Mommy and me make-over | Feestkleding voor de meiden

Daar komt hij dan! De reden waarom wij het niet alleen een mommy make-over noemen maar een mommy and me make-over. Want alledrie hebben wij een dochter van ongeveer dezelfde leeftijd. De drie dametjes vinden het heerlijk om te tutten en als mama zich mooi maakt, dan zij ook toch? Dus gingen we op zoek naar feestkleding voor de meiden. *samenwerking

Kiezen voor elkaar

Ook dit keer was het dus de bedoeling dat we voor elkaars meiden een outfit zouden kiezen. Dit vonden we misschien nog moeilijker dan voor elkaar. Want de smaken verschillen best wel. We hadden wel geluk wat de meisjeskleding betreft, want we mochten van een aantal merken een setje uitkiezen.

Dat maakte het al iets makkelijker, al bleef het nog steeds best wel spannend om te doen!

Fay in Le Chic

Al snel waren de meiden het er over eens: Fay kreeg een setje van Le Chic. Dit is een merk speciaal voor meisjes en de naam zegt het al een beetje, het is wat chiquere kleding. Juist voor de feestdagen vind ik dat wel leuk dus ik vond het zeker geen verkeerde keuze..

Omdat ik mijn dochter toch regelmatig ook in zwart/witte kleding kleed gingen ze dus voor een zwart rokje, met bijpassen zwart/zilver gestreepte maillot en daarop en leuk wit shirt. Op dat witte shirt staat de achterkant van een vrouw met een hele mooie jurk. Zodra Fay dit shirt zag wilde ze hem aan. Net zoals het rokje… “want daar kan je mee zwieren mama!”

Outfits fotoshoot

Nadat we voor alledrie de meiden geslaagd waren moesten we natuurlijk ook even foto’s maken van onze “K3”. Al snel wisten we de locatie; namelijk de Intratuin in Nuenen. Hier hebben we ook onze kerstkaart foto’s gemaakt en tijdens ons bezoek zagen we een mooie setting met kerstboom, loungebank en rendieren. De ideale plek voor foto’s. Maar dan moeten de meiden er natuurlijk wel zin in hebben šŸ˜‰

Het scheelde wel dat wij het liefste leuke “actie foto’s” wilden en niet van die stijve foto’s waarbij ze allemaal in de camera kijken. Hierdoor konden we telkens momentjes creĆ«ren waar Michiel, de man van Monique dan snel foto’s van maakte. De foto hierboven vind ik super leuk omdat ze gewoon gezellig aan het keuvelen zijn.. En die hieronder was in “scene” gezet door de meiden alledrie iets te even om in de boom te hangen. Slim toch….

Dan nog een foto die eigenlijk niet in het rijtje hoort omdat Aukje ontbreekt. Maar ik vind hem te leuk om niet te delen. Het plezier spat er bij beide meiden gewoon vanaf. Heerlijk die snoetjesĀ ā™„

Feestkleding voor de meiden

Dat de meiden alledrie feestkleding aan hebben dat was inmiddels wel duidelijk. Maar wil je weten wat de andere meiden dragen en wat de mama’s er zelf van vinden, dan zul je toch even bij hen moeten spieken. Ik kan je in ieder geval verklappen dat een van de meiden B nosy draagt en de andere Bampidano.

Klik hier voor de complete outfit van Aukje.
Klik hier voor de complete outfit van Lise.

8 reacties op “Mommy and me make-over | Feestkleding voor de meiden

Reageren is niet mogelijk.