Monochroom trend: kerstkaarten & labels

houten-kerstkaart-oh-deer

Heb ik het gisteren nog over Sinterklaas staat er vandaag een artikel over de kerst online. Lekker dubbel, maar over iets meer dan een maand is het alweer kerst dus op zich niets vreemds aan! De reden dat ik nu al over kerstkaarten begin is omdat wanneer je echt een originele kaart wilt, je er snel bij moet zijn. Natuurlijk zijn er genoeg mensen die gewoon bij de Action of Kruidvat kaarten halen en daar is niets mis mee. Maar wil je wat anders dan kun je maar beter nu al gaan zoeken. 

Houten kerstkaarten

In mijn zoektocht naar een afbeelding van een bepaald boek kwam ik in de beeldbank terecht van een persbureau. Daar zag ik opeens een wel hele leuke afbeelding. Ik dacht eerst dat het gewoon een afbeelding was, maar het bleek een houten kerstkaart te zijn! houten-kerstkaart-oh-deerDeze kerstkaart is van Zoedt, een hele leuke webshop waar je niet alleen kaarten kunt krijgen, maar ook muurstickers, kussens en meer.. Naast deze gave kerstkaart hebben ze ook andere houten kaarten. Echt een aanrader om eens een kijkje te nemen want je hoeft ze natuurlijk niet perse als kaart te gebruiken. Je kunt ze bijvoorbeeld ook gewoon ergens als decoratie neerzetten, staat super leuk. Vooral de “time to drink champagne and blow bubbles” is er eentje die je het hele jaar zou kunnen neerzetten… Ze hebben de kerstkaarten overigens ook gewoon in een papieren versie, voor het geval je dat fijner vindt!zoedt houten kerstkaarten

De houten kerstkaarten zijn €4,50 per stuk, de papieren kaarten €1,95 of je koopt een voordeelpakket van €8,95 (7 stuks).

Kerstlabels

Toen ik eenmaal op de webshop van Zoedt aan het rondkijken was vond ik ook hele leuke kerstlabels, speciaal voor op of aan de cadeautjes. Dat geeft een cadeau net wat extra’s. Sommige van die labels zijn dezelfde als de kerstkaarten, wat wel erg leuk is. kerstlabels zoedtDe labels zijn per 6 te koop in de webshop en kosten €4,50. Er zitten dan ook de zwart/witte draadjes bij!

Zoals ik al zei, enorm leuk en vooral origineel! Wil je nu nóg origineler zijn, dan kun je natuurlijk altijd nog zelf je kerstkaarten maken.

 

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

5 reacties

 1. Jeanine op 12 november 2015 om 17:49

  Wat een leuke kaarten en labels zeg. Wordt er vrolijk van! Ik hou van die trend. Ze zijn wel een beetje prijzig maar zo’n houten kaart gooi je denk ik niet zomaar weg, misschien leuk voor bij de kerstboom.

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 12 november 2015 om 17:51

   Ja ik zou zelf zo’n kaartje ook bijv alleen maar naar mijn ouders sturen of een beste vriendin.. En inderdaad je bewaart hem wel sneller!

 2. Aukje op 12 november 2015 om 19:42

  Wat een mooie kaarten. Die houten vind ik ook wat prijzig. En die labels zijn ook al zo mooi. 🙂

 3. Vandaagismooi.nl op 12 november 2015 om 20:39

  Wat een geweldige kaarten!! Vooral die merry everything en happy always.. geweldig 😀

 4. Mama van Vesper op 13 november 2015 om 14:59

  erg mooi zeg!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje