Mooie lente dag

Wat heb ik genoten. Hebben jullie ook zo genoten als ik? Serieus, vooral gisteren was echt een zwaar relaxte dag. Heerlijk zonnig en ik heb vrijwel niets gedaan. Ja je leest het goed, vrijwel niets! Niks nakkes nada!! Gewoon heerlijk in de achtertuin van mijn ouders gelegen op een badlaken op het gras. Beetje gespeeld met de honden, met mijn dochtertje.. Glas Radler erbij, boekje in mijn hand en genieten..

Puur genieten. 

Van de zonnestralen op mijn huid (ja ingesmeerd), van het vele lachen van Fay, het rollebollen in het gras van de honden, van de kippen die rondscharrelen, muziek, worstenbroodjes, bloemetjes en veel veel meer.. IMG_4449Bloemetjes geplukt door Fay samen met oma, speciaal voor mij… <3
IMG_4451Bonito, de oudste hond van mijn ouders, was amper bij me weg te slaan.. Ligt ook wel lekker zo op een badlaken!
IMG_4456Lekker visjes kijken samen met oma, dat vindt ze toch zo leuk!
IMG_4458En dan de kippetjes, grote fan is ze daarvan! Als je haar zoekt dan weet je waar je eerst moet kijken, bij de kippenren. Hier mag ze de kip aaien van opa. Spannend vond ze het wel, maar er kon zelfs een kus vanaf!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Het mooie is gewoon dat Fay de hele dag niet geslapen heeft. Ze wilde niet en ze oogde ook niet moe. Dus we hebben haar gewoon lekker gelaten en wat een pret heeft ze gehad! Het zorgde er thuis voor dat ze als een blok in slaap viel uiteindelijk, dus dat was ook handig voor ons.

De avond heb ik lekker gebruikt om wat blogjes te schrijven en daarna lekker op de bank (samen met de hondjes) een film zitten kijken. In time. Ik had hem al gezien, maar vond hem goed genoeg om nog eens te bekijken!

Ja, de zondag was oprecht een mooie lente dag!

7 reacties op “Mooie lente dag

Reageren is niet mogelijk.