Mommy and me make-over | de onthulling

Aan het kerstdiner in een uitgelubberde zwangerschapsbroek of te grote verwassen jurk? Echt niet! Mijn blogvriendinnen Monique en Charlotte zorgen ervoor dat ik er dit jaar tiptop uit zie met kerst..

Zwangerschapskilo’s…

Charlotte, Monique en ik hebben een aantal dingen gemeen. Zo hebben we allemaal een (oudste) dochter van ongeveer dezelfde leeftijd en zijn we allemaal nog niet zo heel lang geleden voor de tweede keer moeder geworden. Na die laatste zwangerschap zijn we dan ook alledrie weer keihard aan de slag gegaan om die zwangerschapskilo’s (en meer?!) er weer af te krijgen.

Uit de comfortzone

Maar ja, als die kilo’s er dan weer af zijn blijft er vaak niet veel meer over in de kast om aan te trekken. Je bh’s passen niet meer en die zwangerschapskleding kan ook echt niet meer (hoe lekker het ook zit). Dus tijd voor actie. Om er met de kerstdagen weer goed uit te zien werd het tijd om te shoppen. Aangezien we zelf altijd voor dezelfde ‘veilige’ combinaties kiezen, leek het ons leuk om uit onze comfortzone te stappen en voor elkaar te gaan shoppen.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Mommy and me make-over

Dus we zijn samen op pad geweest en hebben voor elkaar al een aantal dingen uitgekozen. Maar we zijn er nog niet! De komende maandagen houden we je op de hoogte van onze make-over en alles daar omheen. Denk aan nieuwe lingerie, feestelijke kleding, mooie make-up en ook onze (oudste) meiden worden niet vergeten!

Benieuwd naar onze mommy and me make-over? Houd dan de komende maandagen alle drie onze blogs goed in de gaten. Wordt vervolgd….

 

9 reacties op “Mommy and me make-over | de onthulling

Reageren is niet mogelijk.