Morgen ga ik écht…

morgen-ga-ik-echt

Ik liet me inspireren door Marieke voor dit blogje..

 • Meer water drinken
 • Dat spannende boek uitlezen
 • Meer foto’s maken voor Instagram
 • Koken..
 • Mijn kledingkast opruimen
 • Een flinke wandeling maken
 • Gezond ontbijten
 • Stoppen met frisdrank drinken
 • Het gastblogje voor Mamaliefde afschrijven
 • Een gezichtsmaskertje opdoen
 • Vroeger opstaan zodat ik lekker even me-time heb
 • Boodschappen doen voor mijn verjaardag

Zucht, ik weet nu al dat meer dan de helft van dit lijstje niet gaat gebeuren. Hebben jullie dat ook wel eens? Dat je flink wat voornemens hebt maar deze telkens weer vooruit schuift?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

11 reacties

 1. Marion op 15 april 2015 om 07:27

  Hihihi. Sorry, dat is natuurlijk omdat het zo herkenbaar is. Ik schuif het opruimen van de rommelkamer al maaaaaaanden (lees jaren) voor me uit. Nu komt het er weer niet van, want nu is de tuin aan de beurt. Stoppen met frisdrank drinken. Dat is nummer 1 toch? Kan je vandaag mee beginnen. En dan kies je er nog een nummer twee bij. Niet alles hoeft tegelijk, anders voelt het weer als een opgave. Het moet je energie opleveren! Succes!

 2. Tamara op 15 april 2015 om 08:39

  Jaaa heel herkenbaar! Ik zit al dagen tegen de enorm volle wasmand met schone was aan te kijken die ik vandaag echt echt echt!!!!! zou opvouwen. Maar betrap mezelf er net op dat ik hem al een stukje aan de kant schoof! Oeps

 3. Saar op 15 april 2015 om 09:03

  Oh god ja, wat is dat herkenbaar zeg! Ik maak ook lijstjes. Ik denk ook dit en dat ga ik doen. En uiteindelijk eindig ik gewoon in de zetel met een boek. Maar dat moet ook kunnen 😀

 4. Anita op 15 april 2015 om 09:26

  Zooo herkenbaar en veel voornemens worden idd dan ook echt niet uitgevoerd! Maar lijstjes maken is oh zo fijn!

 5. Eline op 15 april 2015 om 11:32

  Jep heel herkenbaar! Er lijkt gewoon ALTIJD iets tussen te komen..

 6. Jenn op 15 april 2015 om 16:04

  Ja, that’s me!

 7. Xaviera op 15 april 2015 om 17:43

  Heel erg herkenbaar! En dan vooral ’s avonds in bed bedenken wat je de volgende dag allemaal zal gaan verbeteren. Of op zondag, om de nieuwe week bomvol verbeteringen te beginnen. 😉

 8. Olyslaegers Marijke op 15 april 2015 om 21:47

  inderdaad morgen start ik mijn eigen blog!!! morgen blijft morgen!

 9. Wanda op 16 april 2015 om 22:27

  Eigenlijk continu…

 10. Cindy op 18 april 2015 om 21:53

  Dat boek uitlezen.. Twee weken geleden aan begonnen en ik kom er niet meer aan toe. Dan maar dinsdag in de zon verder lezen..

 11. marjon op 25 april 2015 om 10:28

  Wat herkenbaar. Ik denk dat het ook vaak.. morgen ga ik echt… Hoe is het uiteindelijk gegaan? Gelukt met je ‘doelen’ ?

Laat een reactie achter





© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje