Mommy and me make-over | Het eindresultaat!

Eindelijk is het zover. De onthulling van onze feestelijke outfits! In de afgelopen weken hebben we jullie meegenomen in het Mommy and me make-over proces. En zagen jullie onder andere al onze lingerie voorbij komen en de outfits van de kinderen. Vandaag showen we jullie dan eindelijk de outfits die we voor elkaar hebben uitgekozen.

Moeilijkste onderdeel

Leek het uitzoeken van de lingerie al moeilijk, deze stap was nog pittiger dan gedacht. Want zoek maar eens een kerst outfit uit voor een ander. Ik was zelf misschien nog wel het moeilijkste want juist datgeen wat ik “echt niet aan trek” werd uitgekozen door mijn twee blogvriendinnen. Voor Monique hadden Charlotte en ik al snel iets, maar zou ze het zelf wel leuk vinden en aantrekken? En dan nog de outfit voor Charlotte, bij haar hadden we natuurlijk wel het geluk dat ze regelmatig outfit foto’s online zet zodat we een richtlijn hadden.

Ik vind alles prima, zolang het maar geen rok is

Het moment kwam dat de twee meiden voor mij iets uit gingen zoeken en ik riep nog heel hard dat ik alles prima vond, zolang het geen rok was. En toch was dat dus hetgeen waar ze mee terug kwamen. Alleen om mij te pesten, dacht ik nog. Maar goed, ik ben de flauwste niet en wurm me wel in een rok als zij dat willen. Het zou toch niets worden.

Bol AlgemeenBol Algemeen

En inderdaad, de eerste rok die ik aanhad was echt niks. Hij onthulde al mijn vetrollen en bevestigde mijn vermoeden: ik ben niet gemaakt voor een rok. Toch gaven de meiden niet op en kwamen daarna weer met een rok aan zetten. Een tule rok dit keer. Ik had bij Charlotte natuurlijk al een tule rok gezien op haar blog en gereageerd dat ik hem ontzettend mooi vond. Dus ze dachten “waarom niet”.

En warempel… Hij stond nog leuk ook! Nog even een leuk shirtje erbij zoeken en klaar is je outfit!

Het eindresultaat

Omdat pashokjes licht afgrijselijk is en het veel leuker is om een fotosessie te houden met de kinderen deden we dit dan ook. Leuk met allerlei attributen…

En met champagne 😉

mommy and me make over eindresultaat

Mijn feest-look

Mijn feestoutfit bestaat uit de volgende items:

  • De tule rok is van Vila
  • De top is van Vero moda
  • De panty is van Zeeman (gekregen)
  • De schoenen zijn van Omoda (had ik zelf al)

En mijn haren zijn gedaan door Charlotte en Monique verzorgde mijn make-up.

Wat heeft dit project ons nu opgeleverd?

Naast dat we natuurlijk nu allemaal perfect voor de dag komen tijdens de kerstdagen en een heerlijke outfit hebben voor na die dagen, is er nog meer wat dit project ons heeft opgeleverd. En dat is dat we elkaar nu allemaal nog een stukje beter hebben leren kennen. Echt top!

Ik vond het super leuk om met deze twee lieve meiden de make-over te doen en hoop dan ook dat we in de toekomst nog vaker dit soort dingen samen zullen doen. Wie zegt dat je als blogger zijnde een eenzaam bestaan hebt, die kent de juiste mensen gewoon niet. Want het is een prachtig beroep, vooral als je zulke lieve mensen om je heen hebt zoals Charlotte en Monique! Meiden, bedankt en tot snel!!

En nu, als de wiedeweerga naar de blogs van Charlotte en Monique om te zien wat zij van hun outfits vinden!

12 reacties op “Mommy and me make-over | Het eindresultaat!

Reageren is niet mogelijk.