Switch: My Little Pony – Op avontuur in Hoefdorp aan Zee!

my little pony switch hoefdorp aan zee

Het spel ‘My Little Pony: op avontuur in Hoefdorp aan Zee is nu verkrijgbaar op Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc. De game lanceert deze zomer ook op Google Stadia met gratis next gen upgrades voor bestaande Xbox en PlayStation 4 bezitters later in 2022. Mijn dochter Fay (8 jaar) mocht dit spel uittesten en in deze blog vertelt ze samen met mij wat ze ervan vindt. Overigens heeft mijn zoontje van vijf het spel ook getest dus dat maakt de review van deze game nog completer.

My Little Pony: op avontuur in Hoefdorp aan Zee

Het is tijd voor een gloednieuw avontuur in de magische wereld van Equestria. Outright Games, de toonaangevende uitgever van gezinsvriendelijk interactief entertainment, heeft in samenwerking met Hasbro My Little Pony: Op Avontuur In Hoefdorp Aan Zee gelanceerd. Verken de betoverde wereld van Equestria met Sunny en haar vrienden in dit nieuwe avontuur vol vriendschap en magie.

Het is tijd om feest te vieren, want de voorbereidingen voor Equestria’s Maretime Bay Day Festival zijn in volle gang. Maar één pony is erop uit om het feest te bederven! Ga mee met de avontuurlijke Sunny, de vriendelijke Hitch, de creatieve Izzy, de moedige Zipp en de zelfverzekerde Pipp wanneer ze proberen de dag te redden en het beste festival ooit te organiseren!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Speel als Sunny en gebruik haar magische krachten om opdrachten en uitdagingen te voltooien met speciale vrij te spelen ponyvaardigheden om te vliegen, springen en schaatsen door de fantastische wereld van Equestria. Pas Sunny onderweg aan met nieuwe kleding en accessoires om ervoor te zorgen dat ze er op haar best uitziet voor de grote dag van Hoefdorp aan Zee! En daar houdt het plezier niet op! Nodig een vriend uit voor een multiplayer party met vijf minigames waarin beide spelers een modeshow kunnen opvoeren, konijntjes kunnen hoeden en nog veel meer. 

Het My Little Pony spel op de Switch (review)

Het spel heeft een PEGI 3 classificatie. Dat betekent dat de inhoud van het spel geschikt geacht wordt voor alle leeftijdsgroepen. Mijn advies is vanaf een jaar of vijf omdat ze dan ook snappen hoe het spel gaat en wat je allemaal moet doen. Het spel is overigens wel gewoon in het Nederlands dus dat maakt het makkelijker. Onze dochter van acht was in ieder geval erg enthousiast over het spelen van dit spel. Alhoewel ze de leeftijd van My Little Pony een beetje voorbij lijkt te zijn, vond ze dit spel wel weer erg leuk. Je gaat namelijk op missie met Sunny en moet daarvoor allerlei opdrachten voltooien.

De missie zelf heeft ze in ongeveer drie uur voltooid. Echter de mini-games die in het spel zitten gaan vaak om snelheid en tijd en dat maakt dat ze nog flink moet oefenen voordat ze het hoogste niveau heeft gehaald. Daardoor kan ze het eigenlijk blijven spelen. Wat ook leuk is, is dat ze samen met een vriendinnetje de mini-games kan spelen. Ze is dan echt fanatiek en wil graag winnen.

Onze zoon van vijf houdt meer van auto’s en dino’s dan van pony’s, maar ook hij wil dit spel graag spelen. Hij kijkt mee als zijn zus speelt zodat hij weet wat hij moet doen. En wanneer hij zelf speelt gaat dat in opperste concentratie. Wel moet ik hem af en toe helpen met sommige spelletjes omdat hij qua motoriek het nog niet helemaal doorheeft. Maar dat maakt het voor hem niet minder leuk gelukkig.

Wij vinden dit spel dus zeker een aanrader. De kinderen hebben er veel speelplezier aan en eigenlijk kan het dus blijvend gespeeld worden, ook als de missie al voltooid is.

Lees ook: De leukste Paw Patrol spellen voor de spelcomputer

1 reactie op “Switch: My Little Pony – Op avontuur in Hoefdorp aan Zee!

Reageren is niet mogelijk.