My happy list #1

Ik vond dat het wel tijd werd voor een lijstje met dingetjes die mij gelukkig maken. Ik doe natuurlijk mee met de Happy Challenge van Kelly, Marieke en Lisanne en daar past dit eigenlijk wel bij. Wil je dus weten wat mij op dit moment zo gelukkig maakt?

* De strakke blauwe lucht en de zon die over de weilanden bij ons naar binnen schijnt! ** Het konijn wat steeds vaker komt knuffelen, hij voelt waarschijnlijk mijn behoefte daaraan! ** De hond die me half huilend komt begroeten omdat hij zo blij is me te zien ** De bewegingen in mijn buik van ons meisje ** Mijn moeder en de band die hechter en hechter wordt al dacht ik dat het niet meer kon! ** Mijn ouders die echt een super band hebben met mijn man ** Dat mijn schoonzusje weer helemaal happy is ** De hond die zichzelf heerlijk kan vermaken met loeren naar buiten en zijn vele speeltjes ** Dat deze niet-creatieveling toch iets creatiefs van haar Project Life kan maken ** Het feit dat morgen eindelijk de babyspulletjes komen!! ** Mede-blogster Tamara is zondagochtend bevallen van een gezonde dochter Zoë, gefeliciteerd!! ** Mijn lieve man die me lekker in bed laat liggen en zorgt voor het huishouden ** Mijn beste vriendin die ook zwanger is en waar het erg goed mee gaat! ** De BSB gisteren zijn bij GTST (normaal kijk ik dat nooit, maar speciaal voor hen wel hihi) ** De vele bezoekers die ik elke dag weer krijg ** Dat ik in iets meer dan 4 maanden alweer bijna 10.000 bezoekers heb gehad!! Dank jullie wel allemaal! *

Er is nog véél meer waar ik blij van word op dit moment, maar dat bewaar ik voor de volgende keer!

Waar word jij blij van?
images (3)

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

9 reacties

 1. Sas op 28 januari 2014 om 10:12

  Wat een super fijne lijst om te lezen 🙂
  Gaat het goed met de zwangerschap?

 2. jennn op 28 januari 2014 om 10:25

  Wat een heerlijk lijstje! Bijzonder he, dat dieren zoiets aan lijken te voelen.

 3. Martin van den Broek op 28 januari 2014 om 10:29

  Hoi Nicole. Ik kan in mijn situatie niet zo’n prachtige lijst maken. Ik vind het moeilijk om al dat geluk te lezen. Maar ze zit het leven nu eenmaal in elkaar. Ik schrijf dit berichtje om jou uit grond van mijn hart en met heel mijn hart je heel veel geluk te wensen! Ik gun het je 200%. Ik zal mijn geluk op andere gebieden moeten gaan zoeken maar met oprechte positiviteit ga ik de wereld in. Nicole GENIET!!

 4. manoukmak op 28 januari 2014 om 20:29

  altijd leuk om deze lijstjes te lezen! 🙂 Ik word ook blij als m’n konijn komt knuffelen, hihi!

 5. manoukmak op 28 januari 2014 om 20:30

  Altijd leuk om deze lijstjes te lezen! Ik word ook altijd blij als m’n konijn komt knuffelen, hihi!

 6. twinkelbella op 28 januari 2014 om 20:41

  Erg leuk lijstje om te lezen! Ik heb gister ook gtst gekeken om dezelfde reden haha 🙂

 7. Tamara op 28 januari 2014 om 22:49

  Mooi lijstje.. thanks lieve schat!! X

 8. Quote #2 | Baby eagle in the make! op 29 januari 2014 om 08:51

  […] tegenzat dan zat alles tegen. Nu kan ik enorm genieten van de kleine dingetjes (zie mijn blogje van gisteren!) en dat maakt me zo […]

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje