Mooie lente dag

IMG_4448

Wat heb ik genoten. Hebben jullie ook zo genoten als ik? Serieus, vooral gisteren was echt een zwaar relaxte dag. Heerlijk zonnig en ik heb vrijwel niets gedaan. Ja je leest het goed, vrijwel niets! Niks nakkes nada!! Gewoon heerlijk in de achtertuin van mijn ouders gelegen op een badlaken op het gras. Beetje gespeeld met de honden, met mijn dochtertje.. Glas Radler erbij, boekje in mijn hand en genieten..

Puur genieten. 

Van de zonnestralen op mijn huid (ja ingesmeerd), van het vele lachen van Fay, het rollebollen in het gras van de honden, van de kippen die rondscharrelen, muziek, worstenbroodjes, bloemetjes en veel veel meer.. IMG_4449Bloemetjes geplukt door Fay samen met oma, speciaal voor mij… <3
IMG_4451Bonito, de oudste hond van mijn ouders, was amper bij me weg te slaan.. Ligt ook wel lekker zo op een badlaken!
IMG_4456Lekker visjes kijken samen met oma, dat vindt ze toch zo leuk!
IMG_4458En dan de kippetjes, grote fan is ze daarvan! Als je haar zoekt dan weet je waar je eerst moet kijken, bij de kippenren. Hier mag ze de kip aaien van opa. Spannend vond ze het wel, maar er kon zelfs een kus vanaf!

Het mooie is gewoon dat Fay de hele dag niet geslapen heeft. Ze wilde niet en ze oogde ook niet moe. Dus we hebben haar gewoon lekker gelaten en wat een pret heeft ze gehad! Het zorgde er thuis voor dat ze als een blok in slaap viel uiteindelijk, dus dat was ook handig voor ons.

De avond heb ik lekker gebruikt om wat blogjes te schrijven en daarna lekker op de bank (samen met de hondjes) een film zitten kijken. In time. Ik had hem al gezien, maar vond hem goed genoeg om nog eens te bekijken!

Ja, de zondag was oprecht een mooie lente dag!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

7 reacties

 1. Jess op 13 april 2015 om 08:52

  Ik word ook zo blij van de lente. Kan me echt verheugen op al de mooie dagen die hopelijk nog gaan komen.

 2. Marion op 13 april 2015 om 09:02

  Wat een heerlijk artikel! Die foto’s brengen een heerlijke lentelach op mijn gezicht! Vooral die bovenste foto kan ik me helemaal in vinden!

 3. Anita op 13 april 2015 om 09:08

  Heerlijk! Ja het was gisteren ook echt prachtig weer, fijn zo’n niks dag. Hadden wij gisteren ook 🙂

 4. Eline op 13 april 2015 om 10:22

  Heerlijke dag zeg!! Ik houd ook van die witte kleine bloemetjes 🙂 Heb er heel wat kransen van gemaakt vroeger!

 5. Jenn op 13 april 2015 om 15:37

  Wat een heerlijke dag!

 6. Sas op 14 april 2015 om 11:10

  Dit klinkt als een hele fijne dag!

 7. Xaviera op 14 april 2015 om 12:24

  Wat een leuke foto’s allemaal! Het was zondag inderdaad een prachtige dag. 🙂

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje