Morgen ga ik écht…

Ik liet me inspireren door Marieke voor dit blogje..

 • Meer water drinken
 • Dat spannende boek uitlezen
 • Meer foto’s maken voor Instagram
 • Koken..
 • Mijn kledingkast opruimen
 • Een flinke wandeling maken
 • Gezond ontbijten
 • Stoppen met frisdrank drinken
 • Het gastblogje voor Mamaliefde afschrijven
 • Een gezichtsmaskertje opdoen
 • Vroeger opstaan zodat ik lekker even me-time heb
 • Boodschappen doen voor mijn verjaardag

Zucht, ik weet nu al dat meer dan de helft van dit lijstje niet gaat gebeuren. Hebben jullie dat ook wel eens? Dat je flink wat voornemens hebt maar deze telkens weer vooruit schuift?

11 reacties op “Morgen ga ik écht…

 • Hihihi. Sorry, dat is natuurlijk omdat het zo herkenbaar is. Ik schuif het opruimen van de rommelkamer al maaaaaaanden (lees jaren) voor me uit. Nu komt het er weer niet van, want nu is de tuin aan de beurt. Stoppen met frisdrank drinken. Dat is nummer 1 toch? Kan je vandaag mee beginnen. En dan kies je er nog een nummer twee bij. Niet alles hoeft tegelijk, anders voelt het weer als een opgave. Het moet je energie opleveren! Succes!

 • Jaaa heel herkenbaar! Ik zit al dagen tegen de enorm volle wasmand met schone was aan te kijken die ik vandaag echt echt echt!!!!! zou opvouwen. Maar betrap mezelf er net op dat ik hem al een stukje aan de kant schoof! Oeps

 • Oh god ja, wat is dat herkenbaar zeg! Ik maak ook lijstjes. Ik denk ook dit en dat ga ik doen. En uiteindelijk eindig ik gewoon in de zetel met een boek. Maar dat moet ook kunnen 😀

 • Heel erg herkenbaar! En dan vooral ’s avonds in bed bedenken wat je de volgende dag allemaal zal gaan verbeteren. Of op zondag, om de nieuwe week bomvol verbeteringen te beginnen. 😉

 • Dat boek uitlezen.. Twee weken geleden aan begonnen en ik kom er niet meer aan toe. Dan maar dinsdag in de zon verder lezen..

 • Wat herkenbaar. Ik denk dat het ook vaak.. morgen ga ik echt… Hoe is het uiteindelijk gegaan? Gelukt met je ‘doelen’ ?

Reageren is niet mogelijk.