heeft ze zowel haar sinterklaasverlanglijst als verjaardagsverlanglijst klaarliggen met daarop op verschillende dingen van my little pony. ze vindt rainbow dash het leukste om de mooie flitsende kleuren maar ook omdat die zo grappig en lief is.

 22. Tamara op 31 oktober 2017 om 12:36

  Ik doe graag mee voor mijn nichtje. Ze heeft nog geen favoriet, want nog geen pony. Dit wordt dan vast haar nieuwe favoriet. Haar moeder speelde er zelf vroeger ook uren mee 🙂

 23. marij brand op 31 oktober 2017 om 13:42

  Dan gaan we voor Pinkie Pie omdat mn dochtertje helemaal dol is op My Little Pony en dol is op roze

 24. Maaike tH op 31 oktober 2017 om 15:19

  O wat leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje, ze is helemaal gek op Fluttershy…

 25. kelly v op 31 oktober 2017 om 17:40

  Wat geweldig zeg! Ik doe mee voor mijn nichtje, zij is enorm dol van Pinkie Pie! Het is een echt meisje-meisje en helemaal verzot op roze!

 26. Daan op 1 november 2017 om 21:24

  Dit is heel leuk. Rainbow Dash is de favoriet bij mijn nichtje!

 27. Nancy van Heck op 2 november 2017 om 22:07

  Pinkie pie vindt mijn kind heel erg leuk want er wordt hier ook vaak naar Pinkie Pie op de tv gekeken.

 28. Marja op 2 november 2017 om 22:21

  Pinkie pie. Vind onze dochter helemaal geweldig

 29. Marcia Kan op 2 november 2017 om 23:12

  Ohhh wat gaaf zeg! Ook hier in huis een grote My Little Pony fan! Jongste dochter Hannah (6) is bijna dagelijks met haar My Little Pony knuffels bezig. Al heel wat avonturen maakte ze met hen mee?. Haar favoriet is Fluttershy, omdat ze een zorgzame en kalme pony is. Vaak is ze ook een beetje verlegen bij anderen, iets wat onze dochter zelf ook is. Een beetje herkenbaar dus!

 30. Joke Dezijn-Oosterling op 5 november 2017 om 13:16

  De favoriet van mijn dochter Aimy is Pinkie Pie, omdat deze zo lekker druk en vrolijk is en mooi roze. Inderdaad een mooi cadeau voor Sinterklaas, maar ook voor haar verjaardag, want op 17 november wordt mijn grote My Little Pony fan 7 jaar.

 31. maaike op 6 november 2017 om 15:42

  Mijn dochter vind Rainbow Dash de leukste. Dat haar vindt ze fantastisch!

 32. Anneliese de Waal op 6 november 2017 om 18:11

  Mijn dochtertje Sam vind Rainbow Dash helemaal geweldig.
  Ik doe graag voor haar mee, zou ze helemaal geweldig vinden 🙂

  Groetjes Anneliese

 33. Jolien Versluis op 7 november 2017 om 08:07

  Onze dreumes heeft een shirt van Pinkie Pie waar ze helemaal.blij van wordt. Als ze het plaatje ziet verschijnt er een grote lach op haar snoetje. Een exemplaar om echt mee te spelen zal ze denk ik erg leuk vinden.

 34. janny kroezen op 7 november 2017 om 17:55

  Mijn nichtjes van 2 en 5 zijn gek op my little pony en vooral op rainbow dash omdat ze heel erg van de regenboog houden door alle kleurtjes die daarin zitten. Dus ik hoop zo dat ze winnen! ?

 35. Eve Allijn op 9 november 2017 om 15:09

  Tessel is gek van Rainbow Dash, regenbogen voor alles! 😀 En stiekem vind ik dat ook wel leuk haha!

 36. Evi Huys op 9 november 2017 om 15:16

  Rainbow Dash is hier favoriet, eigenlijk alles met regenboogkleuren. Mijn dochtertje zou dit geweldig vindne!

 37. Goele H op 9 november 2017 om 15:18

  Hier is Rainbow Dash toch ook favoriet. Ik denk door de kleuren, leuke variatie en regenboog is altijd mooi. Ik doe graag mee.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje