My Little Pony voorprémiere & lichtjesroute rijden

IMG_2151

Zoals de titel al doet vermoeden mocht ik afgelopen weekend samen met mijn dochter Fay naar de voorprémiere van My Little Pony, de film. Deze was in Eindhoven bij VUE cinemas. Hartstikke leuk natuurlijk, helemaal omdat mijn blogvriendinnetjes Charlotte, Janske en Geertje er ook heen gingen met hun kinderen. 

Lichtjesroute

We zijn het weekend echter gestart met de lichtjesroute in Eindhoven. Vorig jaar reden we hem met de fiets, maar dat ging nu natuurlijk niet in verband met Milo. Dus dit keer reden we hem met de auto. Op zich heeft dat ook wel iets, je zit lekker warm en het gaat wat sneller. Maar aan de andere kant ben je ook zo overal voorbij, kun je niet op je gemak even een foto maken en Fay zag het niet altijd even goed.

Zaterdag – nieuw bureau

Op zaterdag heb ik maar weinig gevlogd. Ik was vooral druk met het afwerken van mijn to do lijstje en daar stond nogal een hoop op. Wel haalde Bart mijn nieuwe bureau op bij Jysk en wat ben ik daar blij mee!

My Little Pony, de film

Op zondag was het dan eindelijk zover. Fay telde de ‘nachtjes slapen’ al een aantal dagen af en keek hier enorm naar uit. De kleurrijke eenhoorns zijn dan ook geweldig om naar te kijken natuurlijk. Het was ook marathon in de stad dus op weg naar de bioscoop werden we al twee keer op de foto gezet, kregen we dingen om te proeven en een gele ballon!

Eenmaal bij de bioscoop begon het MLP feestje. Eerst op de foto met de Little Pony’s en daarna over en stijlvolle “rode” loper naar de rest van de activiteiten. Fay kreeg nog glitter schmink op haar gezicht (wat erg vervelend was om eraf te halen overigens haha) en een gaaf haarbandje. Wat zag ze er mooi uit.. helemaal blij was ze ermee!

Ook mocht ze een armbandje maken en kon je ook nog kleuren en spelletjes spelen. Een armbandje maken wilde ze wel maar niet te lang want “straks missen we de film mama”. Toen ze omriepen dat je de zaal in mocht kon Fay ook niet meer wachten. Toch gingen we eerst nog even plassen want 99 minuten is een lange zit voor een driejarige.

Al snel installeerden we ons in de zaal en heel fijn, we zaten met alle vriendinnen in dezelfde rij naast elkaar!

De film zelf begon al best spannend, maar er zaten ook veel grapjes in en hele leuke stukken. Als je om je heen keek zag je ook alleen maar vrolijke snoetjes en hoorde je af en toe een kind iets roepen tegen een van de pony’s. Van te voren was ik erg benieuwd naar hoe onze peuter de film zou vinden. De film is tenslotte eigenlijk vanaf 5 jaar en zij wordt over een paar maanden pas vier. Maar de tijd vloog voorbij en voor we het wisten was de film alweer afgelopen en zag ik een beteuterd snoetje naast me omdat ze het liefst nóg langer naar haar nieuwe helden had willen kijken.

De weekend vlog

Vind je het leuk om, naast erover te lezen, ook nog te kijken naar ons weekend? Bekijk dan snel het filmpje hieronder. Hij duurt nog geen 10 minuten en is weer erg leuk, al zeg ik het zelf 😉

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

5 reacties

 1. Janske op 10 oktober 2017 om 09:23

  Wat hebben ze genoten he, die dametjes! En wij natuurlijk ook! Bedankt voor de gezelligheid!

 2. Nathalie - Volgmama op 10 oktober 2017 om 10:52

  Wat een leuk filmpje. Bijzonder zo die lichtjesroute. Wij gaan morgen naar de film, ben erg benieuwd en we hebben er veel zin in.

 3. Joanne op 10 oktober 2017 om 11:10

  Ohh hoe leuk is dit! Zou ik vroeger ook geweldig gevonden hebben – misschien nu stiekem nog steeds een beetje 😉

 4. Sylvia op 10 oktober 2017 om 11:51

  Ahhh dit is toch te cute?♥ Mijn dochter hield vroeger ook zo van My little pony, en toen was er nog geen film waar we naar toe konden gaan..

 5. Kimberly op 10 oktober 2017 om 15:51

  Ziet er leuk uit! Wij gaan ook binnenkort naar My Little Pony, Evi kijkt er zo ontzettend naar uit. Heel tof lijkt de film ons. En, ik stem voor het bordaux oid kleed ?

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje