My happy list #1

Ik vond dat het wel tijd werd voor een lijstje met dingetjes die mij gelukkig maken. Ik doe natuurlijk mee met de Happy Challenge van Kelly, Marieke en Lisanne en daar past dit eigenlijk wel bij. Wil je dus weten wat mij op dit moment zo gelukkig maakt?

* De strakke blauwe lucht en de zon die over de weilanden bij ons naar binnen schijnt! ** Het konijn wat steeds vaker komt knuffelen, hij voelt waarschijnlijk mijn behoefte daaraan! ** De hond die me half huilend komt begroeten omdat hij zo blij is me te zien ** De bewegingen in mijn buik van ons meisje ** Mijn moeder en de band die hechter en hechter wordt al dacht ik dat het niet meer kon! ** Mijn ouders die echt een super band hebben met mijn man ** Dat mijn schoonzusje weer helemaal happy is ** De hond die zichzelf heerlijk kan vermaken met loeren naar buiten en zijn vele speeltjes ** Dat deze niet-creatieveling toch iets creatiefs van haar Project Life kan maken ** Het feit dat morgen eindelijk de babyspulletjes komen!! ** Mede-blogster Tamara is zondagochtend bevallen van een gezonde dochter Zoë, gefeliciteerd!! ** Mijn lieve man die me lekker in bed laat liggen en zorgt voor het huishouden ** Mijn beste vriendin die ook zwanger is en waar het erg goed mee gaat! ** De BSB gisteren zijn bij GTST (normaal kijk ik dat nooit, maar speciaal voor hen wel hihi) ** De vele bezoekers die ik elke dag weer krijg ** Dat ik in iets meer dan 4 maanden alweer bijna 10.000 bezoekers heb gehad!! Dank jullie wel allemaal! *

Er is nog véél meer waar ik blij van word op dit moment, maar dat bewaar ik voor de volgende keer!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Waar word jij blij van?
images (3)

9 reacties op “My happy list #1

Reageren is niet mogelijk.