My Little Pony birthday party! (+ winactie)

Wanneer je dochter helemaal weg is van My Little Pony dan is het extra leuk om haar verjaardag te vieren in dit thema. Aangezien zij nog geen kinderfeestje krijgt besloot ik dus om haar grote mensen feest in dit thema te hullen. Ik heb het wel wat klein gehouden, omdat er ook niet super veel mensen zouden komen. Maar je kunt het zo gek mogelijk maken als je zelf wilt. Vandaag laat ik zien hoe wij het hebben aangepakt. 

Versieringen

Al een paar maanden geleden bestelde ik wat versieringen via AliExpress. Een vlaggenlijn, een tafellaken, servetten, bordjes, bekers en popcornbakjes. Allemaal van My Little Pony. Daarnaast wilde ik ook nog wat ballonnen met helium vullen om zo het plafond te bedekken. Ik koos de kleuren roze, paars en lichtblauw omdat dit de voornaamste kleuren zijn van de vrolijke eenhoorn vriendjes.

Ook wilde ik een slinger met de tekst “hoera Fay is 4 jaar”, maar dan wel in diezelfde kleuren. Gelukkig voor mij hoefde ik hier niet naar te zoeken, maar bedacht ik me dat ik dit vast wel op Slingershop.nl kon maken. Op deze leuke site kun je onder andere zelf je persoonlijke slinger maken, maar je vindt er bijvoorbeeld ook vlaggetjes, ballonnen, confetti shooters en nog veel meer.

Bol AlgemeenBol Algemeen

De taarten

Natuurlijk is een feestje niets zonder taart. En wij hadden er zelfs twee! Eentje zelfgemaakt en de andere is gemaakt door Taarten van Brenda. Daarnaast had ze ook nog zes cupcakes erbij gemaakt.. Vinden de kinderen lekker. Maar ook deze taarten bleven natuurlijk in het thema. Brenda maakte een mooie hoge dripcake met als vulling chocolade mousse en oreokoekjes. En ik maakte samen met Fay een regenboogkwarktaart.

De regenboogkwarktaart was als eerste op, maar ook de dripcake ging op tot de laatste kruimel. Wat was dat lekker zeg. En Fay was sowieso helemaal weg van de snoepjes die erop zaten haha.

Eenhoorn birthday party outfit

Bij een My Little Pony birthday party hoort natuurlijk ook een eenhoorn party outfit. In eerste instantie zou ze een ander verjaardag outfit aantrekken, maar toen we een prachtig setje van Souza for kids ontvingen viel de keus natuurlijk daarop. Want wat is een eenhoorn feestje zonder de jarige job in een eenhoorn outfit.

We ontvingen een setje met daarin:

 • De Barbara jurk
 • Ketting + armband Angel (eenhoorn)
 • Tiara eenhoorn bloemen-blaadjes
 • Haarclip Laura
 • Haarclip Tess
 • Haarclip eenhoorn Angel

Op deze site kun je alle items bekijken en zien wat ze nog meer hebben (heel veel!). Fay heeft de haarclipjes niet gedragen omdat ze de tiara al op deed, maar ze komen vast een andere keer van pas.

Ze zag er echt prachtig uit en voelde zich de hele dag een prinses. Of wacht.. geen prinses, maar een eenhoorn 😉 Mocht je graag wat meer beelden van dit leuke feestje willen zien kijk dan ook even onderstaand filmpje!

Winactie slingershop.nl

Op social media kreeg ik al veel reacties op onze leuke verjaardagsslinger van Slingershop. Deze hebben wij gekregen van hen, maar het allerleukste is dat ik ook twee slingers mag weggeven. Je mag deze helemaal zelf ontwerpen op hun site dus kunt zelf kiezen welke tekst, kleuren en symbolen je wilt. Leuk voor een verjaardag, maar bijvoorbeeld ook voor een babyshower, communie of geboorte.

Wat moet je doen om kans te maken op een eigen gepersonaliseerde slinger?

Laat hieronder in een reactie weten waarvoor je de slinger zou willen gebruiken. 

That’s it! Meer hoef je niet te doen. Al zou ik het wel leuk vinden als je me ook gaat volgen op Facebook of Instagram (mocht je dat nog niet doen).

Op 14 maart om 12uur trekt Fay twee lootjes en maken we LIVE de winnaars bekend op Facebook!

17 reacties op “My Little Pony birthday party! (+ winactie)

 • Wij gaan verhuizen, dus het zou een leuke aankleding zijn voor de kamer van mijn dochter.

 • Graag doe ik mee.
  Deze slingers zou ik graag gebruiken op de verjaardag van mijn kleindochter in april.
  Dan wordt zij 4 jaar.
  Ik heb geen Social Media ( privéredenen), maar heb geliked en geloved op Bloglovin.
  Hopelijk is dat ook voldoende om mee te mogen loten.

 • Suzanne Alting - van Dijk zegt:

  Wat een leuke actie! Ik zou dolgraag een slinger willen winnen voor mijn zoontje die begin april 4 jaar wordt ?

 • Wat een geweldig feestje!
  Voor de verjaardag van mijn dochter zou de slinger net te laat komen maar in Juni wordt Hugo 1, dus dan zouden wij graag een mooie slinger van de slingershop ophangen ?

 • Gefeliciteerd met je dochter!
  Oei dat wordt lastig kiezen! Verjaardagen, huwelijksjubileum,…. gelukkig kan ik nog even nadenken :).

 • Lijkt me heel leuk voor de verjaardagen van mn dochtertjes die op 1 dag na tegelijk jarig zijn (29 en 30 juni). Misschien leuk een mooie slingers voor hun samen! ??

 • Klinkt als een enorm geslaagd feestje! En wat een gave taart zeg.
  Van de week al gezegd, maar Fay je zag er schitterend uit.

  Ik doe graag mee met je winactie. Ik zou een slinger laten maken voor Giulia’s 4de verjaardag.

 • Dat was vast een heel leuk feestje! Een mooie slinger voor mijn zoontjes verjaardag dat lijkt me wel wat, dus ik doe graag een poging.

 • Claudia Diependaal zegt:

  Alsnog gefeliciteerd met Fay! Wauw ik doe heel erg graag mee. Waarvoor weet ik nog niet echt. Mijn zusje krijgt op haar 40e jaar haar 1e kindje mss wel daarvoor. Of boor mijn kleindochter of of of….

 • Wat leuk! Ik zou de slinger graag willen gebruiken voor de verjaardag van mijn zoon 🙂

 • O, ik dacht dat ik al gereageerd had voor deze winactie. Dan nu snel nog maar doen. Mijn peuter wordt volgende maand 3. Zou leuk zijn om een persoonlijke slinger op te hangen!

 • Ik denk dat ik hem cadeau doe aan mijn schoonzus; ons nichtje is pas geboren maar een cadeautje voor alvast de verjaardag zou natuurlijk erg leuk zijn

Reageren is niet mogelijk.