Mommy and Me make-over | Nieuwe lingerie

mommy-and-me-make-over-lingerie

Voordat ik moeder werd kocht ik nog wel eens sexy lingerie. Ik voelde me altijd net een beetje meer vrouw als ik naast mooie kleding ook mooie lingerie droeg. Dat is echter veranderd sinds ik moeder ben. Of beter gezegd, vanaf de eerste keer dat ik zwanger raakte. Niet alleen is kleding kopen voor mezelf een van de laatste prioriteiten, je borsten veranderen ook continu.

Mommy and me make-over

Juist omdat je borsten zo veranderen en het gewoon fijn is om mooie en goed zittende lingerie te dragen vonden we dit perfect bij de Mommy and Me make-over passen. Om onszelf toch weer die uitdaging te geven hebben Charlotte en Monique voor mij een aantal setjes uitgekozen en heb ik dus ook samen met Charlotte voor Monique iets uitgekozen en samen met Monique dan weer voor Charlotte.

Welke maat?

In de zwangerschap worden je borsten al groter, wanneer je bevallen bent komt daar ook nog eens flink borstvoeding in te zitten waardoor ze bijna exploderen. En wanneer je stopt met borstvoeding of je besluit om welke reden dan ook geen borstvoeding te geven, slinken ze weer. Tel daarbij ook nog op dat je vaak aankomt en weer afvalt in die periodes en je begrijpt wel dat de meeste vrouwen daarna ook echt geen idee meer hebben welke maat BH ze nu moeten kopen.

Daarom was het super fijn om uitgenodigd te worden bij de Livera in Asten, waar we samen met de verkoopdames Hetty en Ilse gekeken hebben welke cup en omvang een ieder van ons nu heeft. Na een warm onthaal met koffie/thee (en pepernoten) hebben zij ons van heel fijn advies voorzien. Waarnaar we als kinderen in een snoepwinkel eindelijk konden rondlopen tussen al dat moois!

nieuwe lingerie livera

Voor elkaar shoppen

Na het opmeten en de fijne uitleg van de dames was het tijd om voor elkaar setjes uit te zoeken. We wisten van elkaar natuurlijk wel een beetje wat we mooi vonden, maar zijn toch af en toe met wat verrassende dingen aan komen lopen. Monique was er een tijd geleden bij toen ik kleuradvies kreeg dus zij wist welke kleuren mooi zouden staan. Samen met Charlotte koos zij dus ook echt die kleuren uit die ik zelf erg mooi vind maar welke dus ook goed bij me passen.

mommy and me make-over lingerie uitzoeken

Wat ik heel verrassend vond was dat de meeste bh’s die ze kozen voorgevormd waren. Zelf heb ik thuis alleen maar beugelbh’s en dus niet voorgevormd omdat ik dacht dat dit mijn borsten nog groter zou maken. Echter legde Hetty uit dat dit dus helemaal niet het geval is.

Twee nieuwe setjes lingerie

In totaal heb ik zo’n zes verschillende BH’s getest. En ik kan je zeggen, net zoals bij andere kledingstukken betekent de cup en omvang van een BH niet altijd dat hij je ook past. Zo heb ik toch regelmatig een andere maat laten halen omdat ik merkte dat de BH kleiner uitviel of gewoon niet prettig zat qua omvang.

Het passen zelf in de pasruimte van Livera was overigens een hele fijne ervaring. Die hokjes daar zien er zo huiselijk en mooi uit. Ik heb er vele foto’s van gemaakt omdat ik het gewoon zo gezellig vond ogen. Wat ook erg handig is, is dat er een bel in de hokjes zit. Dus als je hulp nodig hebt hoef je alleen maar op het knopje te drukken en er komt iemand. Zo hoef je niet je hokje uit in je ondergoed om een verkoopster aan te spreken.

Uiteindelijk koos ik twee leuke setjes uit, van de zes die de meiden voor me uitgekozen hadden. En het leukste is, toen ik de winkel binnen kwam viel mijn oog al op een setje.. ik maakte er zelfs een Instagram Story van.. en dat setje kozen Monique en Charlotte ook uit voor me!

Welke setjes kozen de andere twee dames?

Ben je ook benieuwd welke setjes de andere twee dames uiteindelijk gekozen hebben? Monique aasde vooral op het merk Chantelle, maar of het dat ook geworden is? En bij Charlotte wisten we naar aanleiding van haar groene shoplog dat die kleur favoriet zou zijn. Zit er dus ook een groene bh bij?

Volgende week maandag kun je zien wat we uitgekozen hebben voor elkaars (oudste) dochters. Kom je dan weer even een kijkje nemen?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden ,
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

6 reacties

  1. Kimberly op 4 december 2017 om 07:27

    Ohhhhh ik wil de setjes beter zien! Heel tof dat jullie dit zo met z’n drieën doen, ik ben benieuwd naar de volgende blogs ?

  2. Monique op 4 december 2017 om 08:04

    Het was zo leuk en gezellig! En ik denk dat we alle drie super goed geslaagd zijn!

  3. Charlotte op 4 december 2017 om 12:24

    Het was zeker gezellig! Waren je setjes door Bart ook goedgekeurd? 😉

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje